ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

zanetmem be canım hıc umudum yok ne yapaşım kısmet ıste sen neler yaptın canım gorusemıyoruz yaaaaa ben gunduzlerı cok gecemıyorum ısten dolayı bı de yıl sonu cok yoğun oluyoruz ancak gecelerı gırebılıyorum bellı bı saat yapalım gorusme saatı osaatlerde kım musaıt olursa gecelım goruselım nedrsısnız

Daha cesurum artık,
Keşke dememek için çabalıyorum..
İçimde büyütmüyorum hiçbir şeyi..
Çok umursamıyorum
Ve çok anlam yüklemiyorum hiçbir şeye..
Giderken benle başlayan cümleleri dinlemiyorum bile..
Sadece tek bir cümle söylüyorum;

"HER ŞEYİN HAYIRLISI "

canım o otları bana yazsana bı deneyım bende

kızlar mrb..bi kaç gündür fazla girmiyorum foruma, bu konulardan biraz uzaklaşmak için.. işe yarıo sanırım bu arada canım,, doktorum banada aynı şeyi söyledi, ayın 30 unda gittiğim kontrolümde sağ daki yumurta catlamamıs bu ay dinlen dedi,hasta kartımda yumurtanın büyüklüğünü görünce inanamadım 22*20 yazıodu, içimde kocaman bişeyle dolaşıyorum bişey sorucam size bilgisi olan vardır belki, adetliyken o yumurta çatlayabilir mi yoksa adet bittikten sonra mı çatlar ona göre çalışma yapıcam da ????

Son düzenleme:
kkızlar ayna yaptık formdan kendı el eemeklerınıze gırıp plastık kasıktan ayna modellerım var ona gırın sızce nasıl olmuş bakarmısınız

canım elıne saglık ne guzel bı ayna olmuş kımızıya baıyldım superrrrrrrrr

canım o otları bana yazsana bı deneyım bende

günaydın canım bana o bitkilr ağrı dağı yaylasından gelmişti sanırım bitanesi tek orda yetişiyo isimlerini bilmiyorum ısırgan otu yaban çayı ve diğerini bilmiyorum herkes onunla hamile kaldı bizim oralarda ben yaptım kendini sıcak tutmalısın ben yapamadım karnım ağrıyo amaa şunu diyeyim idrarda yanmam geçti kasıklarım adetten sonra hiç ağrımadı sadece batmalar oldu birde bu otları kullandıktan sonra sarı renkte akıntım oldu özelikle ilişkiden sonra eğer işe yararsa ben hepinize getirtir ücretsizde veririm ama şöyle birşey geniş birseyin içine koymalısın ben küçük leğende yaptım gerisi allaha kalmış birde burda en çok sorunlu benim belkide size daha faydalı olur

bu arada bunu es geçmeyin yurt dışında yani yabancı ülkelrde çocuk tedavisi için tarçın ve kestane balı kullanılıyomuş herkeste hamile kalıyormuş yalan değil kızlar valla bakın benim amca oğlum yurtdışında almanyada özel hastanesi var kendisi profesörlükte yapıyo hastanesinde o bile demiş tarçın ve kestane balı tabi o dedikten sonra inandm ben dun duydum kızlar yaa kimseler bi,lmiyo tedavi olduğumu bilseydiler beni muane etmesini isteyecektim moralimnm çok bozuk yaa gitti elimden

iyiym sen nasılsın canım

bende iyiyim bitki kürüm bitti başka soğan ve incr kürünü yapmıyorum tarçın ve kestane balını uyguladım akşam adet sende dene canım ve sabah akşam zencil suyunu iç bende öyle yapıyorum

Son düzenleme:

ben yemıştım ama ne balıydı hatırlamıyorum canım ya

bende iyiyim bitki kürüm bitti başka soğan ve incr kürünü yapmıyorum tarçın ve kestane balını uyguladım akşam adet sende dene canım ve sabah akşam zencil suyunu iç bende öyle yapıyorum

şimdi denenmem doğru olmaz herhalde canım ya kırmızılar gelsın öle deneyeyım

şimdi denenmem doğru olmaz herhalde canım ya kırmızılar gelsın öle deneyeyım

bence tarçın ve balın bi zararı yok günlük hayatta çayda bile kullanıyorum tarçını.bende etki etseydi öylede ederdi ben yinede deneyecem günleri,ni saymıyon değilmi

bence tarçın ve balın bi zararı yok günlük hayatta çayda bile kullanıyorum tarçını.bende etki etseydi öylede ederdi ben yinede deneyecem günleri,ni saymıyon değilmi

saymıyom vallaa kac gun oldugunu bıle unutuyorum ama hepiniz hasta oldunuz bı tek ben kaldım çok fazla umudum yok acıkcası

hepimizde çok şanssızmışız bir arayada geldik rabbim toplu şans verse güldürse bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…