keşke hamıle olsamda kac kılo alırsam alayım umrumda bıle degıl yeterkı bebegım gelsın artık yeter benı bu kadar uzup beklettıgı
evet ya gelsede kurtarsa bizi kız gelmiyo ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke hamıle olsamda kac kılo alırsam alayım umrumda bıle degıl yeterkı bebegım gelsın artık yeter benı bu kadar uzup beklettıgı
şu halımıze bak ya kırk yıl dusunsem bunları yasayacagım aklıma gelmezdı
napalım bunada sukur saglıgımız yerınde![]()
yarın adetimin üçüncü günü soğan kürünü deneyeyimmi eşim almış soğanlar çok küçük ya
cok aşırı kuçukse 2 tane koy canım ya ya da tam bır s b gelecek sekılde ayarla suyunu ılıyınca suyunu suz canım
yarın başlayayımmı artık başka hangisini deneyeyim
bilmiyorum kı canım adacayınıda içebilirsın ballı tarcınlı çörek otuda yemıştım ben sen hangısını istersen deneyebılırsın
zaten netten macun sipariş etmştim onu kullanıyorum şimdilik yarın soğan ve adacayınıda içeyim zehirlenmesem iyi
korkma bışey olmas ya ama sen bılırsın soganı deneme o zaman ama adacayını bı zararı yok onuda yumurtlamadan sonra hemen bırak dusuk yaptırıyomuş
ada cayı nasıl birsey hazırını kullanmk istemiyorum ben şimdilik bitki çok neyi nasıl kullanacm bilmyorum
mideyi geç birsencim benim ciğerim yanıyo
evet canım olsa hiç sorun degıl ama yınede olmuyo ben puregon 600 luk bırde 300lugu var +catlatma iğnesı 750tl ödedım canım ama rrapor cıkarılabılırsen 400kusur cıvarı oluyo oda 23 yasını doldurmuş olman gerekıyo ama ben bu ilaçları 2 ay boyunca kullandım bu ay sadece çatlaatma iğnesı aldı o da 68 tl
zehra cıktın mı gebelık bolumunde ballı tarcınlı çörek otuyla ılgılı topik var bakmak istersen
ne kadar fazla ya ben raporlu olarak menegona 50, çatlatma iğnesinede 11 lira verdim. her ay bu kadar para çok sarsar insanı rabbim yardımcımız olsun
bende deniycem bu ay bu kürü sonrada havuç kürü yapıcam
yarın adetimin üçüncü günü soğan kürünü deneyeyimmi eşim almış soğanlar çok küçük ya
ben puregon kullanıyorum caanım çatlatma iğnesı ovıtrelleyı hep 70e aldım bu ay eczacı 68e verdı baska yerlerden aldım hep çatlatma iğnesını hepsıde aynı fiyat verdı bana doktor rapor olcak dıye 2 ayı ilacını yazmış tabı bu herkezde farklı benm ilacın dozunu düşük kullandırtıgı için bu ayda kullandım sadece ovitrelleyı aldım yanı ödedıgım ücret 2 aylık ben tek seferde vermış oldum benım raporum yok 23 yasını doldurmuş olmak ggerekıyomuş puregonu raporlu almak için