gördümm senii gördümmmmmmmmmmmmm...çok güzelsin maşallah kuzumm çokta yakışmışsınız eşinleeee ...bii süslüdeee sensinn bu aradaa heee...maşallah nazar değmesinnn
gördümm senii gördümmmmmmmmmmmmm...çok güzelsin maşallah kuzumm çokta yakışmışsınız eşinleeee ...bii süslüdeee sensinn bu aradaa heee...maşallah nazar değmesinnn
ne olmuş yani şöyle olmuyormu siz isminizi gönderin bakem rdan bide anlasam anlamıyorum ki sonra açıncada siz bana bakınnnnn tabi silerim eşimin 2 tane var arkadaşlarına hem gözükürmüsünüz anlamıyorumda cahilliğin gözü çıksınsende çok güzelsin tatlım aynen eşinle de çok yakışmışsınızsaol çok teşşekkür ederim canım zeynoşşş sen geri kalmamalısın hemen bi face açıp gel
sohpetinize doyum olmaz kızlar ama çıkmam gerek görüşürüz
bende istiyorum bana neeeeeeeeee
sende çok güzelsin tatlım aynen eşinle de çok yakışmışsınızsaol çok teşşekkür ederim canım zeynoşşş sen geri kalmamalısın hemen bi face açıp gel
kızlaaaarrr saat kaç olmuş namaz kılıp hazırlanmam lazım kociş gelecek gezmeye gidicezsiz benim dedikodumu yapın ben gelince okurum
bende daha bi iş yapmamışımm pasaklıyımda
yAHUUUU BİRİDE BENİ DÜRTSÜN NE OLACEKKKKK
gördümmm kız çok güzelsin seni yere bakan yürek yakan mavili mavili mor çiçekgördünmüü zeynoşşşşş profilimee girrr
kızlar herkkes nereye kayboldu
gördümmm kız çok güzelsin seni yere bakan yürek yakan mavili mavili mor çiçek
kız gördümmmm başkası görmüyorgördünmüü zeynoşşşşş profilimee girrr
burdayız cnm aama cıkıyorum..zaten gozlerım donmus pc ye bakmaktanda hepten döndü bıraz uzanıyım
sonunda gördün beni..tahmın ettıgın gıbıyım bakayım şalıda tutturdun bakkk
burdayız cnm aama cıkıyorum..zaten gozlerım donmus pc ye bakmaktanda hepten döndü bıraz uzanıyım
sonunda gördün beni..tahmın ettıgın gıbıyım bakayım şalıda tutturdun bakkk
kımse yazmayınca merak ettım
kımse yazmayınca merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?