ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben denedım canım ovulasyon testını bı işe yaramadı bir sürü kürde denedım onlardanda sonuç alamadım anlayacagınız hersey boşuna

ben denedım canım ovulasyon testını bı işe yaramadı bir sürü kürde denedım onlardanda sonuç alamadım anlayacagınız hersey boşuna

olmayınca olmuyo zaten hamilelikler hep sürpriz oluyo galiba beklemediğin bi an gelir

insan aklından cıkaramıyo kı bebek düşüncesini canm unutmak mümkün degil

ayy ya çevremde iki kişiye şahit oldum hiç beklemedikleri zaman hamile olduklarını öğrendiler biri teyzem diğeri teyze gelinim acaba unutsakmı zamanı tarihi adet gününü bebekle ilgili hersey onlar adet tarihini bile bilmiyorlar biz ise hepsini biliyoruz bu bizi etkiliyor belkide

zten bunlardan etkılendıgımız için böyle oluyo herseyı oluruna bırakamıyoruz

ben bu ay bi tek geçen çarsamba iğne olduğumu 31 ekim adet gördüğümü biliyrum yavaş yavaş aklımdan siliyrum takvime tarih yazılan herseyden gözümü kaçırıyrm

bnde... sanki unutmamak içn herşeyi yapyrum,4 veya 5 inde adet olcm,iple çekyrum utanmasam şafak sayıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…