12. gün çok erken canım canını sıkmaKızlar merhaba, 20 Martta çatlatma iğnemi olmuştum. 1 Nisanda idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Çok moralim bozuldu.Çatlatma iğnesinden sonra 12 gün sonra idrar testi erkenmidir. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
evet 3 ay ıcınde ıkıncı dusugu yasıyorum.artık bana tutunma ıhtımalı kalmadı gelen pembe lekelenmem dunden berı koyulastı ama tam anlamıyla kanama gelmedı ama artık ıhtımal kalmadı bakalım yarına kadar gelmezse yarın doktora gıdıcem bu dusugude atlattıkmı artık ara verıcem uzun bı sure tedavı olmam gerekıyo cunku
12. gün çok erken canım canını sıkma
allah yardımcın olsun canım zor bi durum ama seni cennette bekleyen 2 meleğin oldu bu dünyadada olur inşallah meleklerin
kızlar tefriceye başladıkmı kimin için çekilecek çekeyim bu arada değerimin okadar yüksek olmasına rağmen keseyi göremedik cuma tekrar gidicem
evet 3 ay ıcınde ıkıncı dusugu yasıyorum.artık bana tutunma ıhtımalı kalmadı gelen pembe lekelenmem dunden berı koyulastı ama tam anlamıyla kanama gelmedı ama artık ıhtımal kalmadı bakalım yarına kadar gelmezse yarın doktora gıdıcem bu dusugude atlattıkmı artık ara verıcem uzun bı sure tedavı olmam gerekıyo cunku
allah yardımcın olsun canım zor bi durum ama seni cennette bekleyen 2 meleğin oldu bu dünyadada olur inşallah meleklerin
kızlar tefriceye başladıkmı kimin için çekilecek çekeyim bu arada değerimin okadar yüksek olmasına rağmen keseyi göremedik cuma tekrar gidicem
üzüldüm canım sabır versin rabbim bende daha önce böyle bir düşük yaşadım beni doktor hastaneye yatırmıştı serumlar falan sana öyle bişey demedimi belki ilaçlarla tutunurdu ne bileyim
canım benım beta dusmeye basladı zaten lekelenmemde yogunlasmıstı bıde zaten cok yenıydı yanı tutundurmaya calıscak bı durum yoktu.hem benım rahmım t seklınde oldugu ıcın tutunma ıhtımalı cok zayıftı artık rahım ıcın careler arıyoruz onun ıcın hısteroskopıye gırıcem hakkımda hayırlısı buymus
kızlar ben bu ay adetin 2. gününden beri adaçayı hayıt içtim birde günlük 2-3 adet incir yedim ve bugün 14. günde yumurtam çatladı ama sol tarafımda ağrı var büyük ihtimalle soldaki çatladı ama benim sol tüp tıkalı((( ama bu kürleri tavsiye ederim faydası oldu
bu konuda cahilim galiba normal bir rahim ne şeklinde olması gerekiyomuş sen nerden biliyosun t şeklinde olduğunu
ne güzel 1 haftan kalmış ama bence 16. günüde geçir öyle idrar yaptır çünkü 15.günde bile çıkmayabilir.
ask olsun cahıllıkmı olur.bende bılmıyodum boyle seylerı ınsan basına gelmeden ogrenemıyomus.canım ben 2 defa hsg yanı rahım fılmı cekıldım orda ortaya cıktı.normal rahmın ucgen seklınde olması gerekıyo ama benımkı yanlardan ıce dogru basık.yanı T seklınde oluyo bunuda hısteroskopıyle rahım duvarını tıraslayarak duzeltebılıyolar. rahımdekı bu sekıl bozuklugu hamıle kalmaya engelmıs.hamıle kalınsada benımkı gıbı ılk haftalarda dusuk ve tutunma problemlerı yasanıyo.
evet düşününce üçgen şeklindeydi televizyonda falan doktorlar maketinde gösteriyolardı unutmuşum. evet canım herşey başına gelince öğreniliyor, damdan düşenin halini damdan düşen anlıyoseni anlıyorum inşallah normale döner herşey de bebeğine kavuşursun hayırlısı böyleymiş canım
Rabbim yardımcın olsun canım inşAllah doğru tedaviden sonra bu sorunu tekrar yaşamazsın o zaman kavuşursun bebişlerine ..
keria canım ada çayını ve hayıtı nasıl kullandın anlatırmısın ilaçlarla birliktemi benimde çatlamıyor ymurtalar
ask olsun cahıllıkmı olur.bende bılmıyodum boyle seylerı ınsan basına gelmeden ogrenemıyomus.canım ben 2 defa hsg yanı rahım fılmı cekıldım orda ortaya cıktı.normal rahmın ucgen seklınde olması gerekıyo ama benımkı yanlardan ıce dogru basık.yanı T seklınde oluyo bunuda hısteroskopıyle rahım duvarını tıraslayarak duzeltebılıyolar. rahımdekı bu sekıl bozuklugu hamıle kalmaya engelmıs.hamıle kalınsada benımkı gıbı ılk haftalarda dusuk ve tutunma problemlerı yasanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?