arkadaşlar bende aranızda yeniyim bugün ovitrelle iğnemi oldum inşallah hayırlısıyla tutar bu ay..10 aydır istiyoruz bu ay ilk tedavimiz hayırlısı olsun inşallah..ilk iğne ile hamile kalanlar var mı acaba aranızda?
amin canım inşallah dediğin gibi tutarda bütün bu sıkıntılara gerek kalmaz hayali bile güzel valla.
fiyat zannedersem heryerde aşağı yukarı birbirine yakın.benim bu hastaneyi düşünmemdeki amaç dayım orda çalışıyor kulak burun boğaz doktoru belki bana faydası olur diye düşünüyorum. çünkü orda akraba indirimi yapıyorlarmış.bakalım dayımlada konuşup oranın başarı oranını bana hangi doktoru önerceğini filan sorucam.tabi inşallah gerekte kalmaz.
birsen benim bilgileride güncelleyebilirsin.sat 24 mart tahmini bat bilmiyom valla yumurta erken geliştiği için bayağı erken olur.aşılama tarihim 4nisan.
2kez klomen+ovitrel ve birde aşılamam var.
eevt canım benim de ilk iğnemdi çok şükür hamileyim şu anda iğneden 12gün sonra öğrendik hemde darısı sana inşallahh canım
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...
[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​544 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​120 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​310 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır..
amin canım inşallah..o kadar çok isitiyorum ki..buradaki arkadaşların yazdıklarına baktım da biraz o kadar hayal kırıklığını kaldıracak gücü göremiyorum kendimde..inşallah rabbim yaşatmaz..sen yumurtlama hapları kullanmışmıydın peki? bi de burada iğneden sonra yaşanan kasık ağrılarından bahsetmişler hemen mi başlıyo acaba bu ağrılar?
serophene kullandım 15.günümde ovitrelle vuruldum canım ilk denememdi oldu çok şükür ama moralini çok yüksek tut moral çok önemli.ben de çok fazla kasık ağrısı olmadı iğneden sonra ama ara giriyordu iğne batar gibi 10.günümde artmaya başladı kasık ağrılarım bence herkeste aynı olmuyor çok fazla takma kafana yazılanları
yarın aksam doktor ovıtrelle ıgnemı gobekten vurulmamı soyledı. aslında pazartesı sabahı vurulmamı soyledı ama ben calıstıgım ıcın yarın aksam gıbı olsam da olur dedı. yarın buyuk ıhtımal bıraz daha buyur dımı??? 36 saat sonra ılıskıye gır dedı ben de gecen klomen tedavısınde de 36. saat ılıskıye gırdık ve sonrakı gun ama tutmadı dedım. bu sefer ıgne vuruldugumun aksamı dagırsem dedım olur oyle yap bu sefer dedı. kızlar ben yarın aksam ıgnemı vurulmayı dusunuyorum ama yarın sabah ıgneden once ılıskıye gırmeyı dusunuyorum. ondan sonra da 36 saat olmadan bırdaha gırsek acaba spermın kalıtesı bozulur mu kı??? sonra da her gun ılıskı dusunuyoruz yanlıs mı olur????bu ay umutlandım doktorun yumurtan cok guzel senın zaten catlama sorunu var yumurtan gecenkı gıbı baskın ve once cıkmıs harıka dedı ama esın bıran once sperm testını versın o onemlı dedı. bu ılıskıleerden sonra verecek dedım. olmadı tutmazsa asılama yaparız dedı.
deneyımlı olanlar tavsıyelrınızı alabılır mıyım?
yarın aksam doktor ovıtrelle ıgnemı gobekten vurulmamı soyledı. aslında pazartesı sabahı vurulmamı soyledı ama ben calıstıgım ıcın yarın aksam gıbı olsam da olur dedı. yarın buyuk ıhtımal bıraz daha buyur dımı??? 36 saat sonra ılıskıye gır dedı ben de gecen klomen tedavısınde de 36. saat ılıskıye gırdık ve sonrakı gun ama tutmadı dedım. bu sefer ıgne vuruldugumun aksamı dagırsem dedım olur oyle yap bu sefer dedı. kızlar ben yarın aksam ıgnemı vurulmayı dusunuyorum ama yarın sabah ıgneden once ılıskıye gırmeyı dusunuyorum. ondan sonra da 36 saat olmadan bırdaha gırsek acaba spermın kalıtesı bozulur mu kı??? sonra da her gun ılıskı dusunuyoruz yanlıs mı olur????bu ay umutlandım doktorun yumurtan cok guzel senın zaten catlama sorunu var yumurtan gecenkı gıbı baskın ve once cıkmıs harıka dedı ama esın bıran once sperm testını versın o onemlı dedı. bu ılıskıleerden sonra verecek dedım. olmadı tutmazsa asılama yaparız dedı.
canım ben 1 kere kullandım o ilacı iğneyi yaptırdıktan 24 saat sonra 3 gün üst üste ilişki dedi.ama ilk başta bakılması gereken sperm kadında hormon ve hsg senin doktor neden öyle yapıyor.ben 3 doktora gittim üçüde önce eşin sperm tahlilini istiyoruz tedaviye başlamayız dediler.inşallah sorun yoktur ama varsada sen boşu boşuna hormon alıyosun ve eşini sperm durumuna görede ilişki veriyolar sorun varsa hergün ilişkiyle şansın dahada düşer
canım esımden de ıstedı sperm tahlılı ancak bız bu aralar ılısıkıye gırdıgımızden ve ıgne olacagımda da ılıskıye gırecegımız ıcın ıstemedık aslında o ıstedı . dogru soyluyorsun. ama sımdı esımın durumunu da bılmıyoruz ve kac saatte bır ılıskı olmalı kı? bugun yumurtam 17mm hadı yarın aksama da 18 19 olur ıgnemı vuruldum dıyelım ıgneden sonra mı yoksa gıtmeden sabah mı ılıskıye gırsek acaba? off kafam karıstı
ınş.bebem allah razı olsun darısı bızede yarabbımmmmm sen ne yaptın tekrar gıttnmı dr.
iyi akşamlar canlarım...inşallah kuzum gittim doktora çarşamba günü 1 aylık dedi daha kese dedi..korkuttu bide canlanmaya bilir diye.. herkezde olabilen bişeymiş..ne bileyim hayırlısıyla doğar inşallah eşimde yazık doktordan duyunca tam olarak sevinicem diyodu ama işte proble olunca pek sevinemedi bakalım pazartesi düzelecek inşallah o zaman rahatça sevinicez bebişimize..o kadar stresliyim ki bu aralar rabbim herkee huzur versin inşallah...öptüm hepinizi inşallah haftaya bol bol girerim de konuşuruz:)
amin canım çok sevindim herşey yolunda demek ki birdahaki randevu ne zaman
üzülme canım ya fiyat ne kadar söylediler? kendiniz ödeyemezmisiniz acaba, şimdiden bu kadar moral bozukluğu hiç iyi değil herşey çok güzel olucak diye düşün
maşallah canım allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin.
hayırlısı olsun canım inşAllah kalp atışlarını da duyarsın sağ salim kucağına da alırsın dualarından ayırma bizide ..
hepinizden allah razı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda size de nasip eder bütün gönlümden istiyorum hep dualarımdasınızsağol canım güzel dileklerin için.sende keseyi görmüşsün çok sevindim.sağ salim kucağınada alırsın inşallah.
rabbim bu güzel süreçleri hepimize yaşatsın.
canım daha önce duymamıştım..hormon sorunum yoktu ama dikkat ederim..teşekkür ederimbirsencim benim yeni bat 29 nisan..bu ay doktora gittim günde 3 kez klomenle devam ediyoruz..incirde yiyorum inşallah yumurtalarım çifter çifter oluşur ovitrelleylede 3ü 5 i çatlasın..sonrada doğuralım dördüzler beşizleri
arkadaşım incir yememeni tavsiye ederim çünkü prolaktinin en büyük düşmanı..süt hormonları arttıkça gebe kalma olasılığı en aza iniyor. dikkat etmende yarar var. umarım bu mesajımı görürsün
canım bende ilk iğnemde vurulduktan sonraki gün birlikte olduk..ama okuduklarıma göre yumurta çatlamadan evvel hazırda sperm bulunması gebeliği kolaylaştırıyor..yaşama süreleride uzun olduğundan bence sabah beraber olun..sonra ki ayda eşin muhakkak test versin..içiniz rahat olur..
canım daha önce duymamıştım..hormon sorunum yoktu ama dikkat ederim..teşekkür ederim
canım bende ilk iğnemde vurulduktan sonraki gün birlikte olduk..ama okuduklarıma göre yumurta çatlamadan evvel hazırda sperm bulunması gebeliği kolaylaştırıyor..yaşama süreleride uzun olduğundan bence sabah beraber olun..sonra ki ayda eşin muhakkak test versin..içiniz rahat olur..
tesekkur ederım canım cevabın ıcın. o zaman yarın sabah bırlıkte oluruz ve aksam 5 te de ıgnemı olurum ondan sonra da 36 saat sonra ılıskı olur dımı?
tesekkur ederım canım cevabın ıcın. o zaman yarın sabah bırlıkte oluruz ve aksam 5 te de ıgnemı olurum ondan sonra da 36 saat sonra ılıskı olur dımı?
benim doktorum gün aşırı demişti..36 saat sonra beraber olsanız bile hazırda spermler olacaktır..
benim doktorum gün aşırı demişti..36 saat sonra beraber olsanız bile hazırda spermler olacaktır..
gunaırı deyınce acaba 48 saatte bır mı yoksa 36 saatte bır mı boyle 1 hafta bırlıkte olucaz? acaba her gun gırsek olmaz mı 24 saatte bır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?