slm kızlar nasılsınız nuraycım bnimde geçen ay üst üstte yaptığım üç testtede silik çizgi vardı bi tanesi kendini tam belli ediyordu ama birsey çıkmadı sonuçama oyle silik çizgi görüp hamile değilim diyipte olanlar var sen yine tekrarla ya neden olmasn
evet canımm klomensz yapamıyoruz nerdeyse artık şeker niyetine kullanacaz bende bi kaç bitki vardı iki üç çeşitti sanırım pek anlamam tencerede suda kaynatıp geniş bir leğene koyup altta hiçbirşey kalmayacak şekilde oturuyosun üstünede bataniye örtüp terliyosn bende leğen yoktu küçük leğen vardı ancak oturdum çok fena terledim ama bugün ilk kez idrarım yakmadı beni ve sarı akıntı geldi sanırım iltihaptı kızlar bu çok eski yöntem doğuda kadınlar eskiden bizim gibi imkanları yoktu bu yöntemi hep denemişler rahimdeki hastalık iltihap ve çocuk için tabi bunu üç kez o otları dökmeden ısıtıp yapıyosun denemede fayda var hekimler tavsiye eder
kızlar ben bu gün doktora gittim yumurtalarımın bitanesi çatlamamış duruyomuş, doktor istersen bu ay dinlen bitmiş gözüküyosun dedi bana bende tedaviye devam etmek istedim yarın gene iğnelere başlıyorum. bu gün birde incir havuç kürüne başladım inşallah şifa olur.sadece incir kürü yaparsan yumurtaları daha verimli hale getirip çoğaltıp geliştiriyor ,ama incir havuç birarada yaparsan hem geliştiriyo hem çatlamasına yadımcı oluyo hemde adet günü 33 ,40 gün uzun olanların adetlerini kısaltıyomuş. bunu deneyerek hamile kalanları gördüm başka topkte bende umutlandım rabbim yardımcımız olsun inşallah
kkızlar ayna yaptık formdan kendı el eemeklerınıze gırıp plastık kasıktan ayna modellerım var ona gırın sızce nasıl olmuş bakarmısınız
canım elıne saglık ne guzel bı ayna olmuş kımızıya baıyldım superrrrrrrrr
canım o otları bana yazsana bı deneyım bende
günaydın kızlar nasılsınız bugun
iyiym sen nasılsın canım
bu arada bunu es geçmeyin yurt dışında yani yabancı ülkelrde çocuk tedavisi için tarçın ve kestane balı kullanılıyomuş herkeste hamile kalıyormuş yalan değil kızlar valla bakın benim amca oğlum yurtdışında almanyada özel hastanesi var kendisi profesörlükte yapıyo hastanesinde o bile demiş tarçın ve kestane balı tabi o dedikten sonra inandm ben dun duydum kızlar yaa kimseler bi,lmiyo tedavi olduğumu bilseydiler beni muane etmesini isteyecektim moralimnm çok bozuk yaa gitti elimden
ben yemıştım ama ne balıydı hatırlamıyorum canım ya
bende iyiyim bitki kürüm bitti başka soğan ve incr kürünü yapmıyorum tarçın ve kestane balını uyguladım akşam adet sende dene canım ve sabah akşam zencil suyunu iç bende öyle yapıyorum
şimdi denenmem doğru olmaz herhalde canım ya kırmızılar gelsın öle deneyeyım
bence tarçın ve balın bi zararı yok günlük hayatta çayda bile kullanıyorum tarçını.bende etki etseydi öylede ederdi ben yinede deneyecem günleri,ni saymıyon değilmi
saymıyom vallaa kac gun oldugunu bıle unutuyorum ama hepiniz hasta oldunuz bı tek ben kaldım çok fazla umudum yok acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?