haklısın canım kısmet işte olmayınca olmuyor.Hadii varikosel mi o da neymiş ya hergün yeni bişi duyuyorum üzüldüm eşin adına inşallah bir an önce hallolur problem bebiş gelir inş..
hadi canım senden güzel bi haber duyalım.hafta sonu kayserideydim bende oyy ne sıcaktı..
kızlar iyi akşamlar nasılsınız??
perşembeden beri karnım belim sırtım ağrıyordu normalden farklı olarak iğneden galiba öyle oldu ve maalesef kırmızılar geldi bugün yaaa azcık ümit vardı regl günüme 1 gün kalmıştı o da gitti(
insallah canım yarın öğleden snra alcam sonucları aldktan snra yazarm evet cok sıcak neresndeydn kayserinin
Gunaydın kızlar nasılsnız
A09 uzulme hayırlısı buymus demekten baska dıyecek bır sey olmuyor ınan.İnşallah onumuzdekı aya hamıle kalırsın
kızlar malesf negatif sonuc
canım inan çok ama çok sevindim tebrikler ama ben saa söylemiştim silik çıkmıştı sendeslm kızlae cok sukur 3 tane test yaptım bugun kan verdım kesın olsun dıye pozıtıfım cuma gunu tamamen netlescek inssssss allah herkeze nassip etsın 6 haftalık falanım haftaya doktora gıdıcem ve ultrosonda da gorcem bebısımı inşşşşşşşş
slm kızlae cok sukur 3 tane test yaptım bugun kan verdım kesın olsun dıye pozıtıfım cuma gunu tamamen netlescek inssssss allah herkeze nassip etsın 6 haftalık falanım haftaya doktora gıdıcem ve ultrosonda da gorcem bebısımı inşşşşşşşş
slm kızlae cok sukur 3 tane test yaptım bugun kan verdım kesın olsun dıye pozıtıfım cuma gunu tamamen netlescek inssssss allah herkeze nassip etsın 6 haftalık falanım haftaya doktora gıdıcem ve ultrosonda da gorcem bebısımı inşşşşşşşş
eski battaşım peşinden gelmek için uğraşıyorum 10 gün oldu kırmızılar gelmiyor idrardada çıkmıyor.raatsızım bir türlü iyileşemedim antibiyotikde alamıyorum belki çocuk vardır diye ,artık bu duruma son vermek içinakşam kanda baktırıyoru kesin negatif çıkıyor sonrasındada antibiyotiğimi alıp önüme bakıyorum....kistmi var diyede korkmuyor değilim.Kizlar nasilsiniz?? Ben fazla giremiyorum malum calisiyorum eve gelincede o kadar belim agriyoki hemen yatiyorum birde yemeklerin hepsinden tiksindim cok halsizim( zeynep 29 test yapacakti noldu haber yok daha gordugume gore!! Bigonya cok sevindim insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin bebegini
eski battaşım peşinden gelmek için uğraşıyorum 10 gün oldu kırmızılar gelmiyor idrardada çıkmıyor.raatsızım bir türlü iyileşemedim antibiyotikde alamıyorum belki çocuk vardır diye ,artık bu duruma son vermek içinakşam kanda baktırıyoru kesin negatif çıkıyor sonrasındada antibiyotiğimi alıp önüme bakıyorum....kistmi var diyede korkmuyor değilim.
canım inan çok ama çok sevindim tebrikler ama ben saa söylemiştim silik çıkmıştı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?