canım anladımmm hem azmış çokta değilmiş ama can sıkıntısıda böylelikle olmuyorparalı gün cnm ama az kişi 350 tl anca toplanıyo:)...sen neler yapıyorsun bakalım yok mu gezmen falan
mrb canımmm bol bol gez bakayım zaten evde durduğunda yokk
merhabaa kuzularrr nasılsınızzz bkalım şekerparaler..ben hasftasonu gezmelerdeydım moralım yerıne geldı bırz..yarında doktor kont var yumoşlar yerındemı sayıyor buyuyormu bılmem ama oluruna bıraktım..mevlam neylersee güzel eğler...
şekerliklerr bu aradaaa listeee düzeldiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124:
şeker mrb hoşgeldin kız arada uğra bari unutma biziii ilk hamişimizsinMeraba kizlar nasilsiniz maasallah hamisler lisede cogalmaya baslamis darisi tum listenin basina insallah.. bu arada bizimde 6.ayimiz bitti 7ye girdik yavas yavas agirlasmaya basliyoruz... sizler nasilsiniz nasil gidiyor tedaviler..
canım anladımmm hem azmış çokta değilmiş ama can sıkıntısıda böylelikle olmuyor
ben sürekli evdeyim canım bi yere gittiğim yok siz gidin ben sizi uğurlarımmm
mrb canımmm bol bol gez bakayım zaten evde durduğunda yokk
inş.yumoşların yerinde saymıyordur 20mmüstü olmuşlardr yarına seni için sürpriz yumurtalar olsun
Evet canim safakta yarin ikili rakamlara dusucez insallah.. hazirligimiz yok cunku kiz oldugu icin ablamizdan kalan hersey fazlasiyla var bi telsiz alicam ufaktefek seyler okadar.. isimde daha karar vermedik belki degisiklik yapmazswk gülsüm nur olsun dedik babannemin adi bide gulsumler guzel oluyor geneli ondan :)) unutma konusuna gelincede unytmadim aslinda ama telasli geciyor gunler bir ay annemlerin yanina gittim geleli bir ay oldu evime ev temizlemesi misafirler kayinvaldenin annesi babasi geldi onlarla vakit gecirme derken gun baslamis bir bakmisim bitmis.. bu hamileligim sanki ilkindeki gibi degil daha hizli geciyor..merhaba şekerimm nerelerdesinn sen unuttun bizleri...maşallahh bebişi baya büyütmüşsün kız ne kadar zaman geçmiş bak bızler hala ugrasıyorsuz doktorlar peşinde..hamişlerimizde var çok şükür...seninde az kalmış doğuma isim fln buldunuzmu nsl gıdıyor hazırlıklar
canım anladımmm hem azmış çokta değilmiş ama can sıkıntısıda böylelikle olmuyor
ben sürekli evdeyim canım bi yere gittiğim yok siz gidin ben sizi uğurlarımmm
şeker mrb hoşgeldin kız arada uğra bari unutma biziii ilk hamişimizsin
hadi bakayım hayırlı olsu n bebeğin iyi olsunda sen ağırlaş
aminnnn rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısyla bekliyoruz beklemedeyzz
Merhaba kızlar,nasılsınız?Yenıden ben:)
Epey oldu buraya yazmayalı,uzak kaldım sızlerden.Can sıkıntısı,yogunluk derken ugrayamadım.Umarım ıyısınızdır ve sızlerden cok guzel bebıs haberlerı vardır
Asılamamın tutmadıgını yazmıstım zaten sıze.Ama sonrasında adette olamayınca doktora gıtmem gerektı.Kendı doktorum ızındeymsı baska doktora gectım.Sınırlerım bozuldu.
Bana dogustan dermoıd kıstım oldugunu(kı sımdıye kadar hıc duymamıstım 2.5 cm e 3 cm mıs)soyledı. Neden catlatma ıgnesı hemen ardından asılama yaptırmayı tercıh ettgımı sordu.Doktorumun yonlendırdıgını hatta asılama tutmazsa tup bebege yonlendırecegımı soyledıgını belırttım.1.5 yıllık evlısın henuz cok erken ve bence cok ıslem gormussun gereksız erken yasta bu yuzden menapoza gırersın dedı.Bunun dısında rahım fılmı cekılmeden nasıl asılama yapıldı dedı.Sınırım bozuldu cıktım doktordan.Hangısını gıdecegımı sasırdım bu ucuncu doktordu.Herbırınde ayrı ve yenı sey ogrenıyorum.Tarlusal verdı sokturucu.
Doktor yuzu bıle gormek ıstemyorum artık. Sımdıde rahım fılmı cektırsem mı cektrmesem mı dıye dusunuyorum.
Zamanda boyle gecıp gıdıyor dusunmeden huzurlu zaman gecırmeye calısıyorum.
Evet canim safakta yarin ikili rakamlara dusucez insallah.. hazirligimiz yok cunku kiz oldugu icin ablamizdan kalan hersey fazlasiyla var bi telsiz alicam ufaktefek seyler okadar.. isimde daha karar vermedik belki degisiklik yapmazswk gülsüm nur olsun dedik babannemin adi bide gulsumler guzel oluyor geneli ondan :)) unutma konusuna gelincede unytmadim aslinda ama telasli geciyor gunler bir ay annemlerin yanina gittim geleli bir ay oldu evime ev temizlemesi misafirler kayinvaldenin annesi babasi geldi onlarla vakit gecirme derken gun baslamis bir bakmisim bitmis.. bu hamileligim sanki ilkindeki gibi degil daha hizli geciyor..
merhaba cnm hoşgeldin ewt nezamandır yoktun..bu gittigin doktoru begendım ben cnm..kesinlikle ilk önce rahım filmi çektirmen lazımdı..çok doğru soylemiş..bence ıhmal etme ve hemen rahım filmi çektir..inş. tüplerinde sorun yoktur..
ne guzel cabucak gecıyor zaman yakında kucagında olucak mınık kızımız..doğru cnm ablsındn bolcana kıyafetı herşeyı var hadı bakalım guzel bı kız olur gülsümcümğz..arada yaz bıze haberdar et kendınden..bebişinde bi resmini göster annesi o bızım ılk gozagrımız görelim kızımızı
merhaba cnm hoşgeldin ewt nezamandır yoktun..bu gittigin doktoru begendım ben cnm..kesinlikle ilk önce rahım filmi çektirmen lazımdı..çok doğru soylemiş..bence ıhmal etme ve hemen rahım filmi çektir..inş. tüplerinde sorun yoktur..
ne guzel cabucak gecıyor zaman yakında kucagında olucak mınık kızımız..doğru cnm ablsındn bolcana kıyafetı herşeyı var hadı bakalım guzel bı kız olur gülsümcümğz..arada yaz bıze haberdar et kendınden..bebişinde bi resmini göster annesi o bızım ılk gozagrımız görelim kızımızı
Eskı doktorumu aradım,sız yoktunuz falana gıttım,rahım fılmı ıstedı dıye, asılamadan sonra tutmayınca cektırecez yuzde 1 ıhtımal olarak dedı.Adetın bıtınce hemen gel cektırelım dedı.Ama sız tup bebege yonlendırecektınız tutmayınca dedım ve yok dedı 3 defa deneme hakkımız var asılamayı ama aralarında 3 ay dınlenme zamanı bırakıyoruz.Bu sure zarfında bıel hamıle kalan bır suru hastamız oluyor dedı.Aslında bu doktorumu cok sevıyorum ama boyle olması benı dusundurdu.Dıger gıttıgım doktordan da pek haz etmıyorum ama tespıtlerı farklı oldu.Hangısıne devam etsem dıyede ıkılemdeyım cunku eskı doktorum bır yıldan berı herseyımıde bılıyor.
cnm 1 snedir gıdıyorsun doktoruna ama dermoıd kıstını fark etmemiş..ilk yaptırması gereken rahım filmini çektirtmemiş..bazen doktorlala ıyı anlaşmak yetmıyor ışindede uzman olması gerekıyor cnm...hakkında hangısı hyırlısıysa o olsun ama yınede rahım filmini ihmal etme bak benım tek tüpüm kapalı çıktı..umarım senın tüplerinle ilgili bi sıkıntın yoktur
burucum tamam cnm
​yok kızz gezdıgım yok oyle bol bol..kociş çalışıyor hep çogu zaman ctesı pazar işte oluyor olmadıgı zamanda kacıyoruz bıyerlere ama hava cok ısıcak valla dısarı cıkılmaz ...pek sanmıyorum süpriz yapıcklaını o kadar buyumemişlerdir bence
Merhaba kızlar,nasılsınız?Yenıden ben:)
Epey oldu buraya yazmayalı,uzak kaldım sızlerden.Can sıkıntısı,yogunluk derken ugrayamadım.Umarım ıyısınızdır ve sızlerden cok guzel bebıs haberlerı vardır
Asılamamın tutmadıgını yazmıstım zaten sıze.Ama sonrasında adette olamayınca doktora gıtmem gerektı.Kendı doktorum ızındeymsı baska doktora gectım.Sınırlerım bozuldu.
Bana dogustan dermoıd kıstım oldugunu(kı sımdıye kadar hıc duymamıstım 2.5 cm e 3 cm mıs)soyledı. Neden catlatma ıgnesı hemen ardından asılama yaptırmayı tercıh ettgımı sordu.Doktorumun yonlendırdıgını hatta asılama tutmazsa tup bebege yonlendırecegımı soyledıgını belırttım.1.5 yıllık evlısın henuz cok erken ve bence cok ıslem gormussun gereksız erken yasta bu yuzden menapoza gırersın dedı.Bunun dısında rahım fılmı cekılmeden nasıl asılama yapıldı dedı.Sınırım bozuldu cıktım doktordan.Hangısını gıdecegımı sasırdım bu ucuncu doktordu.Herbırınde ayrı ve yenı sey ogrenıyorum.Tarlusal verdı sokturucu.
Doktor yuzu bıle gormek ıstemyorum artık. Sımdıde rahım fılmı cektırsem mı cektrmesem mı dıye dusunuyorum.
Zamanda boyle gecıp gıdıyor dusunmeden huzurlu zaman gecırmeye calısıyorum.
aman canım bilmesem seni inaanırım hiç evde durmuyon haftada bir yatarsın evinde zaten
kız olamazmı belkide büyümülerdr 18mm olsada aşılama olmuyor demi nedense gonal f da benimde yumurtam büyümüyordu zaten bi tane olmuştu son günde 1 tanesi büyümüştü oda kist yaptı bize etki etmiyormu ne inş.yarına sürprizle karşılarsın süslüm beniim rabbim boşa çıkartmasın inşallah
canım hoş geldiin geçmiş olsun ya o ne öyle kist ilk kez duydum o kisti nasıl engel oluuyormu bu arada en baştan doktorun hatalı rahim temiz görünse bile hiç bir sorun olmasa bile bebek olmuyorsa tedavilerden önce rahim fiilmi şart
bence canım bu son sana kistin var diyen doktoruna git bende ilk doktorumla arkadaş gibiydim muayene günü bitse bile ücret ödemezdim hatta 2 ay boyunca muayane parası bile bırakmadı ödeyeyim ama yetmiyor suratı asık olsun sinirli olsun hiç konuşmasın ilgisiz görünsün ama yeterki işinde iyi olsun diğerleri boşSagolasın canım hosbuldum, evet rahım fılmı sartmıs ama bana hıc soylemedı bıle,hatta burada okuduklarımda onceden kurtajdan once cekıldıgım rahım ultrasonu ıle aynı sey dıye dusunmustum.Doktor boyle bır yonlendırme yapmadı bana.Dermoıd kıstı adını dogru yazdımmı bılmıyorum ama dogustan olusan bır kıstmıs.Icıde doku uretıyor kımınde ıcınden sac kımınde dıs cıkıyor:)Doktor anlatırken kıl donmesı gıbı bırsey dusun dedı.Netten arastırınca neden oyle soyledıgını anladım.Dıger doktor ıle evam etme kararı aldım.
Bırde ben onceden Istanbulda yasıyordum orada cok guzel bır doktorumuz var,rahım fılmınden sonra ona gıdıp gorusecegım.O bayanın teshıslerı net oluyor.
bence canım bu son sana kistin var diyen doktoruna git bende ilk doktorumla arkadaş gibiydim muayene günü bitse bile ücret ödemezdim hatta 2 ay boyunca muayane parası bile bırakmadı ödeyeyim ama yetmiyor suratı asık olsun sinirli olsun hiç konuşmasın ilgisiz görünsün ama yeterki işinde iyi olsun diğerleri boş
rahim filminide en kısa sürede çek
inş.herşey normaldr ya insan artık sorunları kaldıramıyorBugun reglımın 3. gunu.(8. gun cektırecegım kısmetse umarım normaldır hersey.Sen neler yaptın kıbrısa gıttın mı?
inş.herşey normaldr ya insan artık sorunları kaldıramıyor
canım ya 1 ay önce falan gittim geldim temmuzda menegon iğnelerimi kullanıp gidecem hayırlısıyla şimdilik menepozdayımmmm
kızlar benım son 2 gunum. demın basladı adet olcakmısım gıbı ınce sızı ve kasıklarımda hafıf agrı....acaba adet olacak mıyım. ıs yaptım bıraz da yorduldum. ama sankı adet olacam yaa ınsallah olmam
Selamlar kızlar nasılsınız bakalm? yarın adet olmam gerekıyor....en kotu obur gun olmam gerekıyor cunku bazen 33. bazen 34. gun adet oluyorum...yarın 33. gun....... kızlar hamıle olsam belırtı olur muydu acaba bende hıc belırtı yok yaa. ama adet olacakmısım gıbı kasıklarım dolgun ve hafıf sızı var...adet belırtılerı adet gunu gecıkınce mı bellı olur yaaa offf hıc umut yok ıcımde oyaskı ıkı yumurta vardı 17mm ve 20mm.....Keske tutsa.............
hoşbuldum canım..ewt ınsan bıraz yasanılanlardan uzaklasnca dha ıyı oluyor..aslında butun olumsuzlukları unutmk ıstıyorum..ne guzel olurdu ozaman umursamazdım belkı..sen nasılsın tatlım bebişimiz nsl nezaman bellı olucak cinsiyeri bakalım..senin bebiş içinde içimee kız doğuyor dıyorum sonra erkekte olabılır dıyor iç sesim henuz karar veremdim cinsiyetineee[/
yarına randevu aldım cnm bakalım belli olur inşallah. Ben eşimin inadına kız olacak diyorum ama hayırlısı bakalım
dün bi komşu bebeği ölmüş karnında fark edememiş korktum bende hemen gidiyim dedim hayırlısı bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?