ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende çok şükür iyiyimmm
kaç gündür evdeyim kaynana evde uyuyo çaktırmadan girdimmm korkuyorummmm yakalanmayayım bari

ah o kaynanalar yokmu allahtan benım kı gelemıyo yatıya evlerımız yakın cunku kız uyku hapı içirseydın ya caktırmadan

hoşgeldım canım gercekten zeynoş nerde ya ben arada kacırdım galıba kaynanasımı var

hoşbuldum canım nasıl oldun geçtimi baş ağrın..ewt kaynnası onda bayadır canım

kızlar napıyosunuz nerelerdesiniz??
gerçekten zeynoşş kayıplarda bence hazır kaynana evde gezmelere mi gitti yoksa aradada olsa ggirerdi

buralardayım canım sen nerelerdesın..kocişinin şafagı kaç

bende çok şükür iyiyimmm
kaç gündür evdeyim kaynana evde uyuyo çaktırmadan girdimmm korkuyorummmm yakalanmayayım bari

yavrucum msj kutun dolu cvb yazdım ama gitmedi...
biz alınmayız sen kaynanan gıdene kadar gırmeyıver

akşama dogru çok fena oldu canım ilaç içmek zorunda kaldım sımdı bıraz daha ıyı oldu yazık ya bekçı gıbı oluyodur kaynanası

hoşgeldım canım gercekten zeynoş nerde ya ben arada kacırdım galıba kaynanasımı var

amiin canım inşallah hayırlı olucak..bu adet öncesi olan huzursuzluk bendede oluyo hep üstüne bide gece uyuyamamak adetle birlikte geçiyo bunlar tabi..
ama huzursuzluğuma ve bu havaya rağmen temizlik yaptım bugün.. yatak odamı ve salonu dip bucak temizledim camları sildim hoş yağmur yağacak gibi ama napim adet olana kadar bütün işleri bitirim.. ayın 1de kaynanacğımda gidiyo aşılamda yapıcam ozamana bi iş kalmasın fuull yatim..

akşama dogru çok fena oldu canım ilaç içmek zorunda kaldım sımdı bıraz daha ıyı oldu yazık ya bekçı gıbı oluyodur kaynanası

nasılsın diye soracaktım ama şükür iyiymişsin..senin sık sık ağrıyor başın bendede migren var ama çok sık ağrımaz tabi bi ağrı tuttumuda felaket mide bulantısı kusma çok fena oluyorum..Allahtan sende öyle bi durum yok heralde..

iyiyim çok şükür canım dun erken kalkmıştım doktordan gelınce uyudum o yuzden oldu aslında bı kac kezdır dıkkat edıyorum öle oluyo ama bulantı falan olmuyo öle

Selam kızlar, bugün adetimin 19.günü ama kasıklarım sızlıyor ağrıyor acaba yumurtalarım yeni mi çatlıyor anlamadım? doktor geç çatlayabilir salı günü çatlayabilir demişti.Acaba bugun mu çatlıyor? Adetimin 13. günü 20mm ve 17mm di.....Üstüne 6 gün geçmiş olabilir mi sizce??

iyiyim çok şükür canım dun erken kalkmıştım doktordan gelınce uyudum o yuzden oldu aslında bı kac kezdır dıkkat edıyorum öle oluyo ama bulantı falan olmuyo öle

hmm iyi canım neden ağrıdığını bilirsen ona göre dikkat edersin..iyi bulantı olmuyorsa benim çok şiddetli ağrılarda olur hep..
buarada cinsiyeti daha öğrenmedin galiba..

hmm iyi canım neden ağrıdığını bilirsen ona göre dikkat edersin..iyi bulantı olmuyorsa benim çok şiddetli ağrılarda olur hep..
buarada cinsiyeti daha öğrenmedin galiba..

yok canım 10hazıranda kontrolumuz doktorumuz izinliymış o yuzden kontrlmze daha var o zamn öğrenırız artık

yok canım 10hazıranda kontrolumuz doktorumuz izinliymış o yuzden kontrlmze daha var o zamn öğrenırız artık

Olsun canım geç olsunda güç olmasın.. Bebeğin artık seninle ve çok şükürki sağlıklı bunu biliyorsun ya....artık yaklaşık 1ay sonrada kızım yada oğlum diye seversin..nacizane benim tahminim çok tatlı bi kızın olcek..

ewt adetle gecıyorda adete bı hafta ya da 10 gun kala başlaması cok sınır bozucu..şu sıralar baş ağrısıda yapıyor bende...ayy ne cok dertlerı var su kadınların...ohhh temızledın ewı hee yagmur yagıcak dıyolar..kız akşam ne yagmur yağdı oyle balkonum içe alınmış benım çamasırları çamaşır askısında balkonun ıcıne asıyorum bı camıda hep acık bırakıyorum hava alsın dıye aman yagmuru duydum camı kapamaya gıdene kadar su bastı balknu battı her yer şu yagmur ışi bitsede bende su balknun camlarını sılsem kocaman camlar bı gunumu alyor sılmek uyuz oluyorum onlara

ohh rahatlıyorsunn kuzum hadı bakalım işleri bitir ozamana kadarda aşılamadan sonra hep yatarsın artıkın..kızz heycanlandımben saka maka tutmıycak fln dıyorum ama yıne bı ümit olsam bir an önce artık

selam kızlar nasılsınız ben geldiiiiiii
siz yoksun kaynanoş ve eşim bi akrabalrına gittiler deeee
ayooolll yenimi doğdum neee

tTEREĞEDE FİNCAN BEN KOYDUM
İÇİNEDE MERCAN BEN KOYDUM
KAYNANAMIN ADINI ACI PATLICAN KOYDUM

TEREĞEDE FİNCAN BEN KOYDUM
İÇİNEDE MERCAN BEN KOYDUMM
KAYNANAMIN ADINI UYANIK CADI KOYDUMMMMM

buralardayım canım sen nerelerdesın..kocişinin şafagı kaç

bilmiyorum canım yaa belki 7 belki daha az belki çok gelene kadar belli olmaz günleri zaten bi tuhaf oldum bu aralar bi baş ağrısıdır gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…