- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
ayyyyy nerdeeee ahh ahh 4 gün öce evde vardı gözüm hep alıyordu zaten test tutmayı seven biri olarak yaptım öylesine sıkıntıdan vallaha yoktu birşey canım para yok eksik evet canım aşılama yapazam bu ay ama pazartesi günüde kıbrısa gidip bi kez görüşmek muayene olmak istyiyorum kistim ön tedavi gerektirebilir
canım iltihap varsa akıntı olurmuş canım demek soğan kürü yapıyorsun tüp bebek denildiğinde psikolojim bozulduyok bebeeemm tüp bebişe taktım ben tedavide olmadım olmıcam yaza kadar yumoşcuklarım 8-9 mm olmuştur hehe:))))
soğan kürüyle içimi temizlm dedim anam herkes fazla akıntıdan bahsediyor bende hiç akıntı makıntıda olmadı hiçbişe hayretmiyo bana
olsun biz yine öyle düşünelim Rabbim kerimdir dimi ben bi diyorum Rabbim inşAllah olmuştur bi yok yaa gene tutmadı diye üzülüyorum çift ruh hali oldu bi seviniyor bi üzülüyorum
kız 4 gün önce erken cıkmaz tabıı....ayyy ıstermısın hamıle olasın..ayy ne çok isterim bilemezsin..sen bı test daha al yarın yaparsın kuzummmmmmmmmm
kız insan istemezmi yok canım vallaha olsa drdim almıycam kız boşu boşuna
canım iltihap varsa akıntı olurmuş canım demek soğan kürü yapıyorsun tüp bebek denildiğinde psikolojim bozuldu
kızzzz valla doğru söylüyorsunn günler saatler insanı ruh hali hep değişim içinde
evet ya işkenceye döndü şükür yarın bitiyorvalla bilmiyomki iltahabım yokmu hiç benm hiç akıntı olmadı enteresting cidden
kız neden tüp bebek deyince canın sıkıldı bakem ben heyecenlanıyom tüp bebek deyince
canım iltihap varsa akıntı olurmuş canım demek soğan kürü yapıyorsun tüp bebek denildiğinde psikolojim bozuldu
kızzzz valla doğru söylüyorsunn günler saatler insanı ruh hali hep değişim içinde
bende de olmamıştı canım kız inş.faydasını görürsün heyecanlandırıyo demek seni benimde aklıma tekerleme vardı hani,ŞİNASİ BU SENİN SON ŞANSIN DİYE benimde öyle eşim çok istiyorum diye sadece bi kez yaptırırım diyor o yüzden moralim bozuluyo
ya senle benm eş sinir ediyorlar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsın kaç gündür geliyorsun bi yazıp gidiyorsun yada okuyup gidiyorsun nedennn heefendımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zaten ben bu aşılamada eşiminde sperm vermesi gerekti yaa ondan daha çok strese girdim çok zor yaa Rabbim nolur bizleri muhtaç etme doğal yollardan nasib eyle hepimize acilen inşAllah..
nasılsın kaç gündür geliyorsun bi yazıp gidiyorsun yada okuyup gidiyorsun nedennn he
anladım canım bi haftadr işi gücü bıraktım hep burdayım tüp bebekte oldu olmadı memlekete gidicimmm kafa dinliycem 4 aylığına plan koruyorum gelince bide bakmışım topik hamişlerle dolufırsatım olmuyo canım ya az öncede bı kardesım geldı o gıttı yemek yapıyorum kac gunlerdır yemek yapmıyodum arada gırıyorum pc acık kalıyo canım sabahlarıda bakıyorum kımse yok bende cıkıyorum kac gundur denkgelemedık
kızzzz allahhh canını almasın sana bebiş versin emiii güldürdün beni vallahi helal olsun inş.olmazsın ya yumurta akı deniliyor ya pişmiş halimi pişmemiş halimi nasıl birşeyyy bu anlamıyorumm vallahi yapış yapışmı o akıntıkızlar ben 2-3 aydır takip ediyorum hani şu yumurtlama akıntısı varya o geldikten tam 14 gün sonra ve akıntının geldiği saatten 12 saat sonra adet oluyorum .bugün gece 11 de adet olmam gerekiyo yani saatini bile hesapladım:)))
çok sakinler dimi biz hemen olsun bitsin istiyikkkk onlar öğle değil bu durumda bizimkiler sanırımmm
kızzzz allahhh canını almasın sana bebiş versin emiii güldürdün beni vallahi helal olsun inş.olmazsın ya yumurta akı deniliyor ya pişmiş halimi pişmemiş halimi nasıl birşeyyy bu anlamıyorumm vallahi yapış yapışmı o akıntıkızlar ben 2-3 aydır takip ediyorum hani şu yumurtlama akıntısı varya o geldikten tam 14 gün sonra ve akıntının geldiği saatten 12 saat sonra adet oluyorum .bugün gece 11 de adet olmam gerekiyo yani saatini bile hesapladım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?