kızz sen nerdesin topikin cadı anasıııııııııııııııııııı
iyiz canım ya nerelerdesin sen özlettin kendini
aleyküm selam canım da nerdesin bakayım sen niye özletiyosun kendini böyle
kız ya ne cadısı söyle bakayım ben cadıysam sen nesin cüpürgeli cadımı
sağol canım bende sizleri özledim valla
geldim işte canım bende sizi özledim valla
iyiyim herşey aynı canım sen nasıloldun branca işe yaradımıhoş geldin sefa getirdin
ne var ne yok görüşmeyeli
iyiyim herşey aynı canım sen nasıloldun branca işe yaradımı
geçmiş olsun çiçeğe benziyormu gerçektenkızlar ne yapıyonuz gıremıyorum bı kac gundur bır sure daha gıremıycem zaten bu yastan sonra su çiçeçi oldum tamda asılama olacagım zamanı buldu moralım bozuk cok kotuyum he yanım cıcek actı
yok cnm yaa hüsran dk hapını bırakınca bi iki gün sonra adet oldum ondan ağrıyomuş göğüsler falan şimdi yine iğnelere devam ediyorum
bakalım bu ay napıcaz ama iğnelerle beraber içiyorum yine yarın doktor kontrolu var bakalım ne olucak sen ne zaman aşılama yapıcaksın
kızlar ne yapıyonuz gıremıyorum bı kac gundur bır sure daha gıremıycem zaten bu yastan sonra su çiçeçi oldum tamda asılama olacagım zamanı buldu moralım bozuk cok kotuyum he yanım cıcek actı
aslında onu tek başına kullansan daha iyimi olur acaba bu ay naıl tedavi süreci klomn iğnemi
iğne canım gonal f 300 IU iğnem belki daha iyi olur dedim ama bilmiyorum kötü yönde etkiler mi branca?? tamamen doğal bitkisel bi ilaç olunca bende kullanayım dedim hayıtta içmeye başladım bugün çok mu karıştırıyorum acaba???
galiba öyle canım benim gibi yapıyosun kız hepsini bi kerede yapmaya çalışıyosun brancayı bırak bu ay hayıtı kullan bence
​ewt canım aşagı yukarı fıyat aralıgı aynı..az öncede istanbul tüp bebek merkezıyle görüştüm muayene ücreti 250 tüp bebekte 4 milyar + ilaç ve dıger masraflar 5 ve 7 mılyar arası dedi..canımm dayına şu sıralar sorsan bi hastahaneyı cok begendım ama doktorlar hakkında kafam karıstı banad a yakın bi sorup benıde bılgılendırırsen cok memnun olurum..inşallah canım gerek kalmazda rabbım yüzünü güldürürü...güncelliyorum tatlım..
birsencim 500 tane okudum eklersin artık karanfil canım inş.güzel haberlerini verirsin
kızlar neden yok karanfil aşılaman hayırlı olur inş.bende yapacam
birsen acaba bi aşılamada mı denesen tüp bebekten önce varsa altınların boz kimseye minnet etmezsin kıyamıyosan ver ben kıyımm
hacıyıd akşam rüyamda gördüm bebeği elindeydi
kız ya ne cadısı söyle bakayım ben cadıysam sen nesin cüpürgeli cadımı
sağol canım bende sizleri özledim valla
geldim işte canım bende sizi özledim valla
kızlar neden yok karanfil aşılaman hayırlı olur inş.bende yapacam
birsen acaba bi aşılamada mı denesen tüp bebekten önce varsa altınların boz kimseye minnet etmezsin kıyamıyosan ver ben kıyımm
hacıyıd akşam rüyamda gördüm bebeği elindeydi
birsencim ne yaptın başka tüp bebek merkeziyle görüşebildin mi?
oo kızlar hoşgeldiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?