ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hayırlara gitsin canım rüyada biri hamile ya demişse bence gören hamiledr yani aşılaman tutmuş olabilir böyle rüyalar çıkar hep
sende daha değil demişsin belki çok yakındr hamileliğin bu ay olmazsa bile diğer ay

canım galiba o arkadaş eklediğin kişileri belli ediyo tam bilmiyorm tabi

canım o artı işareti arkaş olduğun isimlerin yanında olur.bende de senin isminin yanında artı var mesela

Benim bu ay bosa cikti.....igne tedavisi ve catlatma ignesi derken adet oldum....bu ay ki tedavi maceram son bulduuu...sira asilama tüp diye gider mi bilinmezzz:-(

inşAllah canım yaa ben böyle rüyalar görüyorum ama bilinç altı heralde geçen aylarda görmüştüm bişey çıkmadı yinede hayr olsun hepimizin tedavileri sonuç versin artık bebişlerden konuşalım gazından dişinden mamasından

Benim bu ay bosa cikti.....igne tedavisi ve catlatma ignesi derken adet oldum....bu ay ki tedavi maceram son bulduuu...sira asilama tüp diye gider mi bilinmezzz:-(

Rabbim yardımcın olsun cnm sabredicez bizimde imtihanımız bu inşAllah bi daha ki aya Rabbim yüzünü güldürür olumsuz düşünme

inş.bu son adet görüşün olur canım rabbim nasip etsin en kısa zamanda darılma fazla bilgileri aklımda tutamıyorum özellikle yeni gelen arkadaşların kesin yazmışsındr ama ben bi daha soracam
kaçıncı tedavin ve sorununuz ne
bunları bilirsem soruna cevap verebilirim bilmeden birşey diyemiyorum

hadıı yaa ınş. bu erkek tohtorlarr ıyı gelır bıze bacım yaaa...hahaha olur peki süslenmeden giderim..garıban gostereym kendımıde az para ceksın yoksa 10 mılyar ıster sımdı bu bendenn :)))

kKIZ CAHİLLİĞİN GÖZÜ ÇIKSIN iniye ne ben onu bilmiyim

ayy kızz o kadar güldümkii allah ıyılıgını versınn emi....iniyee değil kız niye artı var yazmıştımm

ohh ohh yarasınn kuzumaa..bak hıc cagırıyormu gel pasta bore k yaptım dıyeee..bız bu kafayla zor zayıflarız her yerı yemekk goruyorum şahsenn ben :))) ayy evlenmeden once kılo alcan deseler hayatta ınanmazdım benım en yuksek kılom 53 du off...bitanemm benımmm allah razı olsunnn allahım muradını tez zamanda nasip etsin inşallahhhh

canım galiba o arkadaş eklediğin kişileri belli ediyo tam bilmiyorm tabi

canım o artı işareti arkaş olduğun isimlerin yanında olur.bende de senin isminin yanında artı var mesela

kuzularrr sağolunn bende dıyordum bunlar hep + da ben neden değilim meger bende sızde oyleymişimm

bi kere öyle düşünme kimisinde ilk ay gördüğünnde çıkar kimisinde ise öyle rüyalar yakında gerçekleşeceği anlamındadr
yani yavrııı şöyle o ay olmadı belki bu aydr ama yakın zamanda olacak

kızz zeynoo bende geçen ay pırlanta kolye takıyorumdumm hanıı olmadı bebiişimmmmmmmmm

inşAllah canım benim inşAllah Rabbim yüzümüzü güldürsün bizde arka arkaya hamiş haberleri verelim bu ay hepimiz iyiki varsınız fistuklarrr

huhahahahha kızz çamaşır suyuylamı yıkadındaa temızlendıı duygularınnn

Sagol canim inssaalllah hepimiz icin iyi olurrrr herseyyyy.....benim igneyle olan ilk denememdiiii....

Mevcut sorunlar olunca yüksek doz iğne ile basladik ama olmadiii...
Bende adet düzensizligi pco ve hipotroit varrrrr...malum pco olunca yumurtalarda yavas....yani benim bütün hastaliklar baglantili....

ya bır doktor ıgneden sonra 10.gun orda duran seyın( folıkul) kalıntı mı degıl mı ya da catlamadı mı anlamaz mı yaaa aklım almıyor sınır oldum.

kızz zeynoo bende geçen ay pırlanta kolye takıyorumdumm hanıı olmadı bebiişimmmmmmmmm
ayyy inanmıyorum buda gördü diye hemen çıkmalı düşüncesinde kız hani insan bazen düşünür ya hiç olmazsa bebeğim
onu görmen olacak anlamındadr yani bebeğin gelecek sana bunlar işarettr bende çok gördüm öyle rüyalar olacak ama biraz daha çalışman lazım dua et rüya gör kendine sanırım rabbimn verdiği tek teselli

inşAllah canım benim inşAllah Rabbim yüzümüzü güldürsün bizde arka arkaya hamiş haberleri verelim bu ay hepimiz iyiki varsınız fistuklarrr
kız fistuk dedin ben üzerime aldım haa
amin canım inşallah

huhahahahha kızz çamaşır suyuylamı yıkadındaa temızlendıı duygularınnn

evet canım birgün beklettim çamaşr suyuna çok beklettiğim içinde bembayaz kalbim sarardı şimdi ne yapabilirim

ya kızlar bır doktor catlatma ıgnesının 10. gunu folıkul catladı mı catlamadı mı kalıntı mı degıl mı bunu cozemez mı? aklım almıyorrrrr yaaa sınır oldum

Pc kapattım tilifundan girdim burda gülen suratları yapamıyom ama olsun

önemli değil canım inşallah
bu ilk denemen daha çok rahat iki veya 3 kez daha yumurta takibin ve iğnen yapılır sonraki aşama aşılama sonra tüp bebek normalde hepsinde 3er kez denenilir bence sen bu tedavine devam et en kısa zamanda rabbim nasip etsin
pco bence okadar sorun değil ya hamile kalınıyor bu tedavilerle çkolata kistim var tüp bebek yolu göründü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…