ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bilmiyorum kı canım adacayınıda içebilirsın ballı tarcınlı çörek otuda yemıştım ben sen hangısını istersen deneyebılırsın

zaten netten macun sipariş etmştim onu kullanıyorum şimdilik yarın soğan ve adacayınıda içeyim zehirlenmesem iyi

zaten netten macun sipariş etmştim onu kullanıyorum şimdilik yarın soğan ve adacayınıda içeyim zehirlenmesem iyi

korkma bışey olmas ya ama sen bılırsın soganı deneme o zaman ama adacayını bı zararı yok onuda yumurtlamadan sonra hemen bırak dusuk yaptırıyomuş

korkma bışey olmas ya ama sen bılırsın soganı deneme o zaman ama adacayını bı zararı yok onuda yumurtlamadan sonra hemen bırak dusuk yaptırıyomuş

ada cayı nasıl birsey hazırını kullanmk istemiyorum ben şimdilik bitki çok neyi nasıl kullanacm bilmyorum

zehra cıktın mı gebelık bolumunde ballı tarcınlı çörek otuyla ılgılı topik var bakmak istersen

evet canım olsa hiç sorun degıl ama yınede olmuyo ben puregon 600 luk bırde 300lugu var +catlatma iğnesı 750tl ödedım canım ama rrapor cıkarılabılırsen 400kusur cıvarı oluyo oda 23 yasını doldurmuş olman gerekıyo ama ben bu ilaçları 2 ay boyunca kullandım bu ay sadece çatlaatma iğnesı aldı o da 68 tl

ne kadar fazla ya ben raporlu olarak menegona 50, çatlatma iğnesinede 11 lira verdim. her ay bu kadar para çok sarsar insanı rabbim yardımcımız olsun

ne kadar fazla ya ben raporlu olarak menegona 50, çatlatma iğnesinede 11 lira verdim. her ay bu kadar para çok sarsar insanı rabbim yardımcımız olsun

ben puregon kullanıyorum caanım çatlatma iğnesı ovıtrelleyı hep 70e aldım bu ay eczacı 68e verdı baska yerlerden aldım hep çatlatma iğnesını hepsıde aynı fiyat verdı bana doktor rapor olcak dıye 2 ayı ilacını yazmış tabı bu herkezde farklı benm ilacın dozunu düşük kullandırtıgı için bu ayda kullandım sadece ovitrelleyı aldım yanı ödedıgım ücret 2 aylık ben tek seferde vermış oldum benım raporum yok 23 yasını doldurmuş olmak ggerekıyomuş puregonu raporlu almak için

yarın adetimin üçüncü günü soğan kürünü deneyeyimmi eşim almış soğanlar çok küçük ya

canım madem kürü yapıcaksın olması gerktiği gibi yapda faydası olsun. boşuna söylememiştir herhalde adam 7. gün başla 15 gün yap diyo sonraki adet dönemindede adetine 10 gün kala 10 gün yapıcakmışsın,saraçoğlunun sitesinden bak istersen nasıl olduğuna

ben puregon kullanıyorum caanım çatlatma iğnesı ovıtrelleyı hep 70e aldım bu ay eczacı 68e verdı baska yerlerden aldım hep çatlatma iğnesını hepsıde aynı fiyat verdı bana doktor rapor olcak dıye 2 ayı ilacını yazmış tabı bu herkezde farklı benm ilacın dozunu düşük kullandırtıgı için bu ayda kullandım sadece ovitrelleyı aldım yanı ödedıgım ücret 2 aylık ben tek seferde vermış oldum benım raporum yok 23 yasını doldurmuş olmak ggerekıyomuş puregonu raporlu almak için

23 yaşına ne kadar kaldı canım

Back
X