biz görücü usulü fakat ben onu habersiz iki yıl boyunca sevdim kader oda beni gelip istedi ilk mucizem düğün gibi ama sadece nişan düğünüde burda yapacaz
Allah inş butun istedıklerını gonlune gore vırir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz görücü usulü fakat ben onu habersiz iki yıl boyunca sevdim kader oda beni gelip istedi ilk mucizem düğün gibi ama sadece nişan düğünüde burda yapacaz
amin cümlemizin inş.
Evet insallah herkese dua ediyorum cok teskrlr
zehra bızım gıbı puregon kullanıpta hamıle kalan kadınlar varmış ya googlen arastıryorum belkı bızımde olur![]()
ben hiç kullanmadım kız doktoruma sormuştum bi tek klomen ve ovıtrelle ilacımı var diye evet demiştim
bende bılmıyordum kı bu benım 3ü doktorum dıger 2 si hep klomen verdı buna gıttıgımde klomen kullandıgımı falan sordu kullandım deyınce bu iğnelerı sordu asılamamı yapcaz dedım sadece iğnelerını kullanıp dogal yoldan denıcez dedı canım öle basladık bıraz malıyetı fazla işte
bende bılmıyordum kı bu benım 3ü doktorum dıger 2 si hep klomen verdı buna gıttıgımde klomen kullandıgımı falan sordu kullandım deyınce bu iğnelerı sordu asılamamı yapcaz dedım sadece iğnelerını kullanıp dogal yoldan denıcez dedı canım öle basladık bıraz malıyetı fazla işte
olsa gitsin ama bebişte olmuyo
evet canım olsa hiç sorun degıl ama yınede olmuyo ben puregon 600 luk bırde 300lugu var +catlatma iğnesı 750tl ödedım canım ama rrapor cıkarılabılırsen 400kusur cıvarı oluyo oda 23 yasını doldurmuş olman gerekıyo ama ben bu ilaçları 2 ay boyunca kullandım bu ay sadece çatlaatma iğnesı aldı o da 68 tl
evet canım olsa hiç sorun degıl ama yınede olmuyo ben puregon 600 luk bırde 300lugu var +catlatma iğnesı 750tl ödedım canım ama rrapor cıkarılabılırsen 400kusur cıvarı oluyo oda 23 yasını doldurmuş olman gerekıyo ama ben bu ilaçları 2 ay boyunca kullandım bu ay sadece çatlaatma iğnesı aldı o da 68 tl
25vyaşındayım raporuda doktorlardanmı çıkarıyoz
amin canım inş gerek kalmaz evet doktoruna söyluyorsun onlar yönlendırıyo rapor için ama asılama için baska ucret ödenıyomu bbılmıyorum kı mutlaka ödenıyodur
evet onun ücreti daha farklı yaa ben yine doktora bırakayım başka bir yol denesin dimi dördüncü kez aynı ilaçları vermez herhalde
klomenden sonrakı tedavı buymuş zaten canım sen yınede bı git bakalım ne dıcek adetın bıtmden gıtseydın doktora
pazartesi gidecem ben biliyorum rüyama o ki insan ayda birkez girdikleri sürece olmayacak onlar zaten psikolojimi bozuyolar hayra gelmiyolar
inşallah canım..bu ay kafamı bomboş tutmaya çalışcam..bşka türlü olmuo.hepmz ıçn hayırlısı olsun,artk güZel hberler beklıyorum herkesten..
hayırlısı evet canım birbirimizi takip ediyoruz inş.ümitler aralık ayına ertelendii