ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlaaaarrr saat kaç olmuş namaz kılıp hazırlanmam lazım kociş gelecek gezmeye gidicez :52: siz benim dedikodumu yapın ben gelince okurum :52:

Canım maşallah sana çok güzelsin..eşinlede çok yakışmışsınız sanki yaşın daha küçük gibi yada minyonsun

sağol tatlımm:16::16::16:utandırıyorsun beni.
kızlar birsende beyaz tenli boyu kilosu normal bayağı süslü çok güzel eşiylede çook yakışıyorlar..ama benim herif pek nazlı beraber resim koymamı istemiyor onu kandırırsam bikaç foto koyarım beraber.

ama arkadaşlar bende hepinizi çok merak ediyorum amaaaaa facemde vaaaarrrrr nasıl güzellerle konuşuyorum acep bekliyorum nasıl olcekse okeyyyy

kIZLAR DARILAN OLMASIN ŞİİRİMDE İSMİ GEÇENLER DÜN GECE YAKALDIKLARIM ONDAN YANİ YOKSA DİĞER KIZLAR BİLEEREK YAZMADIM SİZİ ÇÜNKÜ GECE SİZ YOKTUNUZ
NALYEC canım yakala onları gösterirler kendilerini sana benim yok olsa vallahi seve seve
BUGÜN birsen ayşegül karanfill eylemx onları gördüm artık gece uyuyamam burdan duyurudur kalp tansiyon şekeri olan bidaha düşünün derim amaaannn allahım sabah nasıl olacak onu düşünüyorummm :53::53::53::53::53:

dün geceydi saat gecenin on ikisi
yine yalnız ve bekleyiş içindeydim
GELİŞİNİ BEKLEDİM KOCİŞİMİN(buraya kadar hafif acıklı):43::43::43:
açtım bilgisayarı girdim topiğe
baktımki neee ola
herkes cümbür cemaat hep buda:53::53::53:
ahanda dedim birsen kuday burda
meğer birsende bitmiş mola :1::1::1:
kuday derken baktımki meğer bizim hacıda burda
ohh dedim başlar artık sohbet dedikodu çokça:60::60::60:
sonra kuday elveda dedi ansızın bana
değişti bizi kocasına:17::17::17:
hacı dedim bak dedim hayırdır işin ne dedim burda
sana ne keyfimin bekçisimisin hadi çekil burada:53::53::53:
neyse baktım sayfanın altına
arkası yarın papatya hvc gelmiş buraya
arkasıyarrın başlayacakmış aşılamaya
3ü geceleri takılır çaktırmadan
gündüz uyurlarmış bolca :9::9::9:
olmaz dedim dostlar ya bebiş ne ola
meselemi önümzdeki ay mayısa
nasıl dedim mayısa
gelecekmş bizim bebişler o aya:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kafam karıştı hepten
bu kızlar bi garip gerçektennn:27::27::27:
sonra ecearaf efede zaten burda
sordum sen hayırdr bu saatte
sendemi takılırsın buraya
evet dedi kaynanam yok ya
bi kaç gündür bayrammış güya:39::39::39:
nolamaz dedim ona
nolur dedi bal gibi dedi sana ne bundan:47::47::47:
aman sus dedim kızma bana
ah canım kıyarmıyım sana
kıysanda dedim canın sağola
yapıştırdımı lafı çokta meraklıydım sana :4::4::4:
neyse koca geldi ayrıldım oradan
ben çıkaraken pınar gelmiş sonradan:14::14::14:
yine tütürmüş derinden bi cigara
başlamış geceyi sallamaya
zaten bebişi yok onunda
söndürmeden yakarmış tekrar bi tane daha bu sefer efkardan sigara

KIZLAR BİRAZ YALANLA DOLANLA ŞİİR YAZDIM SİZE GECE KUŞLARI SİZİ
HAFİF İFTİRALARLA MAKSAT KAFİYE BİRAZ UYSUN HACIII EDEBİYAT YAPIYOSUN DEYİNCE YAPAYIM DEDİMM KIZMAYIN ULENNNN UUTTUĞUM VARSA KIZMAYIN hepinizi sevim valla başka kivardı yaaa:44::44::44::44::44:

:46: :46: :46: :46:

zeynooo süpermiş bebeğim ya sigaram ve ben:ssz::ssz:

zeynoooo benide terif et bebem bakım :D:D
tşk.canım sigaran olayımmm yavrummm
kız senin prof.resminde varsın ki yinede vereyim pırasa tarifimi
koyu kahve renkli gözlü esmer incecik fit gibisin boy orta boy saçlar normal uzunlukta
kreman için:pasaklıı mı pasaklı iş görmez haftada bir evi temizleyip gelecem deyip 5 gün sonra gelen evde kalmış vede süslü naciyelerdensin SÜSLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

ne diyon zeynoş iğne yoksa biz neyle tedavi görüyoruzz ben hiç klomen mi ne ondan kullanmadım direk gonal f 75 ile başladım sonra git gide yükseldi işte amaaan ne cins doktormuşş:47::47: sana gıcıklık yapmıştır :23:

canım ya onlar öyleymiş doktorum hafta sonuydu diye yoktu başka bi doktora görün söyledim ilaç yazsın pazartesi gel muayene ederim dedi ama o doktorda klomensz aşılma yapmaz dedi sonra doktorumun asistanıda doktoru aradı oda klomen deyince vazgeçtim klomenle çok denedim iğne dedim asistan kaç yıdr burdayım dedi bi tek klomen geliştirir ya anlamadığım doktorda iğnemi olurmş dedi onlarda komn var neyse bende vazgeçtimm zaten biliyorum ki hepinizden kendimden

çok ciddi para istemişler iyi araştırmak lazım haberlerde görüyoruz nasıl kandırıyorlar insanları :((((
canım zaten bi kez dolandırıldımm ben valla bi kavanoza 300tl verdim macun sonra baktım ne zor bi yumurtam olmuş
bu sefer korkuyoruz bilsem iyi olacam valla veririm yanlışlar içinde doğrularda böyle kayboluyo maranki saraçoğlu olsa verirdim

kIZLAR DARILAN OLMASIN ŞİİRİMDE İSMİ GEÇENLER DÜN GECE YAKALDIKLARIM ONDAN YANİ YOKSA DİĞER KIZLAR BİLEEREK YAZMADIM SİZİ ÇÜNKÜ GECE SİZ YOKTUNUZ
NALYEC canım yakala onları gösterirler kendilerini sana benim yok olsa vallahi seve seve
BUGÜN birsen ayşegül karanfill eylemx onları gördüm artık gece uyuyamam burdan duyurudur kalp tansiyon şekeri olan bidaha düşünün derim amaaannn allahım sabah nasıl olacak onu düşünüyorummm :53::53::53::53::53:

günaydın canım..kız beni nasıl gördün bakem adımı bile bilmiyonki.

canım zaten bi kez dolandırıldımm ben valla bi kavanoza 300tl verdim macun sonra baktım ne zor bi yumurtam olmuş
bu sefer korkuyoruz bilsem iyi olacam valla veririm yanlışlar içinde doğrularda böyle kayboluyo maranki saraçoğlu olsa verirdim

canım sen daha iyi bilirsin ama ben olsam güvenmem ya.dediğin gibi saraçoğlu yada maranki olsa belki..
peki canım sana hiç ameliyat önermedilermi çok bilmiyorum ben bunu ama bi arkadaşımda vardı çikolata kisti ameliyat oldu ve 1 oğlu var şimdi.

canım sen daha iyi bilirsin ama ben olsam güvenmem ya.dediğin gibi saraçoğlu yada maranki olsa belki..
peki canım sana hiç ameliyat önermedilermi çok bilmiyorum ben bunu ama bi arkadaşımda vardı çikolata kisti ameliyat oldu ve 1 oğlu var şimdi.

günaydın canım..kız beni nasıl gördün bakem adımı bile bilmiyonki.
ben görürüm canım isminizi bilmeme gerek yok ki
canım ya daha küçük ameliyat yapıldığında daha büüyük kendini tekrarlayabilir ondan korkuyorum ameliyatlık birşeyde değil boyutu için neyse kız almiycam ki zaten canımı yerde bulmadım

ben görürüm canım isminizi bilmeme gerek yok ki
canım ya daha küçük ameliyat yapıldığında daha büüyük kendini tekrarlayabilir ondan korkuyorum ameliyatlık birşeyde değil boyutu için neyse kız almiycam ki zaten canımı yerde bulmadım

ozaman biz niye seni göremiyozki..
anladım canım valla ben biraz pinpirikliyim ilaçları bile reçetesini en az 2 3kez okur öyle yerim..böyle tvde nette reklamı yapılan ürünleri hayatta güvenipte almam..bencede en iyisi alma

ozaman biz niye seni göremiyozki..
anladım canım valla ben biraz pinpirikliyim ilaçları bile reçetesini en az 2 3kez okur öyle yerim..böyle tvde nette reklamı yapılan ürünleri hayatta güvenipte almam..bencede en iyisi alma

mesela yani canım
kız ben bi kere yaşadım ya dersimi aldım gibi zaten bu ayda tedavisiz geçiyyy seninde dimi

Canım maşallah sana çok güzelsin..eşinlede çok yakışmışsınız sanki yaşın daha küçük gibi yada minyonsun

teşekkür ederim canım..evet biraz minyon tipliyim o yüzden beni gören zorla evlendirildim zannediyo ayy yazık falan diyolar :52::52:

kız zeynoş sen nerden gördün bizi bakayımm..sen bizi gördüysen bizde seni görücez ozaman biraz da biz korkalım :52::52:

mesela yani canım
kız ben bi kere yaşadım ya dersimi aldım gibi zaten bu ayda tedavisiz geçiyyy seninde dimi

evet canım bu ay rahatım valla..buaralar tüp bebekle ilgili araştırmalar yapıyorum bayram sonu başlicam kısmet olursa.

kız zeynoş sen nerden gördün bizi bakayımm..sen bizi gördüysen bizde seni görücez ozaman biraz da biz korkalım :52::52:[/QUOTE]
ben görürüm canımm nazarınız değer diye korkuyorummm

bu ay soğan kürü yapıcam.hayıt suyunuda içsem bir sakıncası olurmu..

kız zeynoş sen nerden gördün bizi bakayımm..sen bizi gördüysen bizde seni görücez ozaman biraz da biz korkalım :52::52:
ben görürüm canımm nazarınız değer diye korkuyorummm[/QUOTE]

okur üfleriz tatlım rahat ol..

evet canım bu ay rahatım valla..buaralar tüp bebekle ilgili araştırmalar yapıyorum bayram sonu başlicam kısmet olursa.

bende canım giderim bi kere kıbrısa muayene olurum bakem ne diyo tüp bebek derse tüp aşılama derse aşılama çarşamba gününe kadar tatil rendevular dolu perşembe günü gidecem yol yatma hepsi kaba hesap 700tl gidiyor doktor muayenesi dahil iyi para dmi sonra dr.iğne yazacak bende başlıycam öteki regl dönemimde plan bu şekil hepimiz içi hayırlısı ben korkuyorum tüp bebk için sende varmı o korku

Back
X