kızlar napıyosunuz nerelerdesiniz??
gerçekten zeynoşş kayıplarda bence hazır kaynana evde gezmelere mi gitti yoksa aradada olsa ggirerdi
çok şükür biz iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdeydın ya bı kac gundur yoksun
bende çok şükür iyiyimmm
kaç gündür evdeyim kaynana evde uyuyo çaktırmadan girdimmm korkuyorummmm yakalanmayayım bari
hoşgeldım canım gercekten zeynoş nerde ya ben arada kacırdım galıba kaynanasımı var
kızlar napıyosunuz nerelerdesiniz??
gerçekten zeynoşş kayıplarda bence hazır kaynana evde gezmelere mi gitti yoksa aradada olsa ggirerdi
bende çok şükür iyiyimmm
kaç gündür evdeyim kaynana evde uyuyo çaktırmadan girdimmm korkuyorummmm yakalanmayayım bari
hoşbuldum canım nasıl oldun geçtimi baş ağrın..ewt kaynnası onda bayadır canım
buralardayım canım sen nerelerdesın..kocişinin şafagı kaç
yavrucum msj kutun dolu cvb yazdım ama gitmedi...
biz alınmayız sen kaynanan gıdene kadar gırmeyıver
hoşgeldım canım gercekten zeynoş nerde ya ben arada kacırdım galıba kaynanasımı var
kocamann birr aminnnn...
amann canımm öyle şeyleri kafana takma hayırlısı olsun hakkımızda...canım cok sıkılıyor su aralar içimde bi sıkıntı hıc bısey yapmak gelmıyor ıcımden..adet olmadan önce boyle huzursuz oluyorum genelde
akşama dogru çok fena oldu canım ilaç içmek zorunda kaldım sımdı bıraz daha ıyı oldu yazık ya bekçı gıbı oluyodur kaynanası
nasılsın diye soracaktım ama şükür iyiymişsin..senin sık sık ağrıyor başın bendede migren var ama çok sık ağrımaz tabi bi ağrı tuttumuda felaket mide bulantısı kusma çok fena oluyorum..Allahtan sende öyle bi durum yok heralde..
iyiyim çok şükür canım dun erken kalkmıştım doktordan gelınce uyudum o yuzden oldu aslında bı kac kezdır dıkkat edıyorum öle oluyo ama bulantı falan olmuyo öle
hmm iyi canım neden ağrıdığını bilirsen ona göre dikkat edersin..iyi bulantı olmuyorsa benim çok şiddetli ağrılarda olur hep..
buarada cinsiyeti daha öğrenmedin galiba..
yok canım 10hazıranda kontrolumuz doktorumuz izinliymış o yuzden kontrlmze daha var o zamn öğrenırız artık
amiin canım inşallah hayırlı olucak..bu adet öncesi olan huzursuzluk bendede oluyo hep üstüne bide gece uyuyamamak adetle birlikte geçiyo bunlar tabi..
ama huzursuzluğuma ve bu havaya rağmen temizlik yaptım bugün.. yatak odamı ve salonu dip bucak temizledim camları sildim hoş yağmur yağacak gibi ama napim adet olana kadar bütün işleri bitirim.. ayın 1de kaynanacğımda gidiyo aşılamda yapıcam ozamana bi iş kalmasın fuull yatim..
buralardayım canım sen nerelerdesın..kocişinin şafagı kaç
bilmiyorum canım yaa belki 7 belki daha az belki çokgelene kadar belli olmaz günleri zaten bi tuhaf oldum bu aralar bi baş ağrısıdır gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?