ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

insallah canım yarın öğleden snra alcam sonucları aldktan snra yazarm evet cok sıcak neresndeydn kayserinin

Son düzenleme:

canım cok üzüldüm inan

insallah canım yarın öğleden snra alcam sonucları aldktan snra yazarm evet cok sıcak neresndeydn kayserinin

inşallah canım..ben bi köyündeydim.Üzüldüm bende evet ama kan sonucundan sonra bekliyordum bunu ama insan sorgulamadan edemiyor bi problem çıkmadı ikimizde de çok şükür neden olmuyor anlamış değiliz inşallah aksi giden birşeyler yoktur..

Gunaydın kızlar nasılsnız

A09 uzulme hayırlısı buymus demekten baska dıyecek bır sey olmuyor ınan.İnşallah onumuzdekı aya hamıle kalırsın

kızlar malesf negatif sonuc

olsun canım hayırlısı olsun ınsallah onumuzdekı aya hamıle kalırsın. adetın bıtımınden dıger adet baslangıcından 1 gun onceye kadar gun asırı ılıskıye gırmenı tavsıye ederım canım.Bız oyle yapmıstık bıraz zor oluyor ama ınan canım gec yumurtlamaya karsı onlemını almıs olursun. ben de oncelerı bırakıyordum ama 3. de fazla calıştık.Bunlar benım nacızane tavsıylerım canım.Aklının bır kosesınde bulunsun.Uzulme ınsallah hıc beklemedıgın bı anda gelecek Allahın ıznıyle

slm kızlae cok sukur 3 tane test yaptım bugun kan verdım kesın olsun dıye pozıtıfım cuma gunu tamamen netlescek inssssss allah herkeze nassip etsın 6 haftalık falanım haftaya doktora gıdıcem ve ultrosonda da gorcem bebısımı inşşşşşşşş

canım inan çok ama çok sevindim tebrikler ama ben saa söylemiştim silik çıkmıştı sende

Son düzenleme:

oooo süper valla hamile haberleri alınca bizde ümitleniyoruz tebriklerr BİGONYA

Canım cok ama cok tebrık ederım .Allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah.

Kizlar nasilsiniz?? Ben fazla giremiyorum malum calisiyorum eve gelincede o kadar belim agriyoki hemen yatiyorum birde yemeklerin hepsinden tiksindim cok halsizim ( zeynep 29 test yapacakti noldu haber yok daha gordugume gore!! Bigonya cok sevindim insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin bebegini

hayırlı uğurlu olsun cnm çok sevindim darısı diğer arkadaşlara inşallah....kızlar yılmak yok üzülmeyin inşallah hayırlısıyla olcak hepinizin de...

teyzeleri bu arada biz cinsiyeti öğrendik kızımız olacakmış %80dedi doktor ama eşim inanmıyor kaç defa sordu adama ya doktor en sonunda sağıklı olsun öenmli olan o dedi...
ohhh canıma değsin bir erkek türküsü çağırıp duruyolardı )hele ki kaynanam )ben çok sevindim:)

eski battaşım peşinden gelmek için uğraşıyorum 10 gün oldu kırmızılar gelmiyor idrardada çıkmıyor.raatsızım bir türlü iyileşemedim antibiyotikde alamıyorum belki çocuk vardır diye ,artık bu duruma son vermek içinakşam kanda baktırıyoru kesin negatif çıkıyor sonrasındada antibiyotiğimi alıp önüme bakıyorum....kistmi var diyede korkmuyor değilim.

zeynep29 baktırdın mı cnm

hayırlı olsun canım çok sevindim..darısı başımıza :))

canım inan çok ama çok sevindim tebrikler ama ben saa söylemiştim silik çıkmıştı sende

sagol cnm benım inan o kadar mutlugum kı daha kımseyede soylemedık netlessın dıye beklıyozzzz ve hep hayalını kurdugumuz bı sey var butun ailemizi toplayıp bızzzzz anne baba oluyoruz dıyecegızzzzz bunu cok ıstıyorduk ve sonucta oldu yerımızde duramıyoruz esımde aynı gercı daha bebısın olduguna da inanamiyorum yaaaaaa cnm benım ben anne oluyorum ınanamıyorum yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…