ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yani eminmisin düzensizlik oluyor 3 gün geçmiş canım ya keşke güzel bi haber gelse ardından hiç test tuttunmu canım birde ilaçların etkisi hala sürüyordr neden olmasın inş.boşuna günün geçmemiştr

ayyy canım adetın 3 gun geçmişyaa hanı dıyorum kafan yerındeyken umudun tükenmişşken bı mucıze olmasın..bi test yapsan merak ettım senı cok..ayyy inşallahh hamilesindirr çok heycan yaptım şimdiiiiiiiiiii:52::52::52::52:

keske kizlar dediginiz gibi olsa ama benim umudum yok
cunku hic gebelik belirtisi yok
yinede belli olmaz tabiki yarin bi test yaparim belki
guzel dilekleriniz icin coook tesekkur ederim.

Merhaba kızlar nasılsınız bakalımm??? yarın doktora gıdıyorum adetımın 13. gunu bakalım yumurtam ya da yumurtalarım buyumus mu:))) dun basladık calısmalara Allahım ınsallah bu ay olur yaza hayırlısıyla hamıle gırmek ıstıyorummm.......

huuu huuu nerelerdesinizzz kızlarrrrrrrrrrrrrr..nerdeee o forumumuzun cıvıl cıvıl kızları..nerdee o eski muhabbetlerrrrrrr :52:

bunu deneyin demiştim size,acaba öyle görünce sonuç yine negatif olarkamı çıkıcak anlaşılsın,sonrasında tekrar tüp bebek deneme niyetine girdiğinizde göreceğiniz rüyaları not alın,pozitif rüyanızı saptamamız lazım masraflarınız fazla olmadan.ona göre o ay denemessizniz dicektim.bu ay niyetine girdiniz demi tüp denemeyi,şimdi rüyalarınıza dikkat edin not alın tarihini zamnını ,sonrada tüp işlemlerinin zamnını not alın tüp bebeği deneyin negatif sonuç alırsanız,bir dahaki aya yine tüp bebek denemesi niyetine girin ama aynı rüyayı görürseniz o ay tüp bebek denemesi yapmayın,bir dahaki aya tüp bebek denemesi niyetine girin,yine o rüyayı görürseniz yine tüp bebek denemeyin o ayıda geçin.doğru zamanı yakalancak o işin hangi aydaki yumurtlamanız doğru olumlu sonuç vercek bence çözülücek,şimdi öncelikle bu ayki rüyanızı dikkat edin çocuğu olmayanları görüp deneyi yapınca olumsuz sonuç alırsanız,dediğim gibi bi dahaki aya niyetine girin sadece aynı rüyayı göürnce deneme yapmayın diğer aya niyet edin,gene aynı rüyayı görüseniz yine diğer aya atın niyetinizi.o olumlu rüyayı göreceğinizi tahmin ediyorum ama ne tür bişey göreceğinizi şimdiden bilemiyorum.acaba bebekleri olan insanlarımı göreceksiniz.bunA DİKKAT EDİN.BİRİSİ SEKİZ DENEME YAPMIŞTI OLUMSUZDU.Bİ RÜYA OLUŞTURUDM ONA .SEKİZİNCİ AYINI KARNI ŞİŞKEN ELİNİ HARKETLENDİRDİĞİ ANI GÖRDÜM BAYANIN.BEBEİŞİ OLDU ŞİMDİ BÜYÜTÜYO
Rüyayı Yorumlayan Yorumcu: Rüya Deniz

kızlar biri bana burda anlatmak istenilen yazsın ben hiç birşey anlamıyorum okuyan bildiklerini yazsın
ben evlendiğim ilk günden beri adet dönemimde ve yumurtlama dönemimde hiç çocuğu olmayan olmayacak 60 yaşında bi kadın var ya onu ya kocasını görüyorum yada 7 yıldır ocuğu olmayan bi kadını kocasıyla görüyorum bazen iki çifti birliktede görüyorum anladımki onları gördüğümde olmuyor ve ben bunu rüya yorumcusuna sordum bana birşeyler anlatmak istiyor anlamıyorum ne yapmam gerek bilen anlayan söylesin ben onları görmek istemiyorum

kızlar biri bana burda anlatmak istenilen yazsın ben hiç birşey anlamıyorum okuyan bildiklerini yazsın
ben evlendiğim ilk günden beri adet dönemimde ve yumurtlama dönemimde hiç çocuğu olmayan olmayacak 60 yaşında bi kadın var ya onu ya kocasını görüyorum yada 7 yıldır ocuğu olmayan bi kadını kocasıyla görüyorum bazen iki çifti birliktede görüyorum anladımki onları gördüğümde olmuyor ve ben bunu rüya yorumcusuna sordum bana birşeyler anlatmak istiyor anlamıyorum ne yapmam gerek bilen anlayan söylesin ben onları görmek istemiyorum

kızz acıkalmıstımya ben sana..burda demek ıstedıgı..ruyalarını not al dıyor sana..tüp bebek yapıcagın zamanda not al her bır ruyanı dıyor..yıne o kıslerı gorüpte negatıf sonuc alırsan bıdaha tüp bebek yaptırmadan ruyalarını yıne takıp et dıyor..en sonunda olucagı zman onları gormıyceksın ve ıcını rahatlatan ruya görücek ve hamıle kalıcaksın demek ıstıyor..en azından ben o sekılde anldım..

kızz acıkalmıstımya ben sana..burda demek ıstedıgı..ruyalarını not al dıyor sana..tüp bebek yapıcagın zamanda not al her bır ruyanı dıyor..yıne o kıslerı gorüpte negatıf sonuc alırsan bıdaha tüp bebek yaptırmadan ruyalarını yıne takıp et dıyor..en sonunda olucagı zman onları gormıyceksın ve ıcını rahatlatan ruya görücek ve hamıle kalıcaksın demek ıstıyor..en azından ben o sekılde anldım..

ne yani ben hep görrüyorum mesaj kutun dolu bu arada silsene allah allh uzunda yazmışım zaten kız bende biliyorum ne zaman görmesem o zaman hamile kalacağımı hiç görmemek için ne yapabilirim

huuu huuu nerelerdesinizzz kızlarrrrrrrrrrrrrr..nerdeee o forumumuzun cıvıl cıvıl kızları..nerdee o eski muhabbetlerrrrrrr :52:

bu topiğe bebek lazım artık herkesin olsun gayrı millet yorulmuş seslenmekten bebiş isteyenler el kaldırsın diyecem
nerdeyse amuda kalkicizzzzzzzz

ne yani ben hep görrüyorum mesaj kutun dolu bu arada silsene allah allh uzunda yazmışım zaten kız bende biliyorum ne zaman görmesem o zaman hamile kalacağımı hiç görmemek için ne yapabilirim

sildimm sildimmm

rüya tabırcısı neyı dene demiş sana dedıgını dene bakalım..pozıtıf ruyalarınızı saptamamız lazım dıyor..nasıl saptıycak bılmıyorum...

ben hiçbir şey anlamadım ve yarıda kestim bence kafanı meşgul etme böyle şeylerle rüyaları da iyi düşün

bu topiğe bebek lazım artık herkesin olsun gayrı millet yorulmuş seslenmekten bebiş isteyenler el kaldırsın diyecem
nerdeyse amuda kalkicizzzzzzzz

ben ıstemıyorum artık yenı bı totem yapıcam..bebek mebek yokkk...ohh rahat rahat ewımde oturuyorum olmayıversın hayırlı degılse hakkımdaaaaaaaaaaaaaaaaaa :63::63::63::81:

sildimm sildimmm

rüya tabırcısı neyı dene demiş sana dedıgını dene bakalım..pozıtıf ruyalarınızı saptamamız lazım dıyor..nasıl saptıycak bılmıyorum...

aman canım aha akşam gördüm adet başı gördüm arık öteki aya gelecekler rüyama tarihleri belli sanki ne olacak ki nasıl saptıyacaz hem saptamak ne demek allah beynim donmuş durumda neyseki psikoloim sağlam yaşadım bitttiii sayıyorum amann gelmeseler artık çok dehşet olur bari gelselerde güzellikle mutluluk haberi verseler ne olacakkk

ben hiçbir şey anlamadım ve yarıda kestim bence kafanı meşgul etme böyle şeylerle rüyaları da iyi düşün

canım ben her zaman rüyayı iyi düşünme taraftarıyım ama hep iyi düşünüyorum olmuyor artık bööö geldi bana ne yapayım hocammm benim anla işte

aman canım aha akşam gördüm adet başı gördüm arık öteki aya gelecekler rüyama tarihleri belli sanki ne olacak ki nasıl saptıyacaz hem saptamak ne demek allah beynim donmuş durumda neyseki psikoloim sağlam yaşadım bitttiii sayıyorum amann gelmeseler artık çok dehşet olur bari gelselerde güzellikle mutluluk haberi verseler ne olacakkk

yaa canım sen boyle seylerı nıye kafana takıyosun..hem her ruya dogru cıkıcak dıye bısey yok dımı..ona bakarsan ben bu zamana kadar ne ruyalar gordum sımdıye 5 tane cocugum olmustu ruyalarım cıksydı..boşwer sen onları kafana takma..tedavıye başladın cok guzel bı merkezde ben kesınlıkle tüp bebegının tutacagına ınanıyorum..sendeöyle çok buyuk bı sorun yok..menopozla kistinde kuculcek tup bebısın tutucak..kız barı 2-3 tane yumurtaa koydurtt hit amcayaa:34:

ben ıstemıyorum artık yenı bı totem yapıcam..bebek mebek yokkk...ohh rahat rahat ewımde oturuyorum olmayıversın hayırlı degılse hakkımdaaaaaaaaaaaaaaaaaa :63::63::63::81:

sayın başkan ben çok istiyorum hayırlısıyla tabi hayrsızsa hiç olmasın rabbim bu duyguyu güzel kılmış insanda bi eksiklik oluyor bizde o yuzden istiyoruz mevladan dilerse verir vermezse de yapacak birşey yok

sayın başkan ben çok istiyorum hayırlısıyla tabi hayrsızsa hiç olmasın rabbim bu duyguyu güzel kılmış insanda bi eksiklik oluyor bizde o yuzden istiyoruz mevladan dilerse verir vermezse de yapacak birşey yok

yavrucum benımde demek ıstedıgım hanı bıseyı cok ıstersındee olmazyaa o misal..kafamızı rahatlatsak o kadar cok üstüne düşmesek olucak gıbı gelıyor bana..forumda bır suru msjları okudum herkes umudunu kestıgı vazgectıgı anda hamıle kalmış..bizdee vazgeçsek bebek dusuncesını hayatımızın merkezı halinee getırmeseeeeeeeeeeeeeeeeeeekkk:99::99:

yaa canım sen boyle seylerı nıye kafana takıyosun..hem her ruya dogru cıkıcak dıye bısey yok dımı..ona bakarsan ben bu zamana kadar ne ruyalar gordum sımdıye 5 tane cocugum olmustu ruyalarım cıksydı..boşwer sen onları kafana takma..tedavıye başladın cok guzel bı merkezde ben kesınlıkle tüp bebegının tutacagına ınanıyorum..sendeöyle çok buyuk bı sorun yok..menopozla kistinde kuculcek tup bebısın tutucak..kız barı 2-3 tane yumurtaa koydurtt hit amcayaa:34:

abla bende amcamıza diyecem karnıma 3 yıldız koysun diye
kız inşallah rabbim hangi yol hayırlısıysa bizi o yolda yürütsün bu arada canım geçen izledim yumurta işlamini kız bizde ne enterasan kuyruklu yumurta var ne zor işlem akıl yorucu birşeymş

abla bende amcamıza diyecem karnıma 3 yıldız koysun diye
kız inşallah rabbim hangi yol hayırlısıysa bizi o yolda yürütsün bu arada canım geçen izledim yumurta işlamini kız bizde ne enterasan kuyruklu yumurta var ne zor işlem akıl yorucu birşeymş

yollasana bana linki bende izliyim merak ettım şimcikkkkkkkkkkkkkk:8:

Back
X