ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 ay klomen kullandım bu ayda klomen + çatlatma iğnesi oldum. İğneyi olalı 8 gün oldu.
Kasıklarım baya ağrıyor. Test yapmak için çok mu erken?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 ay klomen kullandım bu ayda klomen + çatlatma iğnesi oldum. İğneyi olalı 8 gün oldu.

hoşgeldın canım iğnen hayırlı olsun test için daha cok erkenn kasık agrısı genelde oluyo

kızlarr ben bu topiği farklı sanırdım kimse destek olmadı sadece bir arkadaşım yazdı neden tedavim olumsuz deyince kimse teselli etmedi böyle mi olcaz biz:44:

evet canım çok erken kasık ağrısıda normal benimde ağrımıştı iğne olduktan sonra 16.günde adet olmuştum.bence bi 8 gün daha bekle derim...

kızlarr ben bu topiği farklı sanırdım kimse destek olmadı sadece bir arkadaşım yazdı neden tedavim olumsuz deyince kimse teselli etmedi böyle mi olcaz biz:44:

canım neden tedavım olumsuz dedın ben görmedım zaten yazını adet mı oldun :44:

hoşgeldın canım iğnen hayırlı olsun test için daha cok erkenn kasık agrısı genelde oluyo

Sağol canım. Ne güzel herkes birbirine destek oluyor. İyi ki katıldım aranıza.
İnsan sabırsızlanıyor tabii ki. Günler geçmek bilmiyor gerçekten.
Hepinizi anlıyorum. Uzun zamandır bebek bekliyoruz. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

mevanur seni bekliyoruz kız yapmadın mı daha bu test yapcaklar yada son günü olanlarda pek nazlı oluyo

biz çatlıycaz burda mevanuru beklerken o çıktı

canlarım kusura bakmayın..moralim bozuldu..testi yaptık kabak gibi tek çizgi:2::2:

hoşgeldin tatlımm...
aminn cnmm rabbim çok fazla aratmasın inşallah şekerim..biraz sabret bakalım 14. günden sonra testte çıkar buyuk ıhtımal..

canlarım kusura bakmayın..moralim bozuldu..testi yaptık kabak gibi tek çizgi:2::2:

hayyy allahh canım sıkma canını...bu ay banada aynısı oldu yaa benımde 10 gun uzerıne geldı kırmızılar benımde kabak gibi tek çizgi çıktı..mevsim değişimindenmidir strestenmıdır nedendır bılmem..hayırlısı artık kuzum

genelde hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için söyleyecek söz bulamıyoruz. kendimizede bulamıyoruz çünkü ama toparla kendini canım yeni aya tedaviye hazırla inşallah bu ay oluverir :)))

catlatmaa iğnesini 20 martta oldum canım nisan 3 gibi olması lazım umarım olmazzzz

kızzz yeminle haklısın ben bazen bana yazılanı bile geçiyorum görmüyorum çoğu kez dün bir bugün iki vallahi iki arkadaşta iyi kapak yaptınız ikinzdende birer drs aldım canım özürrrrr inş.bidahaki ayaa allahın izniye hayırlı haber verirsin teselli edemedik kusura bakma ama çok üzüldüm teselli veremediğimz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…