hmm ıyı o zaman benım ıcın avantaj. maşallah deyın kız:)
yavrum lısteyı yapıyosun ama bu sekılde olunca ben alıntı yapamıyorum..son yaptıgım lısteden alıntı yapark duzenlıyorum genelde..o yuzden bana faydası olmuyor..
kızzzzzzzz faydalı olacak sanmıştımmmm amaaan bilmiyordum boş boş fayda sağlamaya çalıştım zaten kız çok zor sayılar bile kafa karıştıryo biri sürü yazı arasında valla canımm yorucu işşşş
doğru ancak alıntı yapabilinnnn boşuna yaniii
sabah 8den akşam 8e kadar yalnızım sonra eşim akşam 8de gelir 9da yine gider gece 1de gelir sıkıldım herşeyden hayat sıkıcı koskoca şehir sıkıcı bunaldımmmmmmmmmm
sabah 8den akşam 8e kadar yalnızım sonra eşim akşam 8de gelir 9da yine gider gece 1de gelir sıkıldım herşeyden hayat sıkıcı koskoca şehir sıkıcı bunaldımmmmmmmmmm
hep 16 saat mi çalışıyor eşin robot gibi oluyodur o ya.. bende çok yalnız kalıyorum evde o nedenlede çok istiyorum bir bebeğim olsun yalnızlığımı paylaşayım
cnm ne oldu bırden bunalım takıldın..9 da yıne ısemı gıdıyor eşin yoksa arkadaşlarıylamı cıkıyor...sıkma canını rabbım tez zamanda hayırlı bı evlat verır sanada inşallah dertlerını sıkıntılarını unututsun..kızz senın bat tarıhın ne zamannnn nıye soylemıyonnnn
​inşallah canım rabbım tez zamanda katından hayırlı bı evlat bagıslar bızlerede dertlerımız sıkıntılarımız dınerr...
göğüs bugün başladı dimi kız sen aşılama gününüdemi sayıyorsun 2.gün diye
canım demek adet oldunüzülme diyeceğim ama insan haliyle hayal kırıklığına uğruyor. eminim bir zamanı vardır arkadaslara katılıyorum.belki de hiç beklemediğmiz anda olacak ne bileyim ne diyeceğimi bilemiyorum. olsun. sen adetin biter bitmez başla canım.hiç boş durma günaşırı ara verme hiç. ve hep silkelet canım:) ben de adetin 5.gününden 23. gününe kadar çalıştık. hayırlısıyla tutar inşallah. tutmazsa aşılama yaparız dedı doktor. gerçi sadece 2 kez klomen kullanıp aşılamaya geçmek ne kadar doğru orası tartışılır.
çok üzüldüm canım ya ben hiç bu adar uzun beklemedim 20 gün bekleyip sonu hüsran olması çok kötü olmayacaksa daha erken gelsede bizi bu kadar bekletmese dimi.. tedaviye devam edecekmisin
yok canım sonra sıra bende değildi benim bat yarın zaten bana yetişmesi imkansız. ben adet olursam bi dahakine yetişirmi acaba diye düşünmeye bile başladım, ama senin bi 10 günün var sana yetişiriz inş. bende elimden geldiğince fazla fazla okumaya çalışırım yetiştirirz . arkadaşlarında itirazı yoksa birsen de aynı fikirdeydi sana başlarız...
hep 16 saat mi çalışıyor eşin robot gibi oluyodur o ya.. bende çok yalnız kalıyorum evde o nedenlede çok istiyorum bir bebeğim olsun yalnızlığımı paylaşayım
anım ya ayın 14 dü dimi kız 15 diye hesaplıyorum ondan belki dedim aşılama gününüde sayıyorsun14 ünde akşam oldumya 15. gün ve 16. gün bugün ondan dedim 2 gün diye dünden beri var bu neden bilmiyorum:44:
neden zeynoşş eşinin işi ne ki böyle yoğun bende senden farksız değilim gece 1 de geliyo eşim genelde ,öğlen veya sabah veya ikindide işinin durumuna görede gidiyo burda öğlenleri çok sıcak olduğu için dükkanlar ikindiye kadar kapalı ama eşim ümrecilerle ilgili ya onun için işte yani bende senin gibiyim zeynoşşRabbim bebişlerimizi göndersin en yakın zamanda inşAllah
bugün hep bunalımdaydım stres atmaya ççalıştım çok kötü bi an insan boğulacakmış gibi oluyo yok canım işle meşgul arkadaşlarıyla çıkmaz öyle evde oturmayı daha çok sever
cnm ne oldu bırden bunalım takıldın..9 da yıne ısemı gıdıyor eşin yoksa arkadaşlarıylamı cıkıyor...sıkma canını rabbım tez zamanda hayırlı bı evlat verır sanada inşallah dertlerını sıkıntılarını unututsun..kızz senın bat tarıhın ne zamannnn nıye soylemıyonnnn
​inşallah canım rabbım tez zamanda katından hayırlı bı evlat bagıslar bızlerede dertlerımız sıkıntılarımız dınerr...
anım ya ayın 14 dü dimi kız 15 diye hesaplıyorum ondan belki dedim aşılama gününüde sayıyorsun
canım çok yoğun eşim ticaret ihracat vs.bi kaç işi birlikte yürüyüyor haliyle bana zamanı kalmıyo çoookkk yoğun ödemelerimiz var ondan çok çalışması gerek bende çokca sıkılıyoruumm
canım ya ben kuday arkadaşımız yazmıştı sandım bazen oturduğu yerde uyuya kalıyo valla artık alıştı yanii kız bebek olunca bunalım olmaz herhalde tatlı bir yorgunluuk olur inş.rabbim hepimize nasip ederhep 16 saat mi çalışıyor eşin robot gibi oluyodur o ya.. bende çok yalnız kalıyorum evde o nedenlede çok istiyorum bir bebeğim olsun yalnızlığımı paylaşayım
allahtanki kısa sürüyor yoksa yandıkkk evet canım bu olaya bunalıma strese ağlamaya mutsuzluğa kesi çözümmm bebekkkk olur herhaldebende biliyorum bu yalnızlığı insanın bazen yenilip girdiği bu bunalımı ama napalım onlarda bizim için çalışıyo sabredicez inşAllah feraha kavuşuruz inşAllah en yakın zamanda bebişlerimiz gelir onlarla vaktin nasıl geçtiğini anlamayız
inş.gelmez canım sende güzel haberlerini verirsinKizlar gecen ay 16. Gun ogleden sonra olmustum bugun 16. Gunum hayirlisi bakalim nasip artik gogus agrim falan kalmadi adet geliyorum diyo galiba ama Allah bilir tabii
günaydın canım seninde belirtin demek öyle değişiyor hepimizin inş.olmazsınız yaa bu ayda biri güzel haber versingünaydın kızlar nasılsınız ?
zeynepcim benim adetten 1 hafta önce başlar göğüs ağrısı ama sizin dediğiniz gibi koltuk altından gelen ağrı değil komple
hvc arkadaşım inşallah adet olmazsın bebiş gelmiştir.
dün akşam bebek görmeye gittik 25 günlük çok tatlıydı ya Allahım bizede nasıp etsin sağlıklı sıhatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?