günaydın yavru ceylannn
valla canım bu kadar erken gelmesi kafamı karıştırdı dediğim gibi belki gelmez kesilir üstüne görme fiye birşey var bu kadar erken gelmesi aklıma onu getrdi çıkar herhalde blemedimki
neden kız dua edelimde olsun ki kız
adet tarihi geçti test yaptırdı dr um negatif tarlusal verdi oda bitti hala gelen giden yokondan işteeee olıyımki dr a gidem organlar bile bana inat yaa :))
adet tarihi geçti test yaptırdı dr um negatif tarlusal verdi oda bitti hala gelen giden yokondan işteeee olıyımki dr a gidem organlar bile bana inat yaa :))
hep tuhaflıklar beni buluyo cnm yaa bekleyip görmekten başka çare yok sanırım adet oldum hemde 9. gün
kız olmadınmı daha ben hiç kullanmam öyle ilaçlar sonra regl onsuzda gelmiyor doktorum bi kere verdi kullanmadum çok bekledim ama geldi inş.gelirde tedavina başlarsın
canım aynen dediğin gibi olsak bi dert olmasak bi dert çok zor yaaa çooookkkksen tedavi olduğun ayda mı adet göremedin
adet gelmeden ben onu saymıyorum adetten yani okadar erken gelmesinde bi tuhaflık var bence
evet canım klomen vermişti işe yaramadı sanırım benim yumurtalar tembel biraz
bende bu şans varken geriside gelir
aslında yumurtalar uyarılmış yani tedavide adet gecıkmesi nedenolsun ki bu kadar sen kan tahlilivermişmiydn cnm
ben dr umu değiştirdim oda hormonlara bakımışmıydı dedi evet dedim ondan istemedi sanırım asllında dr um rahim filminden sonra üç ay bekleyelim dedi ben dayanamayıp bu dr gittim arada yani iyimi yaptım kötümü bilmem
beyzacım yerleşme kanaması olmasın yaa...sen yınebı kontrol et inşallah dewamı gelmıycek cnm benım
bilmiyorum cnm yaa benim başıma gelmez öyle yerleşme kanaması falan ağrıda varnasib bakalım ne olucak neden 9. gün yani 12 olsaydı kesin adet derdim tuhaf hiç duydunuz mu 12den önce adet olan?
bilmiyorum cnm yaa benim başıma gelmez öyle yerleşme kanaması falan ağrıda varnasib bakalım ne olucak neden 9. gün yani 12 olsaydı kesin adet derdim tuhaf hiç duydunuz mu 12den önce adet olan?
kuday hem de pembe renk dıyorsun sanki yerleşme kanaması gibi geldi bana:) yerinde olsam hiç durmam hemen dr u arar ve kan testi verırıdım. hem de 12. gunu olur ama 9. gunu gelmıs dıyorsun.Koşşşşşşşşşş koşşşşşşşşşşşşşş hadi birinden mutlu haber alalım ya
canım vamı bi gelişme adeet oldun mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?