sağol canım inşallah.ben geçen ay çektim hsg ve sağ tarafım kapalı doktor bana laporoskopi önermedi bende düşünmüyorum hiç
1 2kez aşılama olmazsa tüp bebek dedi. bu ay ilk aşılama olucak olmazsa haziranda 2.düşünüyorum oda olmazsa bayram sonu tüp bebek.tabi inşallah temennim bu kadar uğraşmamak.
sağol bitanem..aminn inşallah allah razı olsun kuzum...
bitanem benım yoklugu cok acı gerçkten..rabbım kımseye anı beklenmedık bu duyguları yşatmasın..
kızlar bugün kontrolüm vardı solda 19mm bitanede daha küçük yumurta varmış zaten bize sol lazımdı sağ iptal durumda bu gece iğnemi yapıcam ve perşembe aşılama inşallah. çok heyecanlı ve korkuyorum olmicak diye.napalım artık bundan sonrası kısmet.
kızlar rica etsem bundan sonraki tefriciyeyi bana okuyabilirmisiniz.
okusanızda okumasanızda sağolun kırılmam.
günaydınnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakıyım..pazar günü kurandan dolayı cok streslıydım yetıscekmı olckmı bıtcekmı derken bıtıverdı bıle üzerimden çok büyük bi stres attım...hee benidee hiç merak eden olmamış dur bıde ben darılayım sızee
bugünde annemin ölüm yıldönümü şu saatlerde canıyla ugrasıyordu bitanem şuan ruhen çöküntü üçündeyim..bugunden nefret edıyorumm
Rabbim fazla bekletmez inşallah ilk seferde tutar.canım aşılama fiyatı ne kadar tuttu:?
canım hayırlı olsun şimdiden aşılamam güzel düşün güzel şeyler olsun benimde buay aşılamam var rabbim nasip eder inş.
kızlar merhaba kac gundur gıremedım nete haber veremedım sızlere cumartesı yapılan testte beta 50 ye yukseldı hersey yolunda gıdıyo pazartesı tekrarlayalım testı dedı doktorum dun tekrarladık testı ve ne yazıkkı beta 44 e dustu.doktorum butun ılaclarını bırak kanamanı bekle dedı ama benım hala kanamam gelmedı sadece pembe lekeler gelıyo ve ıcımde tırmalanma oluyo resmen.sanırım bu gecen seferkı gıbı kımyasal degıldı bu saglıklı bı bebektı ama kahretsınkı rahmım t seklıde oldugu ıcın tutunma problemı oluyo.artık genetık tarama evresıne gırıyoruz.bu arada hısteroskopı cekılecek.muhtemelen hısteroskopıde rahım seklı duzeltılebılır dedı ama duzeltılemezse cerrahı gerekebılırmıs.bakalım sonumuz ne olacak.genetık bı problem cıkarsa hamılelıkte derı altı ıgneler serumlarla falan tutundurmaya calısıcaz dedı doktorum.ama ınsallah genetık bısey cıkmaz.artık tedavıye ara verdık.kanamam bıtınce burdakı unıversıte hastanesıne yonlendırdı orda hısteroskopı ve genetık tarama yapılcak sonun cıkcak raporlara gore onumuze bakıcaz artık durum bu kızlar nolur bana dua edınde amelıyatla cozulsun sorunum genetık bısey cıkmasın
arkadaşlar merhaba bi srum olacak bugün doktora gittim doktora gittim başka bi sebepten bu arada adete 2-3 gün var dedim o zaman b hcg baktıralım dedi. daha doktora gösteremedim sonucu ama sonuç 1.96 çıktı. bu kesin yok mu demektir acaba yaaaa.yine üzüldüm yine üzüldüm. perşembe yine gidicem sonucu göstermeye tabiii adet olmazsam. bi de hiç adet belirtim de yok.
sağol canım şimdilik herşey iyi gibi ilkdefa bukadar erken gelişti yumurtam gayette iyi dedi doktor.
senin aşılama tarihin bellimi seninde ilk seferde hemencecik olur inşallah.
buay herkesten çok umutluyum kızlar hadi iyi çalışın dersinizi
Cnm uzulme ama bu yok demek 5 den yuksek olmasi gerekiyo bildigim kadariyla Ama daha erkendir belki gec dollenme falan olmustur dua et cnm
slm kızlar nasılsınız eşim evde bu aralar giremiyorum pek...arada neler olmuş bakmaya çalışıyorum bugun akşama kadar cnm bşey istemedi akşam da yiyince ağır geldi galiba halim yok uykum çok..hepinize namazlarda falan dua ediyorum bol inşallah hayırlı haberleri almaya devam ederiz iyi akşamlar:)
canım ben regl olmayı bekleyırom yenı bıttı nısanın sonuna ınş.asılamam umarım grk klamz ama ımkansız cok heycanlıyım ınş.ılkınde tutar bu zama kadar ılac ıgne tedavılerımın ne ılkınde ne sonunda tutturabıldım asılamada bunları yasmam umarım hemencık gelır bebgım annesını bekletmez kendım harıc herkezden umutluyum sankı hepınızın olcak bı benım olmıycak gıbı
inşallah adet olmazsın, ya da dediğin gibi ilk aşılamnda tutar. bende bu ay olmadı galiba şimdi de aşılamaya geçiyrm. bakalım hakkımızda hayırlısı umudunu yitirme. Allah yardımcımız olsun.
ınş.canım bebek yoksa hemen olayım adet varsa olmayımbı an once su asılama olsun ıstıyorum gercı hıc umudum kalmadı kendımden ama nasıp sen adet tarıhın gectımı
Aysegul bende araliksiz 5 gun yapacagim ins nasip kismet olursa amanhic canimda istemiyo ama baska care yok :)) cnm dua et bana sen hamilesin duan tutar insallah dua et bana ve isteyebkere Allahim cifter cifter versin
kızlar merhaba kac gundur gıremedım nete haber veremedım sızlere cumartesı yapılan testte beta 50 ye yukseldı hersey yolunda gıdıyo pazartesı tekrarlayalım testı dedı doktorum dun tekrarladık testı ve ne yazıkkı beta 44 e dustu.doktorum butun ılaclarını bırak kanamanı bekle dedı ama benım hala kanamam gelmedı sadece pembe lekeler gelıyo ve ıcımde tırmalanma oluyo resmen.sanırım bu gecen seferkı gıbı kımyasal degıldı bu saglıklı bı bebektı ama kahretsınkı rahmım t seklıde oldugu ıcın tutunma problemı oluyo.artık genetık tarama evresıne gırıyoruz.bu arada hısteroskopı cekılecek.muhtemelen hısteroskopıde rahım seklı duzeltılebılır dedı ama duzeltılemezse cerrahı gerekebılırmıs.bakalım sonumuz ne olacak.genetık bı problem cıkarsa hamılelıkte derı altı ıgneler serumlarla falan tutundurmaya calısıcaz dedı doktorum.ama ınsallah genetık bısey cıkmaz.artık tedavıye ara verdık.kanamam bıtınce burdakı unıversıte hastanesıne yonlendırdı orda hısteroskopı ve genetık tarama yapılcak sonun cıkcak raporlara gore onumuze bakıcaz artık durum bu kızlar nolur bana dua edınde amelıyatla cozulsun sorunum genetık bısey cıkmasın
geçmedi daha adete 2 gün var ama b hcg baktırdım 1.96 çıktımalesef benimde umudum aşılamaya kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?