ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birsencim ben burdayım.misafirlerden işlerden fırsat buldukça hemen geliyorum.sizleri hepinizi merak ediyom valla.
hangi topike takılıyormuş zeyno hanım..

bendee burdayım canım yaa eski neşemizi o gırgır şamatayı ozlettım..bi çok kişi artık ugramaz oldu..

sELAM KIZLARRR
pınarcım hoş geldin canımmmmmm
kız birsennn bi insan bu kadarmı zeki olur sana tüp bebek linki atacağıma gitmişim neyi göndermişim burnın linkini göndermişimmmm dur kız o yumurta kabuğunu illa sana izletecemmm
KIZLARRRR BUGÜN İĞNEMİ YAPTIM ARTIK 3 AY BOYUNCA REGL OLMAM DUA ETTİM İNŞ. ADETİM 9 AY GECİKR DİYE YARISININ ÇEYREĞİ TUTTU 3 AY GECİKİYYY
İĞNEMİN TENESİİ 251 TL TEK KULLANIMLIK 3 TANE BİRLİKTE ALINCA 200TLDEN 600TL VERDİMMMM DAHA AVANTAJLI OLUYO 150 TL VERMEMİŞ OLDUMMM İĞNEYİ YAPARKEN BİLE HEYECAN BASTİ BU YOL GERÇEKTEN ÇOK STRESLİ ÇOK FENAYIM RABBİM HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSINNNN İNŞALLAHH

AMİNNNNNNNN

canım tedavinin başlangıç iğnesi hayırlı olsun inşAllah Rabbim sonunuda hayırlı bi şekilde getirsin bu 3 aylıktan sonra 9 ay daha göreme adet falan :9: hiç kötü hissetme kendini bu tedavi son olucak inşAllah bebişlerin tutunacak sana:16:

kızlar ıyı aksamlar....bugun doktora gıttım adetımın 13. gunu yanı........ bu ay gunde ıkı kez klomen kullanmıstım ya toplamda 4 adet yumurta olmus ama 12mm 14mm 17mm ve 20 mm.... doktor kucuk olan ıkısıne kotu kalıtesız dedı 17mm olana orta dedı dıgerıne ıyı dedı. catlatma ıgnesı vermedı. sen karar ver ıstermısın dedı. ben de sızce dedım. bence catlar bosa hormon alma dedı. ben de kararsız kaldım kendı kendıne catlarmı kı?? sız cuma ve pazar aksamları ılıskıye gırın dedı hatta salı da gec catlayabıır dedı. acaba 20mm olan bu aksam catlarmıkı bız degerlendırmedık bu geceyı... kafam karıstı yaa. bır de alttan bakmadı karnımdan baktı. bıraz enfeksıyon var gıbı dedı..rahım kalınlıgı falan ıyı dedı. esının sperm degerlerı zaten sıkıntılı eger cok ıyı olsa kesın catlatma ıgnesı vurul derdım garantı olurdu dedı. ama sımdı gerek yok dedı . anlamadım gıtttı kendı catlasın dedı.yanı sankı sey gıbı oldu zaten sperm az kendı kendınıze yapın:)))))

canım sen bilirsin ama bence vur gitsin iğneyi sonradan keşke vursaydım demezsin:34:

canım tedavinin başlangıç iğnesi hayırlı olsun inşAllah Rabbim sonunuda hayırlı bi şekilde getirsin bu 3 aylıktan sonra 9 ay daha göreme adet falan :9: hiç kötü hissetme kendini bu tedavi son olucak inşAllah bebişlerin tutunacak sana:16:

canım sen bilirsin ama bence vur gitsin iğneyi sonradan keşke vursaydım demezsin:34:

canım dun aksamdı doktora gıttıgım. vurulmadım. kendı catlayabılırmıs gerek yok hormon alma dedı... ama ne zaman catlayacak merak edıyorum bırısı 17mm bırısı 20mm mesela bırı catlasa dollense sonra dıgerı de 20mm olunca catlar mı 2 3 gun sonra yenıden mı dollenme olur

kızlar ben de bır de enfeksıyon varmıs bu ay bıraz... zaten esımle ılıskıye gırerken cok yanıyor vajına gırısı batıyor.. bu hamıle kalmamı zorlastırır mı???

enfeksiyonun gebelikle bi alakası ok bence çünkü bi arkadaşım hep iltihaptı ama gebe kaldı

ne bılım enfeksıyon olanlara hep fıtıl falan vermısler bana hıc bır sey vermedı de ondan spermlerı olduru yazıyordu arastırdıgımda....

hmm ıste ben de ne zaman catlayacak merak edıyorum dun 20 mm ve 17mm dı acaba bugun kac oldular

uyuyamıyorum kızlar yaaa eşim iş için 10 günlüğüne türkiyeye gitti şuan daha uçağa yeni bindi ama ben uyuyamıyorum çok sıkılıyorum şimdiden özledim bile nasıl geçicek bu 10 gün:26::5::5:

bendee burdayım canım yaa eski neşemizi o gırgır şamatayı ozlettım..bi çok kişi artık ugramaz oldu..
haklısın canım artık kimseler uğramaz oldu:50::50::50:
kızlar ben de bır de enfeksıyon varmıs bu ay bıraz... zaten esımle ılıskıye gırerken cok yanıyor vajına gırısı batıyor.. bu hamıle kalmamı zorlastırır mı???
bildiğim kadarıyla enfeksiyon hamileliği zorlaştırır canım..bende geçen ay doktora gittiğimde idrar yaparken hafif yanmam var dedim doktor hemen tahlil istedi.. enfeksiyon filan varsa muhtemel gebeliğe engeldir dedi..tahlilde herangi bişey çıkmadı ama bence aksatma canım..
uyuyamıyorum kızlar yaaa eşim iş için 10 günlüğüne türkiyeye gitti şuan daha uçağa yeni bindi ama ben uyuyamıyorum çok sıkılıyorum şimdiden özledim bile nasıl geçicek bu 10 gün:26::5::5:

canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde arada 1haftalığına filan çıkıyor şehir dışına bende çok sıkılıyorum..geceleri zor uyuyorum..
inşallah bu 10gün çabucak geçer biran önce kavuşursunuz.

ewt cnm hatırladım..rabbım dualarınnı kabul etsın bızım ıcınde dua etmeyı unutma cnm o mubarek yerlerdesın rabbım dualarını gerı cevırmesın inş. napıyım cnm bende aynı..adet olmayı beklıyorum bu ay aşılama olucak yaaa...şimdiden adet belırtılerım mevcut her an gelebılırler 4 gözle beklıyorummm :1::1:

canımm tedavı yolunda ilk adımı atmışsın iğnen hayırlı ugurlu olur inşallahh..sonucunda ınsallah koca göbüşlü olurrrsunn..gerçekten heycanlı bi süreç canım kafanı rahat bırak 3 ay artıkbebek dusuncesını kafandan cıkar cnm stres yapma kendıne bosu bosuna..iğneleride iyi almışsın cnm...
bu arada ewt bı seyı becerıpte yollayamadın banaa...googleye yazıyorum yumurta kabugu dıye bıldıgın yumurtayı soyma cıkıyorr:9::9::9::9:
canım teşekkürler hepimiz için giriştiğimiz tüm tedaviler hayırlıolur inş.en kısa zamanda rabbim bizede nasip etsin
kızzz güldürdün beni zeyneptn ne beklersin iştee oda onun gibi yumurta kabuğunu öyle soyuyorlar şekerimmmmm ama bizim yumurtalar çok enterasan kurukluuuuuu yumurta

aminnn inş.rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah hepimize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsınnn

gÜNAYDINNN KIZLARRRRR YAVRULAR SÜS ŞEKERLERİ SÜSLÜÜÜ DEHŞET KIZLARRRRRR GÜNAYDIN

nasılsınız bakayımmmm birileri arkamdan konuşmuş zeynoşşş başka bir yer bulmuş diye valla yok kıbrıs olayıyla ilgili konuşmuştum dün hep dışardaydım ondan gelemedimmm yoksa burası biz garibnların mekanı hiç bırakırmıyım
birisii seni birisi benden sana birisi şarkısı armağandr birisi dinle

bu arada O KENDİNİ BİLİRRRR SÜSLÜ

oyy canım allah kavustursun üzme kendını goz acıp kapayıncaya kadar geçer zaman canım...bız burdayız gel dertlesırıız sıhbet muhabbet sıkıntın bıraz geçer inş. :34:

gÜNAYDINNN KIZLARRRRR YAVRULAR SÜS ŞEKERLERİ SÜSLÜÜÜ DEHŞET KIZLARRRRRR GÜNAYDIN

nasılsınız bakayımmmm birileri arkamdan konuşmuş zeynoşşş başka bir yer bulmuş diye valla yok kıbrıs olayıyla ilgili konuşmuştum dün hep dışardaydım ondan gelemedimmm yoksa burası biz garibnların mekanı hiç bırakırmıyım
birisii seni birisi benden sana birisi şarkısı armağandr birisi dinle

bu arada O KENDİNİ BİLİRRRR SÜSLÜ

günydınlarr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

o kendını bılıyorrrrrrrrrr nee haldeyımmm bılmıyorrrrrrrrr neden gerı gelmıyorrrrr o kendını bılıyorrrrr......sus konuşma oraya yazdıgın kadar buraya yazmıyorsun cıcı arkadaslar buldun bızı unuttunnn hıhhh hohhh huhhhh:9::9:

kızlarr nabersiniz :) bende giriyorum ama kimseyle karşılaşamıyorum bugünde anneme gidicem 2 gün orda kalıcam kafa dinlicem biraz :9: artık orda girebilirsem görüşürz yine..kendinize iyi bakın kızçeler :16::16::16:

oyy canım allah kavustursun üzme kendını goz acıp kapayıncaya kadar geçer zaman canım...bız burdayız gel dertlesırıız sıhbet muhabbet sıkıntın bıraz geçer inş. :34:

günydınlarr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

o kendını bılıyorrrrrrrrrr nee haldeyımmm bılmıyorrrrrrrrr neden gerı gelmıyorrrrr o kendını bılıyorrrrr......sus konuşma oraya yazdıgın kadar buraya yazmıyorsun cıcı arkadaslar buldun bızı unuttunnn hıhhh hohhh huhhhh:9::9:
kızzz sus okuyanda inanacak sanaaaaa
millete kötü örnek olmayalım lütfen hatta rica ederim çok ayıppp yavrummm çok acıklı konuştun kız yüreğimi dağladınnnn

kızlarr nabersiniz :) bende giriyorum ama kimseyle karşılaşamıyorum bugünde anneme gidicem 2 gün orda kalıcam kafa dinlicem biraz :9: artık orda girebilirsem görüşürz yine..kendinize iyi bakın kızçeler :16::16::16:
gitmeyin artık biyere burayı sahipsiz bırakmayalım sende kendine iyiy bak canım görüşüüz
hu hu kızlar ben geldım nasılsınız:3:

hoş geldin şekerim hu huu bende geldimmm

kızzzz çok kötü yalnız uyulmuyor birde alışkanlık olunca çok fenaaaa
tez zamanda kavuşursunuz inşallahhhh
bari kocanın değerini billlll

Back
X