günaydın can canlar özledim sizi
canım nasılsın kırmızılar gelmedı dımı
kızlar ben bu gün doktora gittim yumurtalarımın bitanesi çatlamamış duruyomuş, doktor istersen bu ay dinlen bitmiş gözüküyosun dedi bana bende tedaviye devam etmek istedim yarın gene iğnelere başlıyorum. bu gün birde incir havuç kürüne başladım inşallah şifa olur.sadece incir kürü yaparsan yumurtaları daha verimli hale getirip çoğaltıp geliştiriyor ,ama incir havuç birarada yaparsan hem geliştiriyo hem çatlamasına yadımcı oluyo hemde adet günü 33 ,40 gün uzun olanların adetlerini kısaltıyomuş. bunu deneyerek hamile kalanları gördüm başka topkte bende umutlandım rabbim yardımcımız olsun inşallah
yok canım daha gelmedi eli kulağında ama bugün yarın gelir bide ben test yapmıştım ya negatifti hani akşam eve gittiğimde çöpten çıkarıp bidaha baktım çok silik bi cizgi vardı acabaaaaaaa şüphede kaldım yaaaaaaaa (BU ARADA ÇÖPÜM TEMİZDİ YANI İÇİNE SADECE ÇEREZ KABUĞU ATMIŞTIM O ETKİLEMİŞ OLAMAZ DİMİ )
canım bu kürü nasıl hazırlıyoruz merak ettım bende yapabilirmiyimki ne için iyi geliyo
canım bu kürü nasıl hazırlıyoruz merak ettım bende yapabilirmiyimki ne için iyi geliyo
yok onlar etkılemez canım ama testı tekrarlayabılırsın aklında şüphe kalmasın bu şekılde test daha sonradan çift çıkıpta hamıle olan bayalar var canım bırde bazen testler öle bekletınce cıkıyo 2. ccızgı ben hep bekletırım testlerı vede genelde çift çızgı cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?