ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Kızlar, Ovitrelle çatlatma iğnesi sonucu pozitif olanlar lütfen anketimizi doldurur musunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/577703-ovitrelle-vb-catlatma-ignelerinden-kac-gun-sonra-testte-pozitif-sonuc-aldiniz.html#post27619412

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
şekerler ya ne dicem benim klomen kullanmazken ovülasyon dönemine girdiğimde akıntım başlardı yumurta akı gibi uzayan sümüksü akıntı olurdu o zaman çalışmalara da başlardık bu ay klomen kullandım akıntı felan hak getire hiç bişi yok ben de korkmaya başladım acaba kist felan olmuş olmasın yumurtalar çatlamadan gerçi daha çatlamamıştır diye tahmin ediyorum bugün 11. Gün ama akıntı felan da yok eşim de çok yapışkan senin salgıların diyo eskiden böyle olmuyodu diyo hormon aldık ilaç ondan mı ki acepp ????

Son düzenleme:
canım nasılsın kırmızılar gelmedı dımı

yok canım daha gelmedi eli kulağında ama bugün yarın gelir bide ben test yapmıştım ya negatifti hani akşam eve gittiğimde çöpten çıkarıp bidaha baktım çok silik bi cizgi vardı acabaaaaaaa şüphede kaldım yaaaaaaaa (BU ARADA ÇÖPÜM TEMİZDİ YANI İÇİNE SADECE ÇEREZ KABUĞU ATMIŞTIM O ETKİLEMİŞ OLAMAZ DİMİ )

canım bu kürü nasıl hazırlıyoruz merak ettım bende yapabilirmiyimki ne için iyi geliyo

yok onlar etkılemez canım ama testı tekrarlayabılırsın aklında şüphe kalmasın bu şekılde test daha sonradan çift çıkıpta hamıle olan bayalar var canım bırde bazen testler öle bekletınce cıkıyo 2. ccızgı ben hep bekletırım testlerı vede genelde çift çızgı cıkıyo

canım bu kürü nasıl hazırlıyoruz merak ettım bende yapabilirmiyimki ne için iyi geliyo

merhaba canım saracoğlunun stesınde var daha ayrıntılı arastırablırsın benım bıldıgım yumurtaların gelişip catlamasınaa yardımcı oluyor

slm kızlar nasılsınız nuraycım bnimde geçen ay üst üstte yaptığım üç testtede silik çizgi vardı bi tanesi kendini tam belli ediyordu ama birsey çıkmadı sonuç ama oyle silik çizgi görüp hamile değilim diyipte olanlar var sen yine tekrarla ya neden olmasn

kızlar bugün 11. günüm doktor kontrolüm yarın ama şu an itibariyle acayip sağ kasığımda ağrı var acaba yumurta çatlıyo mu kendiliğinden biraz erken değil mi? ya da büyüyo da ondan mı ağrı oluyo aranızda benzer bişey yaşayan var mı?

Oviterelle yaptıralı 20 gün oldu, adetlerim de 26-27 günde bir olur ve düzenledir. Maalesef bugün adet oldum. İgneden 15 gün sonra adet olmazsa hamile kalma olasılığı yüksektir diye duymuştum o yüzden çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

doru soyluyosun canım yıne umutlar bı baska bahara kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…