ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yaa hakkaten zeynoş yaaa bi beceremedik 2 senelik evliyiz çoğumuz bi bilemedik çocuk nasıl yapılıyo
valla canım ya günleride kaçırmıyoruz artık olmuyor acaba kaçırsakmı ki günleri moralim çok bozuk
beceriksiz seni daha çocuk nasıl yapılır bilmiyorsun kız benim kuşumda kısır inanırmısın kendime üzülüyorum onu görünce bari sen yap diyorum o yumurtlayamıyor bile

sağol canım yaaa son gün kontrolde ilk defa yumurtam 20 mm olunca doktorum bile şaşırdı aşılama yapalım dedi bu ay işte hemn ertesi gün yaptık dün gece bakalım 4 tane yumoş var ama olmayınca olmuyo olunca tek 1 taneden bile oluyo cnm dua edin yaa inşAllah hayırlısıyla olur bu ay hepimizin

canım hoş hoşgeldin güzel haberlerle geldin için rahatlamıştır ne iyi doktora denk gelmişin demekki paragöz değiller hemen tüp bebek demedi sanada moral oldu bu hızla çalışm alara devammm meyvelarını çifter çifter topla canım:)

hadi yaa kız sen hamiş olda kuş olmasada olur onları kısırlaştırılıyolar galiba Rabbim bu ay güldürsün senide canım benimmmm inşAllahhh

hadi yaa kız sen hamiş olda kuş olmasada olur onları kısırlaştırılıyolar galiba Rabbim bu ay güldürsün senide canım benimmmm inşAllahhh
aminnn hepimizi ya ben hiç rüyamda bebiş falan görmem bu ay güzel rüyalar gördüm bebişsz yorum yapabiliyorum ama bazılarına sen bilirmisin yorumu

aminnn hepimizi ya ben hiç rüyamda bebiş falan görmem bu ay güzel rüyalar gördüm bebişsz yorum yapabiliyorum ama bazılarına sen bilirmisin yorumu

hiç bilmem valla yorumlamayı ama sen çok güzel yorumluyosun hayır olsun inşAllah canım benim bende bebiş görmüştüm bi kaç kez emziriyodum falan sanki gerçek gibi düşünüyodum bak tedavi oldum çocuğum oldu falan diye hayırlısı inşAllah Rabbim yüreğimizdeki ateşi söndürsün inşAllah acileeenn

canım ya çook sevindim.o ne pozitif bir doktormuşya bendemi gitsem acaba:44::44::44:
geçen sefer ameliyattan filan bahsetmişlerdi o ne oldu peki gerek görülmedi heralde..

yok ..sadece .tedbir için.. düşük yaşamadım inşallah da yaşamam hiç.. kandaki pıhtıyı önlüyo coraspin. :26:..................sıkma canını..

Canım çok sıkkııııııııııııın test yaptım negatif niye gecikti bu gene yaa erken menepozamı giriyorum kızlarrr çarşamba dr a gitcem bakim

kızlar size ilk kez ayın 2de yazmıstım çatlatma ignemi olunca.

4gün ard arda snrada gün aşırı çalısmıstık da oysa..

ama bugün kırmızıları gördüm hem de 13.günümde.erken degilmi?
burda hep 15.gün oluyorsunuz???
normalde 17si benim bat( ilaçla adet olan insandım bu ay ilkkez erken geldi.

şaşkınım..hayal bile kuramadım..

hayırlısı olsun cnm benim yaa hepimiz biliriz bu şaşkın yıkıklığı ne desem boş Rabbim önümüzdeki ay yüzünü güldürsün inşAllah fazla uğraştırmasın hiçbirimizi demek senin yumurtaların hemen çatlamış erkenden onun için böyle erken olmuş heralde

Canım çok sıkkııııııııııııın test yaptım negatif niye gecikti bu gene yaa erken menepozamı giriyorum kızlarrr çarşamba dr a gitcem bakim

canım yaa öyle düşünme hiç hormon testi yapmadılar mı öyle bişey olsaydı gözükürdü hormon testinde sıkıntı yapma

valla canım eskiden o rüyayı biri sorsa yorumlayamazdım şimdi darısı başına diyerek o rüyayı görenlerin bebeği olliy inş.sende bebiş haberi verirsin baksana emzirmişsin bile rabbim rüyanı hayırlısıyla gerçek kılsın

ben de ılk klomen tedavısınde 19. gün adet olmustum. bakalım bu ay olursam kacında olacam. ama ınsallah olmammm:))) bu ay cok umıtlıyım yaaaa
ya 19 unda olunca daha bi sinir bozucu oluyor değilmi:)hadi bakaım inşallah olmazsınn

ahhhh beybi o temizik canıma okudu biliyn mu bidaha okadar bekletmeyeceğim

birseeeen hayırlı olur inşllh bacımmmmmmmmm

( teşekkür ederim evet böyle takipler,ilaçlar,ignelerden sonra cok beklentiye girdim ben.
2 yumurtam da cok ii kalitedeydi dr.um umut vericiydi.
böyle daha cok yıkıldım.birsey yapmadan bekleyince böyle bukadar olmuyordum(

teşekkür ederim cevabın için Allah hepimizin seninde yüzünü güldürsün...

birsencim inşallah tüpe gerek kalmadan muradına erersin canım karanfil arkadaşımızıda merak ediyorum kaç gündür giremiyorum bu arada sırada ki arkadaşa 245 tane okudum

merak etmezmıyız hiç canım ya inş. gercekten tüp bebege gerek kalmadan hamıle kalırsın canım ya

sizi sewdiim için takılıyorum tatlım..inşallahh bıtanemmm dua et sende melegınle senın duan kabul olur..analı kızlı dua edın bızler için bızde sizin için edıyoruz bolbol..hee bu arada bak yıne kız yazmısım kesın kız olucak..sakın erkek yapıpta benı şu yırtık agızlının diline düşürmeee

ayy neredee o günlerrrrrrr...ayın 23 de tüp bebek merkezı ıle randpvum var bıde oraya gıdelım bakalım ne dıycek..ona göre bizde yol çizeriz...kuzum daha başlayamadım yasıne ama cumaya kadar bıtırsek ıyı olur 41 yasını...bugun muayene oldumya sımdı huzursuzum havada buz gıbı yarın bı dus alır 5 tane okurum allahın ıznıyle

valla gözün kalsın düzeltme yaptım sadece ben karışmam artık gelince zorlanma diye yaptım bana ne artık de haydi kolay gelsinnnn ilk sayfamızda var liste

nee ollduu kızz korkup kaçtın bakıyorummmmmmmmmmmmm :=)))

saol bıtanem benımde ıcım kıpıpr kıpırr bılmıyorum bu ay bı umut dogdu ıcıeme..umutsuz olmıycam inandıktan sonra raabbım werır dıe dusunyorum...sende inan bıtanem inş. senınde aşılamn tutucak..

hoşbuldum canım..ewt bugun hafıfledım bıraz keyfım yerınde inşallah bozulmaz sonrasında..yumurtam bı kac gun once catlamış şimdi çalışmalara dewam etsek işe yaramaz herhalde
:44:
canım ya çook sevindim.o ne pozitif bir doktormuşya bendemi gitsem acaba:44::44::44:
geçen sefer ameliyattan filan bahsetmişlerdi o ne oldu peki gerek görülmedi heralde..

kesınlıkle tavsıye ederım canım bı kere cok samımı cok ıcten...hemen elını uzatıyor tokalasıyor hal hatır soruyor bılmıyorum cok hosuma gıttı su zamana kadar gıttıklerımden en cana yakını dıyebılırım..hamıle kalırsam kesınlıkle orada dogurcam...canım fılım sonucuna bakıcam ona göre amelıyat demıstı ..ben sl tüpümde hava kabarcıgı oldugu ıcı n amelıyata herek yok..hıdroselping yanı sıvı bırıkenlerı tüpünde amelıyat edıyolarmış

kızzz mataroşş inşallahh kuzucukuuuummmm hepimiz için hayırlısı olsun..gzel şeyler olsun artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…