ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

adet tarihi geçti test yaptırdı dr um negatif tarlusal verdi oda bitti hala gelen giden yok ondan işteeee olıyımki dr a gidem organlar bile bana inat yaa :))

adet tarihi geçti test yaptırdı dr um negatif tarlusal verdi oda bitti hala gelen giden yok ondan işteeee olıyımki dr a gidem organlar bile bana inat yaa :))

kız olmadınmı daha ben hiç kullanmam öyle ilaçlar sonra regl onsuzda gelmiyor doktorum bi kere verdi kullanmadum çok bekledim ama geldi inş.gelirde tedavina başlarsın

canım aynen dediğin gibi olsak bi dert olmasak bi dert çok zor yaaa çooookkkk sen tedavi olduğun ayda mı adet göremedin

kız olmadınmı daha ben hiç kullanmam öyle ilaçlar sonra regl onsuzda gelmiyor doktorum bi kere verdi kullanmadum çok bekledim ama geldi inş.gelirde tedavina başlarsın

canım saol nebileyim dr ne verse eyvallah diyorum çaresizlik işte sende yolcusun sanırım inşallah hayırlı haberlerle dönersin

adet gelmeden ben onu saymıyorum adetten yani okadar erken gelmesinde bi tuhaflık var bence

bende bu şans varken geriside gelir

evet canım klomen vermişti işe yaramadı sanırım benim yumurtalar tembel biraz

aslında yumurtalar uyarılmış yani tedavide adet gecıkmesi nedenolsun ki bu kadar sen kan tahlilivermişmiydn cnm

bende bu şans varken geriside gelir

aslında yumurtalar uyarılmış yani tedavide adet gecıkmesi nedenolsun ki bu kadar sen kan tahlilivermişmiydn cnm

ben dr umu değiştirdim oda hormonlara bakımışmıydı dedi evet dedim ondan istemedi sanırım asllında dr um rahim filminden sonra üç ay bekleyelim dedi ben dayanamayıp bu dr gittim arada yani iyimi yaptım kötümü bilmem

hayırlısı olsun cnm yaa gebelik için kan tahlili yaptın mı belki hamişsindir

Kızlar Günaydın ... Henüz kahvaltımı yapmadım..Bata son 4 gün...:) 2 gündür akıntı var beyazla sarı arası. yumurtlarıklarım sanki ısındı:)) ya beklemek ne kadar zor bir şey....Eğer tutmazsa doktorumu değiştirip bir doktora daha görüneceğim. Bakalım o ne tedavi uygulayacak.
Yarın da eşim sperm testi verecek. Özel hastanede ücret ne kadar acaba? Devlet hastanesinde verecek. Hem üroloji doktoru bakalım bi muayene etsin.İnşallah iyi sonuçlar çıkar.

beyzacım yerleşme kanaması olmasın yaa...sen yınebı kontrol et inşallah dewamı gelmıycek cnm benım

beyzacım yerleşme kanaması olmasın yaa...sen yınebı kontrol et inşallah dewamı gelmıycek cnm benım

bilmiyorum cnm yaa benim başıma gelmez öyle yerleşme kanaması falan ağrıda var nasib bakalım ne olucak neden 9. gün yani 12 olsaydı kesin adet derdim tuhaf hiç duydunuz mu 12den önce adet olan?

bilmiyorum cnm yaa benim başıma gelmez öyle yerleşme kanaması falan ağrıda var nasib bakalım ne olucak neden 9. gün yani 12 olsaydı kesin adet derdim tuhaf hiç duydunuz mu 12den önce adet olan?

kuday hem de pembe renk dıyorsun sanki yerleşme kanaması gibi geldi bana:) yerinde olsam hiç durmam hemen dr u arar ve kan testi verırıdım. hem de 12. gunu olur ama 9. gunu gelmıs dıyorsun.Koşşşşşşşşşş koşşşşşşşşşşşşşş hadi birinden mutlu haber alalım ya

canım vamı bi gelişme adeet oldun mu:26:

cnm ben yurt dışındayım ya eşimin gelmesini bekliycem büyük ihtimalle gece yada yarın tahlil yaparım oda umudum olduğu için değil eğer adetsem yarın iğnelere başlamak için:26:

canım vamı bi gelişme adeet oldun mu:26:

yok cnm aynı sabah ki gibi pembe olarak gelmeye devam ediyo umudum bitti anlamadığım neden bu kadar erken olduğu

birsen cnm benim doktor görüşmen nasıl geçti gelmedin mi dahaa

birsen canım gelip gitmişsin aret amcadasın muhtemelen inş.güzel geçer merak ettim bnimde türkiyede tercihim herhalde aret amca olurdu birde medicana da bi tane dr.var oda olabilirdi herhalde
kızzz beyza canım pembe renginde regl mi olurmuş sanmıyorum adet olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…