ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlaaaarrr saat kaç olmuş namaz kılıp hazırlanmam lazım kociş gelecek gezmeye gidicez siz benim dedikodumu yapın ben gelince okurum

Canım maşallah sana çok güzelsin..eşinlede çok yakışmışsınız sanki yaşın daha küçük gibi yada minyonsun

ama arkadaşlar bende hepinizi çok merak ediyorum amaaaaa facemde vaaaarrrrr nasıl güzellerle konuşuyorum acep bekliyorum nasıl olcekse okeyyyy

kIZLAR DARILAN OLMASIN ŞİİRİMDE İSMİ GEÇENLER DÜN GECE YAKALDIKLARIM ONDAN YANİ YOKSA DİĞER KIZLAR BİLEEREK YAZMADIM SİZİ ÇÜNKÜ GECE SİZ YOKTUNUZ
NALYEC canım yakala onları gösterirler kendilerini sana benim yok olsa vallahi seve seve
BUGÜN birsen ayşegül karanfill eylemx onları gördüm artık gece uyuyamam burdan duyurudur kalp tansiyon şekeri olan bidaha düşünün derim amaaannn allahım sabah nasıl olacak onu düşünüyorummm

zeynooo süpermiş bebeğim ya sigaram ve ben

zeynoooo benide terif et bebem bakım
tşk.canım sigaran olayımmm yavrummm
kız senin prof.resminde varsın ki yinede vereyim pırasa tarifimi
koyu kahve renkli gözlü esmer incecik fit gibisin boy orta boy saçlar normal uzunlukta
kreman içinasaklıı mı pasaklı iş görmez haftada bir evi temizleyip gelecem deyip 5 gün sonra gelen evde kalmış vede süslü naciyelerdensin SÜSLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

çok ciddi para istemişler iyi araştırmak lazım haberlerde görüyoruz nasıl kandırıyorlar insanları (((
canım zaten bi kez dolandırıldımm ben valla bi kavanoza 300tl verdim macun sonra baktım ne zor bi yumurtam olmuş
bu sefer korkuyoruz bilsem iyi olacam valla veririm yanlışlar içinde doğrularda böyle kayboluyo maranki saraçoğlu olsa verirdim

günaydın canım..kız beni nasıl gördün bakem adımı bile bilmiyonki.

canım sen daha iyi bilirsin ama ben olsam güvenmem ya.dediğin gibi saraçoğlu yada maranki olsa belki..
peki canım sana hiç ameliyat önermedilermi çok bilmiyorum ben bunu ama bi arkadaşımda vardı çikolata kisti ameliyat oldu ve 1 oğlu var şimdi.

günaydın canım..kız beni nasıl gördün bakem adımı bile bilmiyonki.
ben görürüm canım isminizi bilmeme gerek yok ki
canım ya daha küçük ameliyat yapıldığında daha büüyük kendini tekrarlayabilir ondan korkuyorum ameliyatlık birşeyde değil boyutu için neyse kız almiycam ki zaten canımı yerde bulmadım

ozaman biz niye seni göremiyozki..
anladım canım valla ben biraz pinpirikliyim ilaçları bile reçetesini en az 2 3kez okur öyle yerim..böyle tvde nette reklamı yapılan ürünleri hayatta güvenipte almam..bencede en iyisi alma

mesela yani canım
kız ben bi kere yaşadım ya dersimi aldım gibi zaten bu ayda tedavisiz geçiyyy seninde dimi

Canım maşallah sana çok güzelsin..eşinlede çok yakışmışsınız sanki yaşın daha küçük gibi yada minyonsun

teşekkür ederim canım..evet biraz minyon tipliyim o yüzden beni gören zorla evlendirildim zannediyo ayy yazık falan diyolar

kız zeynoş sen nerden gördün bizi bakayımm..sen bizi gördüysen bizde seni görücez ozaman biraz da biz korkalım

mesela yani canım
kız ben bi kere yaşadım ya dersimi aldım gibi zaten bu ayda tedavisiz geçiyyy seninde dimi

evet canım bu ay rahatım valla..buaralar tüp bebekle ilgili araştırmalar yapıyorum bayram sonu başlicam kısmet olursa.

kız zeynoş sen nerden gördün bizi bakayımm..sen bizi gördüysen bizde seni görücez ozaman biraz da biz korkalım [/QUOTE]
ben görürüm canımm nazarınız değer diye korkuyorummm

bu ay soğan kürü yapıcam.hayıt suyunuda içsem bir sakıncası olurmu..

kız zeynoş sen nerden gördün bizi bakayımm..sen bizi gördüysen bizde seni görücez ozaman biraz da biz korkalım
ben görürüm canımm nazarınız değer diye korkuyorummm[/QUOTE]

okur üfleriz tatlım rahat ol..

evet canım bu ay rahatım valla..buaralar tüp bebekle ilgili araştırmalar yapıyorum bayram sonu başlicam kısmet olursa.

bende canım giderim bi kere kıbrısa muayene olurum bakem ne diyo tüp bebek derse tüp aşılama derse aşılama çarşamba gününe kadar tatil rendevular dolu perşembe günü gidecem yol yatma hepsi kaba hesap 700tl gidiyor doktor muayenesi dahil iyi para dmi sonra dr.iğne yazacak bende başlıycam öteki regl dönemimde plan bu şekil hepimiz içi hayırlısı ben korkuyorum tüp bebk için sende varmı o korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…