adet günüde hesaba katılıyo ondannn canımmm sen bizi bırakmada biz seni bırakmayızzzz gelecem yanınıza en kısa zamanda inşallahhhh hep birlikte gelirizbu 6 haftalığa bende şamşırdım valla ama öyle hesaplanıyormuş aslında daha ilk gün çatlasa 19 günlük canım
teşekkürler arkadaşım
ayşe arkadaşımız en yakın ihtimal inşallah ama hepiniz geliceksiniz bence
benden kolay kolay kurtulamazsın canım hepimiz kalcazve nezaman doğurcağız diye topikde dertleşicez inşallah
canım benim ben zaten adetin 4. günü diye hesaplayıp salı günü randevü almıştım o zaman giderim heralde iğnelere başlıycaktık çok şükür hamileyim diye gidicem
haticedennn korkuyorum ya uğurumuzu götürse amaaannn duymasında beni götürecekmişşş zaten götürmezse görür o
bizim liste şimdi dahada güzelleştiiii
adet günüde hesaba katılıyo ondannn canımmm sen bizi bırakmada biz seni bırakmayızzzz gelecem yanınıza en kısa zamanda inşallahhhh hep birlikte geliriz
aşkolsun ya uğur getirirmiyim bilmem ama götürmeme ya sen burdayken buranın uğuru gitmez canım
gelceksin tabi ben inanıyorum sendenide yakın zamandagörücez
sanırım haticeeeee kocasıyla kolbastı oynuyo sabahtan açık yazmadı birşey yahu illa dedikodusunu yapacam sonra çıkacak meydanaaaaa
kız arkandan konuştum nerden duyduysan tabikide uğr getirecen ben iinanıyorummm teşekkürle r arkadaşım huzurlu bi şekilde uyursun bu gece kız oğlun sevindimi
kızlar yaa kuday arkadaşımız yani beyza geçen dua etmişti rabbim bu ay bu topiği hamişlerle doldursun diye duası yerine geldiiii
yak canım bizim herifin saçlarını döktümde ben yılan yağı sürdüm oğluşuma söylemedim canım kan testinde de bir görüyüm sonra 9 ay nezaman gelcek diye onu dinliycem testten sonra uygun dili bulup konuşucaz artık
evettt öyle ama aklıma geldi haticeeeee hep dua et bizlerede taaammııı hamilelerin duası kabul olur daha yenisin kız hemencecik uyuduğunda bize dua et sana sakız alırımcanım hepimiz ayrı ayrı dua ediyoruz herşey duayla zaten bol bol okumak lazım
kardeşi doğana kadar o dahada büyüyecek allahın izniyle bu arada kısaca kafamı şişirmesin de
evettt öyle ama aklıma geldi haticeeeee hep dua et bizlerede taaammııı hamilelerin duası kabul olur daha yenisin kız hemencecik uyuduğunda bize dua et sana sakız alırım
zaten istiyo allah vericek inşallah diyordum şimdi allah verdi desem hani karnımda desem nerde diycek biraz daha büyük olsaydı anlardı şimdi anlamıycak ama bakıcaz bir şekilde söylüycem zaten hergün kafamı şişiriyo yerim ben onu abi olcakmış
allah razı olsun inş.rabbim kabul eder pozitifi görünce ağlamadan önceki halin nasıldı acabacanım teste pozitifi görünce ağladım şükrettim sonrada hepinize tüm olmayanlara ilk önce hiç tatmayanlara diye namaz kılıp dua ettim olucak inşallah
canım teste pozitifi görünce ağladım şükrettim sonrada hepinize tüm olmayanlara ilk önce hiç tatmayanlara diye namaz kılıp dua ettim olucak inşallah
başım dönüyo kaç gündür zaten tuz yeyip duruyordum uyurum heralde göğüslerim de ağriyo canım ya çok fazla değil amaevet kız alemsin yarınada sende uyku başlar artık ayakta uyursun artık göğğüslerin ağrıyormu hala
çokşükür allahım çok şükür allahım kaç defa dediğimi bilmiyorum tuvalette başladım şükretmeye sonra da açtım çeşmeleri ben zaten çok sulu gözümallah razı olsun inş.rabbim kabul eder pozitifi görünce ağlamadan önceki halin nasıldı acaba
canım rahim filmini yeni çektirmiştin sende galiba?inşallah burdaki herkes tek tek hamile kalacak.benimki zor olacak tek tüp ve tedavisiz Allahım yardımcımız olsunn
başım dönüyo kaç gündür zaten tuz yeyip duruyordum uyurum heralde göğüslerim de ağriyo canım ya çok fazla değil ama
çokşükür allahım çok şükür allahım kaç defa dediğimi bilmiyorum tuvalette başladım şükretmeye sonra da açtım çeşmeleri ben zaten çok sulu gözüm
evet canım çektirdikten sonraki 2. ayım dı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?