ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

12. gün çok erken canım canını sıkma

allah yardımcın olsun canım zor bi durum ama seni cennette bekleyen 2 meleğin oldu bu dünyadada olur inşallah meleklerin

kızlar tefriceye başladıkmı kimin için çekilecek çekeyim bu arada değerimin okadar yüksek olmasına rağmen keseyi göremedik cuma tekrar gidicem

merhaba canım.tefriciyeyi bence karanfil arkadaşımız için başlayalım o istemişti hem aşılam yaptırıyor diğer kızlarda bi teşrif etsinler artık 2gündür ne gelen var ne gidennn Sende inşallah cuma günü bebbişini görürsün canım.

kızlar tefriceye başladıkmı kimin için çekilecek çekeyim bu arada değerimin okadar yüksek olmasına rağmen keseyi göremedik cuma tekrar gidicem[/QUOTE]

ayşe fruze arkadaşımızınkini bitirdik karanfildi sanırım aşılama olucakmış o arkadaşa başladık.cuma günü hayırlı haberlerini bekliycez...

üzüldüm canım sabır versin rabbim bende daha önce böyle bir düşük yaşadım beni doktor hastaneye yatırmıştı serumlar falan sana öyle bişey demedimi belki ilaçlarla tutunurdu ne bileyim

kızlar ben bu ay adetin 2. gününden beri adaçayı hayıt içtim birde günlük 2-3 adet incir yedim ve bugün 14. günde yumurtam çatladı ama sol tarafımda ağrı var büyük ihtimalle soldaki çatladı ama benim sol tüp tıkalı((( ama bu kürleri tavsiye ederim faydası oldu

amın canımm rabbım sabrını verıyo bı sekılde cennette benı bekledıklerını dusundukce ıcım bıraz daha rahatlıyo ama ne olursa olsun onları hıssetmeden bıle kaybetmek cok acıymıs

bir belirtin varmı canım nasıl hissediyosun

üzüldüm canım sabır versin rabbim bende daha önce böyle bir düşük yaşadım beni doktor hastaneye yatırmıştı serumlar falan sana öyle bişey demedimi belki ilaçlarla tutunurdu ne bileyim

canım benım beta dusmeye basladı zaten lekelenmemde yogunlasmıstı bıde zaten cok yenıydı yanı tutundurmaya calıscak bı durum yoktu.hem benım rahmım t seklınde oldugu ıcın tutunma ıhtımalı cok zayıftı artık rahım ıcın careler arıyoruz onun ıcın hısteroskopıye gırıcem hakkımda hayırlısı buymus

bu konuda cahilim galiba normal bir rahim ne şeklinde olması gerekiyomuş sen nerden biliyosun t şeklinde olduğunu

benimde 2 aydır 16. gün oluyor çatlamıyor iğne veriyor doktor bal+tarçın +çörekotunu denedim bu ay erken çatlasın diye bişey farketmedi bu ay adet olursam senin kürü deniyim belki o fayda eder....

keria canım ada çayını ve hayıtı nasıl kullandın anlatırmısın ilaçlarla birliktemi benimde çatlamıyor ymurtalar

bu konuda cahilim galiba normal bir rahim ne şeklinde olması gerekiyomuş sen nerden biliyosun t şeklinde olduğunu

ask olsun cahıllıkmı olur.bende bılmıyodum boyle seylerı ınsan basına gelmeden ogrenemıyomus.canım ben 2 defa hsg yanı rahım fılmı cekıldım orda ortaya cıktı.normal rahmın ucgen seklınde olması gerekıyo ama benımkı yanlardan ıce dogru basık.yanı T seklınde oluyo bunuda hısteroskopıyle rahım duvarını tıraslayarak duzeltebılıyolar. rahımdekı bu sekıl bozuklugu hamıle kalmaya engelmıs.hamıle kalınsada benımkı gıbı ılk haftalarda dusuk ve tutunma problemlerı yasanıyo.

ne güzel 1 haftan kalmış ama bence 16. günüde geçir öyle idrar yaptır çünkü 15.günde bile çıkmayabilir.

İkinci ovıtrelle denemem benımde birincisinde kımyasal gebelık gecırdıım 20. gunde hastalanmıstım bu sefer umutluyum ama bakalım hayırlısı artık gun sayıyorum resmen

evet düşününce üçgen şeklindeydi televizyonda falan doktorlar maketinde gösteriyolardı unutmuşum. evet canım herşey başına gelince öğreniliyor, damdan düşenin halini damdan düşen anlıyo seni anlıyorum inşallah normale döner herşey de bebeğine kavuşursun hayırlısı böyleymiş canım

ınsallah canım sorunumuz hallolur.tabı rahmın duzeltılmesıyle ıs bıtmıyo ınsallah genetık taramamızdada bısey cıkmaz

Rabbim yardımcın olsun canım inşAllah doğru tedaviden sonra bu sorunu tekrar yaşamazsın o zaman kavuşursun bebişlerine ..

birsencim 104 tefriciye daha ekle kuzum düz hesap olsun :))

Rabbim yardımcın olsun canım inşAllah doğru tedaviden sonra bu sorunu tekrar yaşamazsın o zaman kavuşursun bebişlerine ..

sagol canım rabbım herkesı kavustursun bı an once bebegıne.ınsallah genetık taramada bı sorun cıkmazda rahım operasyonuyla hallolur sorunum su an tek duam bu

keria canım ada çayını ve hayıtı nasıl kullandın anlatırmısın ilaçlarla birliktemi benimde çatlamıyor ymurtalar

canım akşam işten gelince yemek hazırlarken hemen 1 büyük kupayla adaçayı içiyorum.yatmadan öncede yine kupayla hayıt içtim gün içerisindede 2-3 tane incir.sen çalışmıyorsan istediğin saate yap.ben tedavi görmüyuorum kendi halinde yaza kadar deneyeceğim sol tüp tıkanıklığı dışında sorun yok gibi

Merhaba, bende rahim filmi çekinmiştim, bir doktor baktı, banada öyle söyledi. Rahmim böyle T şeklinde, belki operasyon gerekebilir dedi. Böylede hamile kalınır felan dedi. Sen ne yapacaksın, rahimde açma olacakmı? ben gerçi 2 hafta sonra tekrardan doktora gideceğim, bakalım o ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…