hoşgeldin zeynoşum ben senden sonra geldim bende hoşgeldimmi acaba
ıgneden 1. bucuk gun sonra mı catladı yoksa 36. saatten 1. bucuk gun sonramı? benım de gecen ayki denemede ıgneyı pazartesı aksam vuruldum carsamba sabahı ılıskıden sonra ogleyınde cok sancım olmustu. su anda hafıf bır agrı var gene. bır de ayaklarım cok oguk yaa usuyor hep
hoşbulduk canım eli boş gelmedim kocaman kalbimi getirdim kabul edermisin
edrimde canım belki yiyeck birşey getirdin sandım
kalbini yiyecek halim yok yaaa
​kızlarr hadii boşladık yıne tefrıcıylerı...karanfill arkadasımızın bat tarıhı yaklasıyor neredeysee..hadı bıtırelımde bagıslasın kendıne..okumayanlardan sayı beklıyorum kalanını tamamlıycaz..hadii duyarsız olmayın..
canım merak etme market yan tarafta sen iste yeterki hemen getiririm şöyle karşılıklı yeriz....
ayyyyy kızlar laf aramızda bu zeynoş çok pisboğazlı çıktı aklı fikri yemekte :44:
kız çok acım valla yemiycem ama fit olicimmmm sen öyle arkamdan konuşşşş duydummm
birsencim benden 200 daha yazarmısın okumayan arkadaşlarıda bizden sonraya atalım olmazki böyle
canım bende 400 okudum eklermisin
selam kızlarrrrrrrrr
70 tane tatlım
ben okudum canım 70 tane daha sanırım bıttı allah kabul etsın
​sağolasın tatlım allah razı olsun..allah bır nefeste dogurtsun inş. şimdi kime başlıycaz tedavi olan yoksa aşılama fln sırayla dewam edelim...
hoşgeldin canım yanlış okumuyorum yazılanları değilmi rüya olsa bile çok güzelkızlar neden yok karanfil aşılaman hayırlı olur inş.bende yapacam
birsen acaba bi aşılamada mı denesen tüp bebekten önce varsa altınların boz kimseye minnet etmezsin kıyamıyosan ver ben kıyımm
hacıyıd akşam rüyamda gördüm bebeği elindeydi
kızlaarrrrr sıze bısey sorucam yaaa kasık cekme hakkında bılgınız varmıııı??? ben dun aksam kasıgımı cektırdım kadın kasıkların fena halde cok dusmus dedı.nasıl tutunsun bebek bu kasıkla senın rahmının t olmasıda bu yuzden dedı bugun ve yarın aksamda gıdıcez ama bılemıyorum yaa bı zararı olurmukı:44::44::44::44::44:
​sağolasın tatlım allah razı olsun..allah bır nefeste dogurtsun inş. şimdi kime başlıycaz tedavi olan yoksa aşılama fln sırayla dewam edelim...
yazayımm çatlak kiremit 2 :=)) öylee olcak zaten..hem şuan kim in tedavısı dha onemlıyse önceliği ona verıyoruz şekerim..
birincilik madalyası zeynoştadır kesinkuzucum gelince kararlaştıralım kime okuycağımız kişi belli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?