saol kuzucuklaa buyuk kuzu sen kuzu oldun artıkayy nee güzell olur bitanemm walla harıka olurr inşallah mevlam bızlerede nasip eder canım kesinlikle doğumumu orda yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse...hemde suda doğum yapmayı düşünüyorum..hastane co k harıka ve donanımlı...hemde yenı oldugu ıcın fıyatlar acaio uygun..muayene 10 tl norml dogum 550 sezeryan 1.250 kapı susleme lohusa şerbetı hepsı ıcınde..kesinlikle tavsıye ederım cnm..nisa cok kalabalık bı hastahane vee dogumsonrası oda bıle bulunamıyormus bazen o yuzden kesınlıkl e orayı tercıh etmem ben..
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa
birsen hayırlı olsun aşılaman canım inşallah bu ay olur.kime yaptırdın aşılamanıayy bıtanemm benım cok sağolasınn inş. kuzum..hepımızın tosuncukları olur inş. totolarına totolarına vururuz..yatıcam canım belımde cdok agrıyor zaten asılamadan berı..hayırlısı allahtan..bende gobekten vurulan iğnelerlee aşılama yaptırdım gonal-f vermıstı bana doktorum bende pek etkı yapmadı ve yumoşlarımın gelısımını durdurdu ama çok ıyı gelen kızlarda var..
saol kuzucuklaa buyuk kuzu sen kuzu oldun artıkayy nee güzell olur bitanemm walla harıka olurr inşallah mevlam bızlerede nasip eder canım kesinlikle doğumumu orda yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse...hemde suda doğum yapmayı düşünüyorum..hastane co k harıka ve donanımlı...hemde yenı oldugu ıcın fıyatlar acaio uygun..muayene 10 tl norml dogum 550 sezeryan 1.250 kapı susleme lohusa şerbetı hepsı ıcınde..kesinlikle tavsıye ederım cnm..nisa cok kalabalık bı hastahane vee dogumsonrası oda bıle bulunamıyormus bazen o yuzden kesınlıkl e orayı tercıh etmem ben..
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa
gecmıyor gunler yaaaaaaaaaaa bıktım gun saymaktan kızlar bu c.tesı test yapmam lazım asılama sonucu ıcın dr.ole demıstı ana ben adet tarıhınımı beklesem dıym oda ayın 13((( ya tutmamıssaaaaaaaaaaaa
canım benim lh hormonum birazcık fsh hormonundan yükesek çıktı..günde 3kez klomen kullandığım halde 1 tane yumurtam oluşmuştu ve onun içinde defalarca doktora gittim çünkü geç oluştu..bu sebeble doktor göbekten iğneye geçmeden önce hormonu düşürüp kaliteli yumurta elde edelim dedi..ve deli gibi çocuk istediğimiz halde korunuyoruz..
ayy canım arkadaşlarım yaa..umut oldunuz bana umarım bende iklk kullanmada hamile kalırım..aşılamadada aynı iğne kullanılıyor galiba..maliyeti ne kadar peki raporla alınıyor mu?
kızlar ben gene test verdım kan testı cuma verdıgımde 329 du. bugun 1185 cıktı. acaba kac haftalık yaa kızlar sızın degerınız kacken gozuktu...
yaptım canımya nerdee hamiş değilim yumurtalık tembelliğide var bende ondan hamile kalamıyorum
evet canım.bazen bi agrı saplanıyor kasığıma.taamm diyom adet oldum gidiym bakıym yok bşy.progestan kullanym.sizde kullandınızmı cok istiyorum bebeiğim olsun.dua ediyorm herkes için.burada bende sizler gibi yazmak istiyrum hamileym diye.olur mu dersiniz?bide yumurta klammamıstır bu zamana çatlamıstır catlayan.büyüktü zaten benimkiler 2 taneydi18 ve 22.bugun catlatma iğnesi olalı 11.. günüm.ne zaman test yapmalıyım?
Neden olduğunu bilmiyorum ama normalmiş benimde aşılama esnasında ağrı değilde hafif bi sızı olmuştu ama eve gelince inanılmaz sancı olmuştu kasıklarımda ilk gün hafif şekilde lekelenmede oldu bende sende oldumu böyle bi durum.
Adet olunsa bi dert olunmasa bi dert aman kadın olmak ne sor şey ya
canım yeni doğan ünitesi bide sancı odası var mı merak ediyorum nisa da varmış o yüzden oraya yatkın gibiydim ama çok kalabalık diyosun sen mi gitmiştin oraya canım..bi de eşimin hala tarafı da oraya gidiyolar hep bana da baskı yapıyolar birazcık..ama cidden çok ucuzmuşdoktorun için zaten iyi diyosun dimi.. bende oraya karar verirsem beraber doğururuz artıkın
birsen hayırlı olsun aşılaman canım inşallah bu ay olur.kime yaptırdın aşılamanı
Cnm insallah asilaman tutar senin icin bol bol dua edicem hep dinlen yat uyu ama hepde dusunme hayirlisiylada 12 gune ver guzel haberi bize :))
Kizlar yarin doktora gidicem keseyi gorurmuyum sizce? Adetimin uzerinden 7 gun gecti insallah goruruz bugun kan tahlili sonucum super 7600 cikti sukur yarin haber ederim size kizlar kendinize iyi bakin dua edin bana
selamun aleykum canlar telden bakiyorum suan yazmadan gecemedim birsencim asilaman hayirli olsun yazdiklarini okuyunca icimden kuvvetli bi his bu sefer oldu dedi tuhaf bi duygu zeynos icinde boyle hissediyorum
yok canım bende lekelenme olmadı hiç..sana aşılamadan sonra jel vermışmıydıler bugun crinone jel yaptım vajınadan yapılıyor ondan sonrada lekelenme oluyormus kımısınde ama bende olmadı sımdılık..
canımm kıytırık nisada varsaa burdaa hayli hayli vardırrhastahanenın sıtesını yolladım sana bakmadınmı baksaydın ordan ama bence vardır...ewt ben gıtmıstım nısaya ama kuzenım fln orda dogurdu odaları mınnacık kalabalık ben netten okumustum yorumlarını dogum cok oldugu ıcın orda oda bulunamıyormus cogu zaman..benım doguracagım meçhul cnm
sağol bıtanem nerelerdesın pek gozukmuyorsun yada ben goremıyorum ben medipolde hande akbaş güleçe yaptırdım aşılamamı cnm..sen napıyorsun hang
çok sağol bıtanem inş. benımde dualarım hep sizinle yarın aksam kandıl bol bol dua edelim rbbim kabul etsin inş.sen gittin gördünmü keseyı bakalım hadı ıyı haber ver kalp atısınıda duyarsın sen bu degerle
aleykumselam canım nerlerdesın bakalımayy bıtanem cok sağolasın hakkımızda hayırlısı allah ne yazdıysa o olsun canım bızımıcın en dogruyu o bilir
canımm kıytırık nisada varsaa burdaa hayli hayli vardırrhastahanenın sıtesını yolladım sana bakmadınmı baksaydın ordan ama bence vardır...ewt ben gıtmıstım nısaya ama kuzenım fln orda dogurdu odaları mınnacık kalabalık ben netten okumustum yorumlarını dogum cok oldugu ıcın orda oda bulunamıyormus cogu zaman..benım doguracagım meçhul cnm
canım ağzın bal yesin göbeğinde her yıl bebiş dolsun t5emmuzu bekliyorummmm bugünlerde bi garip olmuşummmm kimlik başvurusunda bulundunmu ne olduselamun aleykum canlar telden bakiyorum suan yazmadan gecemedim birsencim asilaman hayirli olsun yazdiklarini okuyunca icimden kuvvetli bi his bu sefer oldu dedi tuhaf bi duygu zeynos icinde boyle hissediyorum
canımmmmm apacık ortadA beni kıskanıyoprsun sana tek bedduam rabbim hayırlı evlat sağlklı sıhhatli evlat en kısa zamanda nasip etsişn emeklerini boşa çıkatmasın en kötü günün mutluluktan bayılmak olsunnnSağol canım iyiyim bende seni özledim kızz iyi gelin kaynanayı ne yaptın sendemi daha..bak ben gönderdim ohh özlemişim evimde yanlız kalmayı valla..
hayırlı olsun aşılaman cnm inş bu ay tutar16 Rabbim isteyen herkese versin inşşşş
selammmm canlarım benişm hepini,z nasılsınız iyimisiniz
birsencimmm aşılaman hayırlı olsun inş.seninde hamiş haberini alırız rabbim boşa çıkartmasın
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
sayfayı tek tek o0kuyamadım varmı hamile
bi gelişme varmııııı
yok canım görmedim ama bakayım şimdiozman nisayı aklımdan çıkartıyorum madem gördün öyle..niye meçhulmuş tabi ki doğuracaksın hatta doktorda bebişlerimizi karşılaştırıcaz
bu arada kızlar size bi haberim varrrrrrr hamiş haberi veremiyorum ama ben kilo verdim yaklaşık 5 kilo kadar 59 kilo olmuşum
BİRSEN ve KARANFİ,L DESTESİ SİZ ŞİŞİN ŞİŞİN BENDE BURDA İNCECİK OLACAMMMMM FİT OLİCİMM HAMSİ OLİCİMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?