ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

huuuuuu huuuuuuuuu ben geldim kuzuşlarrrrrrrrrrrrrrrr özledinizmi beni ben çokk özledimm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız ne bileyim beceremedim gibi geldi :))

huuuuuu huuuuuuuuu ben geldim kuzuşlarrrrrrrrrrrrrrrr özledinizmi beni ben çokk özledimm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoş geldiiiiiiinnnnnn cnm beniiiiiiiiimmmmmmmmmmmm çok özlettin valla

oldu zeynoş kız aferın basardın
bunalıma girecektim az kalsın alfabeyiöğret diycektim nerdeyse
ayyyy aamannn gez toz özledim de
hoşgeldin süslü naciye

kız ne bileyim beceremedim gibi geldi :))
baktın ayşegül her yolu deniyor hemen pesmi ettin heee

seam kızlarrr masumcat canm bende 19. gün olmuştum geçen ay insalah akşamı bulmuşsun olmazsınnn

bugun ağrının kurtuluşu tatildi sabahtan beri yatıyom hehe

inş olmam.. şimdilik bişi yok..

dr bana kan sulandırıcı olarak coraspin vermişti . 2 aydır her gün 1 tane yutuyorum..

regl olmazsam eğer perş günü test yapıcam.. hormon değerlerim çok iyiydi..

kasıklarımda batma war hep.. regl de olabilir bilmiyorum..

birsen nerdesin dört gözle seni bekliyorum valla

geldimm tatlımm senden başkaa merak eden olmamış beni.....

kuzum medipole gittim bugun doktor hande güleç..harıka bı doktor
..çok cana yakın çok içten sankı bızden bırısı gıbı...bütün tahlıllerımı hsg mı fln getırdım..hepsine baktı..benı muayene etti..yumurtalıkların rahmın cok guzel dedı...hatta bu ay sağdan yumurtlamışsın bı kaç gun once çatlamış yumuşunn dedı..ayy dedım bende acık olan taraftann evt dedı benım elım ugurludur dedı inşallah sende hamıle kalırsın kıme muayene edıyosam hamıle kalıyor dedı..sonra konuştuk işte...kayananamda bızleydı..hıc korkma anacım senı babanne yapıcam dedı..kızımızda hıc bı sorun yok dedı yumurtalıkları cok guzel rahmı cok guzel kalınlaşmış..oğlunun spermi çok guzel dedı..nıye tüp bebek yaptırmak ıstıyosunuz dedı..bu şekilde hamıle kalman ıcın hıc bı engel yok dedı..tüp bebek ıcın acele etmeyın bıraz daha bekleyın bence dedı..çünkü hiç bi sorun göremiyorumdedi.bız yumurta ve sperme sorunu olanlara tüp bebek yapıyoruz dedi....istersen önce bı aşılama yapalım sana dedi..dedım şansı dusuk ama dedı sperm ve yumrtalar cok guzel aşılama tutabılır dedı...moralemn cok mutluyum....şimdi ayın 23 de istanbul tüp bebekle randövüm var..o doktarlada gorusucem oda aynı seylerı soylerse yaz sonuna kadar beklıycem tüp bebek ıcın..belkı o arada bi aşılamada yaptırabılırım...

napıyım zeynoşş yaa ama başardın ya sen ona bak ben biliyodum zaten başaracağını :)))

kız hayırlı olsun doktor doğruyu demiş bi kez aşılama dene yani inş.elinin uğuru sanada gelir zaten doktorların eli bazen uğurlu gelebiliryor hayırlı haberler veririsin inş.önümüzdeki ay tüpsüz bebeişine kavuşursun
sen okumadın sayfayı galiba bende seni andım yani yorucu iş diye sensiz listeni düzellttim çoooookkkkk zordu kafa basmıyorduuuuu

hoşgeldn birsoş bizde senı özledık

hoşbuldumm ayşegüllkuşşşşşşşşşşşşş...bugun doktordaydım hıc merak etmemişsiniz beni küstüm sizeeee özlemimi geri alıyorumm
hoş geldiiiiiiinnnnnn cnm beniiiiiiiiimmmmmmmmmmmm çok özlettin valla

hoşbuldumm bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...canımm aşılama yapımışsın hayırlı olsun...yumoşların harıkaa allahım inşallaaahhh bebısını sana tutundurur bıtanemmm...sıradakı tefrıcıyeye senı alıyorumm..hemen bıtırelım ecenınkısınıı inşallahh ıyı haberler verırsın

bunalıma girecektim az kalsın alfabeyiöğret diycektim nerdeyse
ayyyy aamannn gez toz özledim de
hoşgeldin süslü naciye

baktın ayşegül her yolu deniyor hemen pesmi ettin heee

hoşbuldummmm çatlak kiremit ​kızz bgcılar medıpol hastanesındeydım yıne bugun harıka bı hastane ve ssklılara muayene 10 tl şok oldum...koskocaman otel gıbı bı hastahene çok lüks ve doktorumu çok sevdım hamıle kalırsam allahın ıznıyle kesınlıkle orda dogurcam..canımm sende eşine söylesene oraya getırsın senı..bütün tahlıllerınle fln muayene ettsın seni..

dr bana kan sulandırıcı olarak coraspin vermişti . 2 aydır her gün 1 tane yutuyorum..

peki sendede düşük mü olmuştu?
nereden anladınız böyle bir durum olduğunu?
offfkafam karışık

napıyım zeynoşş yaa ama başardın ya sen ona bak ben biliyodum zaten başaracağını :)))
bisküvim deterjanım şekerim tansiyonum bozulmk üzereydi korktum bunlar pes edecek diyeeeee demek oluyorki çocuk iinide bilmediğimiz için böyle yapamıyoruz onunda herhalde kolay bir yolu var ben onu anladımmm

merak etmezmıyız hiç canım ya inş. gercekten tüp bebege gerek kalmadan hamıle kalırsın canım ya

saol bıtanem...ayy inşallahh bakalım hayırlısı allahtan...yavrum gördüm gördümm listeyıde cok guzel becermıssın...bundan sonra gozum arkada kalmıycak..kociş gelmek uzre ben yemek hazırlayıp gelıyorum lısteye bakıcam hemen

hayırlısı olsun canım inşallah dediği gb olur muayeneden sonra bi bakmışsın hamilesin inşallah diğer doktorla da görüş ama bu çok olumlu konuşmuş belki de dediği gb bu şekilde tutturursun..canım bu arada ben 7 yasin okudum 3000 salavat çektim herkes okuyo mu bilmiyorum ama 41e tamamlasak güzel olacak

benimki çok yoğun ya evimin yukarısındaki hastaneye gidiyorum artıkkk hem okadar saat gidemez işleri yarım kalırr ya bide trafik varsa çekilmiyo valla ssk 10 tl ise ücretsiz muayene olurum sanırım ama parasıda değil uzak yaaa her türlü paramız gidiy zatenn yeni dr.ismi çok geçiyo kk.de senem aras

valla gözün kalsın düzeltme yaptım sadece ben karışmam artık gelince zorlanma diye yaptım bana ne artık de haydi kolay gelsinnnn ilk sayfamızda var liste

canımmm yaaa çok güzel haberlerle geldinnn çok mutlu oldum benimde içim kıpır kıpır oldu okuyunca inşAllah doktorun dediği gibi eli uğurludur da ilk tedavide hayırlı haberlerle gelirsin canııııımmmm beniimmmm neden olmasın ki inşAllah olucak Rabbim tüp bebeğe gelmeden sevindirir inşAllah bizleri

bisküvim deterjanım şekerim tansiyonum bozulmk üzereydi korktum bunlar pes edecek diyeeeee demek oluyorki çocuk iinide bilmediğimiz için böyle yapamıyoruz onunda herhalde kolay bir yolu var ben onu anladımmm

yaa hakkaten zeynoş yaaa bi beceremedik 2 senelik evliyiz çoğumuz bi bilemedik çocuk nasıl yapılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…