kızlar kanal 24 acın. bebegı gec olanlar hıkayelerını anlatıyor
11. 13. 15. 17. 19. 21. 23. 25. 27.29.31. gunler ılıskıye gırdık bugun bıttı....esım dukkanı kapattık mı dıyor:))) evet dedım.. 1 hafta tatıldeyız. sonuca gore tabı ınsallah hamıleyımdır.....
antebe gelin kız gezmeye buralar hala yağışlı rüzgarlı gelmeyin üşürsünüzbebeğimmm ya aşılama yaptırınca devlet tüp bebişin ne kadarı karşılıyor unuttumda şimdi aşıamaya ne kadar veriyon devlette mi özel mi birde o karşıladığınıda aşılamaya vermiyozmu zati üff kafam karıştı yine:44:
ne güzel içine doğmuş canım darısı sana inşallah...
neler yapıyorsunuz kızlar..benim dolu işim var ve her zamanki gibi hiç halim yokbulaşık ütü çamaşır...sonra ders çalışmam lazım oda yok...bide gezmemiz var bugun o kadar yorulmuşum ki ...
canım boşver yapmma 3 ayın dolsun sonra yap işlerini şimdilik yavaş yavaş yap kendine
yormadan tabi kız nereye bakayım ii gücü bırakıp
üçü bitirdik teyzesi 14 haftalık oldu hoş doktorum iki hafta geriden gidiyo ama bana bu takvimdeki doğru geliyor...işi zaten bi yaptığımı görsem yavaş yavaş yürümek falan yasak evi ne zaman süpürsem pembelik geliyor onu da pek yapamıyorum...pasaklı oldum iice...komşularla güne başladı üstkatıma çıkıcam:) ama bi zor geliyor ki sorma kaç gündür kaç gündür kaynanama gittik geldik yorulmuşum uyukluyorum anca..
haftalık hesaplardan anlamıyorum canım ya bebiin benim kadar olmuş maşallah ammann yapma iş miş
kalsın pembelik geliyorsa dikkat et canım
komşularla ne günü kız
merhabaa kuzularrr nasılsınızzz bkalım şekerparaler..ben hasftasonu gezmelerdeydım moralım yerıne geldı bırz..yarında doktor kont var yumoşlar yerındemı sayıyor buyuyormu bılmem ama oluruna bıraktım..mevlam neylersee güzel eğler...
şekerliklerr bu aradaaa listeee düzeldiiiiiiiiiiiiiii:124::124::124:
hoş geldin gez toz kafan dağılsın ne güzel ...hayırlıyla olur inşallah:)
bugun tv ile aramdki bagı kopardım:)akşama kadar karşısındayım saçma sapan eski dizileri falan izleyip duruyorum ya ...kapatınca işlerimi falan halettim biraz bide derse başlarsam inşallah...
kızlar slm ben pko için klomen kullandım ilkinde yumurta büyümedi.2 denemede hafta sonu 23 mm 18 mm 2 yumurtam oldu otriville iğnesi vuruldu.kasığımda 2 gündür azar azar ağrı oldu.şimdi ben yumuryamın çatlayıp çatlmadığını nerden anlıycam.hergün ilişkiye giriyom karnımda şişmeye başladı bu neyin nesi
slm canım tedavın hayırlı olsun bunu sen anlayamazsın doktoruna gıdıp ultrasonla baktırman lazım ancak o sekılde bellı olur
Meraba kizlar nasilsiniz maasallah hamisler lisede cogalmaya baslamis darisi tum listenin basina insallah.. bu arada bizimde 6.ayimiz bitti 7ye girdik yavas yavas agirlasmaya basliyoruz... sizler nasilsiniz nasil gidiyor tedaviler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?