hayırlara gitsin canım rüyada biri hamile ya demişse bence gören hamiledr yani aşılaman tutmuş olabilir böyle rüyalar çıkar hepkızlar bugün rüyamda birinin bebeğini sevecektim yerde oturuyodum bi kucağıma aldım yere düştümçok ağırdı ordaki kimseyi tanımıyodum sonra ordaki biri dedi ki hamile ya kaldırması zaralı gibi bişey dedi bende dedim yani daha değilim ama olabilir bilmiyorum dedim böyle işte yine karmaşık rüyalar görmeye başladım
inşallahh kuzum yaa..bu arada ruyan cok guzelmiş resmen bebek ruyası inşallahh allahım nasip eder sana anne olmayı bıtanem benım inş. aşılaman tutmuşturrr
kızlarr yaa hepinizde iniye artı vardaa bende yok o nee demekk oluyorr yaaaaaa
inşallahh kuzum yaa..bu arada ruyan cok guzelmiş resmen bebek ruyası inşallahh allahım nasip eder sana anne olmayı bıtanem benım inş. aşılaman tutmuşturrr
kızlarr yaa hepinizde iniye artı vardaa bende yok o nee demekk oluyorr yaaaaaa
hayırlara gitsin canım rüyada biri hamile ya demişse bence gören hamiledr yani aşılaman tutmuş olabilir böyle rüyalar çıkar hep
sende daha değil demişsin belki çok yakındr hamileliğin bu ay olmazsa bile diğer ay
Benim bu ay bosa cikti.....igne tedavisi ve catlatma ignesi derken adet oldum....bu ay ki tedavi maceram son bulduuu...sira asilama tüp diye gider mi bilinmezzz:-(
inş.bu son adet görüşün olur canım rabbim nasip etsin en kısa zamanda darılma fazla bilgileri aklımda tutamıyorum özellikle yeni gelen arkadaşların kesin yazmışsındr ama ben bi daha soracamBenim bu ay bosa cikti.....igne tedavisi ve catlatma ignesi derken adet oldum....bu ay ki tedavi maceram son bulduuu...sira asilama tüp diye gider mi bilinmezzz:-(
kız ben senmiyimmm unutmam yahu zaten belli herşeyki unutacağım birşeyde olmaz ne diyecemki
bende ilk erkek doktora görünecem kaderlerimiz bir canım inş tüp bebek yolu bize hayırlı olur süslenme baride gariban görün doktor süsünü görünce kızım belki süsten yana çocuk yapmaya zaman bulamamışsın der
bence seçimin aret olur adam başarılı sanırım güler yüzlü değil ama işinin hakkını veren biri bu yeter sanırım
kKIZ CAHİLLİĞİN GÖZÜ ÇIKSIN iniye ne ben onu bilmiyim
ay hiç sorma ya kaynanam gitmeden ne bana rahat var nede ben zayıflarımdaha bikaç saat öncesine kadar misafir vardı. haliyle yine pasta börek tarzı şeyler hazırlamıştım.e yapmışken nasıl yemim tutamıyorum işte
canım benim buakşamki bütün dualarım seninle inşallah bu görüşmende çook olumlu geçecek
canım galiba o arkadaş eklediğin kişileri belli ediyo tam bilmiyormtabi
canım o artı işareti arkaş olduğun isimlerin yanında olur.bende de senin isminin yanında artı var mesela
inşAllah canım yaa ben böyle rüyalar görüyorum ama bilinç altı heralde geçen aylarda görmüştüm bişey çıkmadıyinede hayr olsun hepimizin tedavileri sonuç versin artık bebişlerden konuşalım gazından dişinden mamasından
hadıı yaa ınş. bu erkek tohtorlarr ıyı gelır bıze bacım yaaa...hahaha olur peki süslenmeden giderim..garıban gostereym kendımıde az para ceksın yoksa 10 mılyar ıster sımdı bu bendenn :)))
ayy kızz o kadar güldümkii allah ıyılıgını versınn emi....iniyee değil kız niye artı var yazmıştımm
para bellidir canım da adam düşemez he he tipin bozuksa belki yüksekte tutar yani birşey diyemem ona
okumayıda unutmuşum jetonum köşeli bazen takılıyor yani hem niye gülüyorsun benim temiz duygularımla oynuyorsun he
bi kere öyle düşünme kimisinde ilk ay gördüğünnde çıkar kimisinde ise öyle rüyalar yakında gerçekleşeceği anlamındadr
yani yavrııı şöyle o ay olmadı belki bu aydr ama yakın zamanda olacak
bi kere öyle düşünme kimisinde ilk ay gördüğünnde çıkar kimisinde ise öyle rüyalar yakında gerçekleşeceği anlamındadr
yani yavrııı şöyle o ay olmadı belki bu aydr ama yakın zamanda olacak
para bellidir canım da adam düşemez he he tipin bozuksa belki yüksekte tutar yani birşey diyemem ona
okumayıda unutmuşum jetonum köşeli bazen takılıyor yani hem niye gülüyorsun benim temiz duygularımla oynuyorsun he
inş.bu son adet görüşün olur canım rabbim nasip etsin en kısa zamanda darılma fazla bilgileri aklımda tutamıyorum özellikle yeni gelen arkadaşların kesin yazmışsındr ama ben bi daha soracam
kaçıncı tedavin ve sorununuz ne
bunları bilirsem soruna cevap verebilirim bilmeden birşey diyemiyorum
Rabbim yardımcın olsun cnm sabredicez bizimde imtihanımız bu inşAllah bi daha ki aya Rabbim yüzünü güldürür olumsuz düşünme
ayyy inanmıyorum buda gördü diye hemen çıkmalı düşüncesinde kız hani insan bazen düşünür ya hiç olmazsa bebeğim
kızz zeynoo bende geçen ay pırlanta kolye takıyorumdumm hanıı olmadı bebiişimmmmmmmmm
kız fistuk dedin ben üzerime aldım haainşAllah canım benim inşAllah Rabbim yüzümüzü güldürsün bizde arka arkaya hamiş haberleri verelim bu ay hepimiz iyiki varsınız fistuklarrr
huhahahahha kızz çamaşır suyuylamı yıkadındaa temızlendıı duygularınnn
önemli değil canım inşallahSagol canim inssaalllah hepimiz icin iyi olurrrr herseyyyy.....benim igneyle olan ilk denememdiiii....
Mevcut sorunlar olunca yüksek doz iğne ile basladik ama olmadiii...
Bende adet düzensizligi pco ve hipotroit varrrrr...malum pco olunca yumurtalarda yavas....yani benim bütün hastaliklar baglantili....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?