hain gaddar seni bak gitmiş iştebırsen gıtmış ama ya
sende varsın birazdan listeye bakacan zeynep arkadaşımız varmı bakacamzeyno kız benim için içine bişey doğmuyomu.
aynı yaştayız biz oda 29 canım niye böylelerki doktora gitmedim diye bile sevindi ya ohh be rahat bi iki ay geçircez dedi ıyhh erkek milleti dedeğin gibi işte
daha yaşınız küçük hemencecik verirsiniz kiloları belli yaştan sonra vermesi zor oluyor
kaçıncı günün bugün. kimisinde hiç belirti olmayabiliyor oyüzden çokta takmamak lazım.
canım milletin lafını dinlersek bunalıma gireriz valla.yokken sürekli sorarlar neoldu yokmu oluncada başka şeyler demekki hiç bitmiyormuş.
önemli olan senin ve bebişinin sağlığı çok kilo almasan daha iyi ayrıca.
hain gaddar seni bak gitmiş işte
sende varsın birazdan listeye bakacan zeynep arkadaşımız varmı bakacam
siz de gençsizniz kız dr onun psikolojisini bozmuş demek ki
hiç kendimi genç olarak hissetmiyorum nedense
cnm bugun 8 oldu galiba igneyi vurulali saymiyorum bu ay ... nasip kismet Allah cok buyuk ama gecen ay baya agrim oldu goguslerim cok acidi ve batmalar oldu ama hamilelik olmadi bu ay hic bisey yok ne gogus ne kasik ins bebek vardir :)
seni anlıyorum herşeyi sor bilirsek yazarız ama şöyle yap bizde stres yapıyoruz senin gibi heyecana girmiyoruz sonra insan çok üzülüyo kız bu ay hamiş kaldaaaa heyecanlı bi şekilde hamileyim haberini ver günleri kaçırma sonra relg bi kaç gün kalana kadar gün aşırı yap bende yapacam öyleama ne yapayım heyecanlıyım:)
aman cnm bu kaynanalar hep boyle benimle birlikde evlenen kaynanamin yigeni var onun ikinci cocuk dogdu gecen kaynanam turkiyede ben fransada telefon etti bana sen uluk ciktin benim yigen ikinciyi aldi kucagina diye... ne dersin canim cok aciyo...
birseeeeeeennnnnnn duydunmu zeynoş bebegıme kız dedıııııııııı
beni ispiyonlama laf aramızda kalsın yahu kız olursa deme kimseye sakla belki doktor şaşırır
bırsen gıtmış ama ya
bende istiyorum o bedduadannnn
canım ya vallahi seni tanıdığım günden beri çok heyecanlısın saatleri dakikaları hatta yakında saniyeleri sayacan kız birazz rahat bırak kendini geçen ayda heyecan yaptın bu ay bari yapma
yapmaki bebeğin gelsin allahın izniyle
benim eşim sperm testi yaptırmadı pek istekli değilde bu ayda olmazsa belki önümüzdeki ay yaptırır.ben ilişkiden sonra eşime kendimi silkelettim ve ayağımı senin gübü yarım saat yatağın başına doğru dikiyorum.çatlama konusuda benim ikisindede çatlarken sağdaydı yumoşlar felaket sancı yaptı çatladığı zamanı anladım tam 1.5 gün sonra çatladı değerlendirdimde sen çatlarken sancı hissetmedinmi ? doktor beni iğneden 2 gün sonrada çağırıyor çatlamışmı diye çatladıysa ilişki öneriyor seni çağırmıyormu doktorun ?
o diziyi bilmiyorum ama acıların çocuğu olduk çıktık vallahiiine çektik be zeyno hamile kalacaz diye
dün diziyi(yalan dünya) izlerken hep aklıma geldi gedi durdu
haklısın canım ya daha 500gr almısım
canım yarın bende iğne olucam benim doktorum hep gün aşırı öneriyor mesela cumartesi iğne olucam doktor bana pazar, salı ve perşembeyi önerdi kaçırmış değilsin bu gün deneyin bence
ayyy allahımm yatacakk yerı yok walla...çok sınırlendım kızz turkıyede nerde kaynanan ver adresı gıdıp dövücem...vicdansızlıktan başka bısey degıl bu...allaha ınancı olan bırısı boyle seylerı agzına bıle almazz
işteee geldimmm burdayımmm benn buu işteee ustayımmm yihhuuuu...hanı erkektı kız..benım hıslerıme guvenmiyordunnnnnnn..neee oldiiiii rengünn soldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy buu kızlarr çıldırmış..beddua etmem için sıraya giriyolarrrrrrrrrrrrrrr
kızzzz allahhh sanaaa boll gazlıı bı bebişş en yaıkın zamanda nasip etsin sana..baştan aşşaaa boyle içerlerine memelerının aralarına dogru kussun dursun seniii...ohhhhhhhhhhhhhhh oldumuuuuuuuuuuu
birseeeen beddua ederken beni unuttun canım
yine iyi canım herkesin bünyesi farklı oluyor.benim ablam ilk 4aya kadarda normal kilosunun bile altına indi 6.aydan sonra kilo almaya başladı oda çok değildi ama nur topu gibi bir oğlumuz oldu.
kız o beni ispiyonladı yaaa meyve yiyormuş birde garibim ağaca yazk meyvesini büyütemeden ayşegül canavarı yemişşş
kızlar daha çok beddu ister bide başta kendine sonra bizlere üfle
ayyy allahımm yatacakk yerı yok walla...çok sınırlendım kızz turkıyede nerde kaynanan ver adresı gıdıp dövücem...vicdansızlıktan başka bısey degıl bu...allaha ınancı olan bırısı boyle seylerı agzına bıle almazz
işteee geldimmm burdayımmm benn buu işteee ustayımmm yihhuuuu...hanı erkektı kız..benım hıslerıme guvenmiyordunnnnnnn..neee oldiiiii rengünn soldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy buu kızlarr çıldırmış..beddua etmem için sıraya giriyolarrrrrrrrrrrrrrr
kızzzz allahhh sanaaa boll gazlıı bı bebişş en yaıkın zamanda nasip etsin sana..baştan aşşaaa boyle içerlerine memelerının aralarına dogru kussun dursun seniii...ohhhhhhhhhhhhhhh oldumuuuuuuuuuuu
kızz ben sana demedımmı benım ıcıme kız doguyor bu suslu ayşegulden anca suslu aysegulcan cıkar...ş uan benım hıslerım daha onde gıdıyorrr bakkkkkkk
ayyy sormaaaaaaaa çıldırdık bugun beddua dıyee
aa siperişee göreee işliyorr bu işlerr..nbundn sonra parayı vermeyene beddua yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?