ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aynen bende senin gibiyim birsencim çok acı gerçekten mekanları cennet olsun bende eylülde kaybettim anecimi

canım benim seninde başın sağ olsun Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşAllah..

selam kızlar..nerde bu millet yahuu gelen giden yok herhalde buralara ben gittim geldim okumayamam zannediyodum yazılanları ama nerdeeee birsencim nalyeccim Rabbim anneleriniz meaknını cennet eylesin annesiz olmak her yaşta zordur insana..bol bol dua edin onlar için yapacak bişey yok başka..rabbim seneye inşallah bizlere de anneler günü kutlamayı nasip eder emus test yaptın mı canım merak ettim seni inşallah hamilesindir de bi neşe gelir şu topiğe

sğol canım allh razı olsun..dün resmi görenler tek tek ağlıyarak arıyo beni..canım benım sankı canlı gıbı karsımda duruyor sankı bnbakıyor...çok hklısın canım annesızlık hangı yasta olursan ol cok zor..

aynen bende senin gibiyim birsencim çok acı gerçekten mekanları cennet olsun bende eylülde kaybettim anecimi

bşın sağolsun canım senınde bende nisan ayında kaybettım annemi...amin mekanları cennet olsun inşallah..

selam cnm iştee geldim burdayımm bennn...çok sağol bıtannem allah razı olsun..inşallah seneye bızde ya anne yada anne adayı oluruz dedıgın gbi...napıyosun bakalım görüşmeyeli..

merhabaalarr kuzuuuu kuzuuuu kuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım..benım adet sancım var bugun yogun 26 gün ve ben sanırım bugün kırmızılarla karşılaşıcam..18 nisann hastazedeleri ne alemdesınız sızlerr bakalım....

emusss yatınmı test bnce testle hıc ugrasma dırek kan tahlılı ver...bugun iğneden sonra 19. gunn yanlıs saymadıysam 20 gune kadar adet olmazsan hamılesındır zatenkı sende sılık cızgı cıkmıs...iyi haberlerını beklıyorum...

karanfilll destesiiii bugun doktorcuga gıdıcektınn ne yptınn merak edıorum senı canımcım...

kızlarrr bi tanıdıgım ıcın yarına kadar 1000 tane tefriciye çekmem lazım allah rızası için yardım edebilirmisiniz bana..:18:

selam cnm iştee geldim burdayımm bennn...çok sağol bıtannem allah razı olsun..inşallah seneye bızde ya anne yada anne adayı oluruz dedıgın gbi...napıyosun bakalım görüşmeyeli..

napim canım dün geldim annemden ama perşembe bi daha gidicem abim askerden geliyo da bu arada da kocam beni temelli gönderecek artık bende bekliyorum öyle bu ay ilaç iğne bişey yok ya ne zaman adet olucam onu da bilmiyorum sinir oluyorum artık 40 mı olur 45 mi olur neye denk gelirse :) ne güzel sizin düzenli oluyo..sen bu ay aşılama yaptırıyosun demi..

ozamann hoşgeldnn güle gülee diyelimmm gözünüz aydın canım bu arada bıtırıptemı gelıyor abın...göndermez göndermezz sonra sensız napar kocişin yaa benımde bı kaç aydır duzenım bozuldu normalde 30 gunde bır olurdum şimdi erken gelıyo bı kere benımde 10 gun geçti sinir beynıme fırladı..günleri belli olsun ne nedır bılelım yanı değilmi..

gittim ve geldim canım..doktor hanım hakiklaten dediğin gibiymiş çok pozitif ve ilgili inanılmaz rahat bir şekilde döndüm..bu ay aşılama yapıcaz inşallah..

kızlar ben geldım sabahtan berı gırıp bakıyorum kımsecıkler gelmedı ya migrenım tuttu yıne agrı cekıyorum bırsencım az bılıyorum ama 50 tane okumuştum istersen sayabılırsın

kızlar ben geldım sabahtan berı gırıp bakıyorum kımsecıkler gelmedı ya migrenım tuttu yıne agrı cekıyorum bırsencım az bılıyorum ama 50 tane okumuştum istersen sayabılırsın

geçmiş olsun canımya migren ağrısı çok kötü bilirim..ilaçta içemiyorsundur şimdi.

gittim ve geldim canım..doktor hanım hakiklaten dediğin gibiymiş çok pozitif ve ilgili inanılmaz rahat bir şekilde döndüm..bu ay aşılama yapıcaz inşallah..

canımm memnun kalmana cok sewındım..hadii o zaman beraber aşılama yaptıralım bu ay..yıne aynı gune kırmızılanırız inş...

ayy canımm geçmiş olsun çok yaa..kız sen sonucları doktora göstermedınmı cınsıyet soylemedımı senden haber beklıyorum hala kaç gundurr canım çok sağol olsun 50 de ıyıdır rabbımm bebegını sağ sağlım kucagına aldırsın inşallah..30 küsür yaşında bı tanıdıgım ewlenmek ıstıyor cok o yuzden cekıyoruz..kızlar sizde 50 - 100 -200 kaç tane çekebilirseniz yarına kadar allah rızası ıcın çekebilenler bana yazsın

geçmiş olsun canımya migren ağrısı çok kötü bilirim..ilaçta içemiyorsundur şimdi.

cok sagol canım bugun gıttım sonuçlar için ama kontrol gunum olmadıgından bakmadı ultrsanla 10 hazıran gbı kontrol ozamna artık tabı gösterırse amın canım innş. basım agrımasa dha cekerım ama basım koto baya

inşallah canım benim 1haftaya kadar anca gelir kırmızılar..biran önce gelsede başlasak yaa..buarada beni adetin 3.günü çağırdı..

kızlarrr bi tanıdıgım ıcın yarına kadar 1000 tane tefriciye çekmem lazım allah rızası için yardım edebilirmisiniz bana..:18:

canim ben 1800 okudum istersen bunun icinden al bir miktar gerisini listede siradaki arkadasa ekle
bu arada herkese selamlar
ben hala adet olmadim test yaptim ve negatif cikti
doktorada gidemedim
annemler tasiniyor onlara yardim ediyorum
bu aralar tefriciye okuyamayabilirim diye biraz fazla okumaya calistim
RABBIM KABUL EYLESIN

unuttum söylemeyi 200 tane okurum canım..

allah razı olsun canım...

hadi yaa 1 ay daha nasıl sabretcez kız ben snden sabırsızımmm olsun cnm azda okusan kafi inşallah rabbım kabul ederde oda yuvasını kurar..

inşallah canım benim 1haftaya kadar anca gelir kırmızılar..biran önce gelsede başlasak yaa..buarada beni adetin 3.günü çağırdı..

ayy ne komik hiç böyle heycanla kırmızıları beklememiştim benide adetın 3. gunu cagırdı hayırlısı olsun bakalım..ben önden gıder bılgılendırırım seniii

selam canım hoşgeldin..kaç gün geçtiki adetın neden olmadın acaba..bi doktora gözüksen iyi olur canım...tatlım listeyı duzenleyemıyorum kaç tane kıme cektık ınan bılmıyorum..yetkılılere msj cektım ama cvb vermedıler..bu sekılde lıste yapmak çok zor oldu...sen bana sayı ver canım ben almıyım..iç,nden nekadar geçerse o kadar ver

allah razı olsun canım...

hadi yaa 1 ay daha nasıl sabretcez kız ben snden sabırsızımmm olsun cnm azda okusan kafi inşallah rabbım kabul ederde oda yuvasını kurar..

valla canım bende görmeden nasıl beklıcem 1 ay bılmıyorum valla ya inş. kabul olur canım

aynen valla bende hiç biran önce adet olayım diye beklememiştimtamam canım sen beni bilgilendir ben daha tecrübeli gidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…