ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım ben de test yaptıgımda bır gun gecmıstı ve sılık cızgı vardı.adetten sonrakı 7. gunun mu?

sanaa da hayırlı kandıller bu arada..

inşallah canım ama bu ay ben tedavi görmeyi düşünmüyorum çünkü eşimde varikolos muydu öyle bir şey çıktı o da kısırlık nedeniymiş bende bekleyeceğim bakalım belki eşim ameliyat olabilirmiş Rabbim bu günde bizlerin dualarını kabul edip inşallah hayırlısıyla bebiş nasip eder
inşallah hamişsindir canım çok sevindim senin adına dualarım seninle canım inşallah hayal kırıklığına uğramazsın bebiş vardır çok zor çünkü hayal kırıklığı senin de kandilin mübarek olsun şekerim

Berat kandilimiz mübarek olsun kızlar..birbirimiz için bol bol dua edelim bu gecede...

Zeynp29 test yapicakti bugün haber vermedimi kızlar ..

Selam kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir inşallah en yakın zamanda bebişlerimiz olur..

Elifcim görünce çok üzüldüm bugün kaç gündür evde değildim giremedim merak ediyordum ben bekliyordum olumlu şeyler senden ama Allah ın takdiri diyelim üzülme ben de çok ağladım sonucu görünce eşim kızdı baya dünyanın sonumu geldi dedi epey dil döktü ki benden çok istiyordu doktor ilk başta var dediğinde hiç bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim ama demek ki var daha zamanı..

Benim hala umudum var kızlar ya gelmese bari şu kırmızılar çok mu hayalperestim ne 0,59 u görsem bile..

walla ben adet olduktan sonra bile bikaç gün acaba hamileyim de düşük tehlikesi var ondan mı kanama oluyor diye düşünüyorum. senin henüz gelmemiş, böyle düşünmen çok normal :) herşeyden önce umutlu olmak bence iyi birşey, evet her ay 2 günü kahrolarak geçiriyorum ama sonra yeni bir umut başlıyor işte..

canım seninle aynı durumdayız hatta senin şansın biraz daha fazla bence ,benimde dün 7 günümdü test yaptım hayalet gibi belli belirsiz bi çizgi emin olamadım öyle bıratım çubuğu dışarı çıktık , akşam geldiğimde merak edip baktım pembe bi çizgi oluşmuş şaşırdım biliyorumki saatler sonraki çizgi doğru değil diyorlar, ama önce yaptığım çubuk testleri atmamştım onlara baktığımda aynı tek çizgi duruyor hiçbirşekilde 2.gölge felan yok o yüzden umutlanıyımmı karar veremedim.

senin de kandilin mübarek olsun canım hayır zeynoş haber etmedi
canım beni merak etmişsin bende bugün girdim üzüldüm açıkçası ama ben hep şöyle düşündüm allaha şükür sağlıklıyım ve birgün olucağını biliyorum zaanı değilmiş diyorum ve önüme baıyorum arkadaşım sende inş. önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gelişin...bana gelince begonya arkadaşa detaylı yazdım aynı durumdayım 7.günüm geçti gelen giden yok.

Zeynp29 test yapicakti bugün haber vermedimi kızlar ..[/QUOTE]
birsencim net değil hala 7 günde varsa belli olması gerekmiyormu ?

elif canm benm okuynca cok üzüldüm inan ya rabbim insallah en kısa zamnda hepimize bebek verr bende bugün kan tahlili verdim sonuc yarın cıkacak bakalım

Satim 18 nisan cnm gec dollenme olmus ve doktor 8 haftalik dedi insallah sende duyarsin cok guzel bir duygu cnm

yaa bendemi anormeellik var acaba aşermek nasıl oluyorki? burnuma bzen koukular geliyor ama canım istemiyor o kokan şeyi.. hani olsada yesem demiyorum..

Cnm anormal degilsin bende asermiyorum hic bisey yiyemiyorum asiri bulantim var

Hala umut ediyorum ama eğer yoksa biran önce gelse bari şu kırmızılar tatil geliyor benimde ona göre planlarım var ne olacak diye düşün düşün zor gerçekten ..

Cnm anormal degilsin bende asermiyorum hic bisey yiyemiyorum asiri bulantim var

ya benim ne başım dönüyor ne de midem bulanıyor ben de bi gariplik var hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum yaa sadece göğüslerim hafif acıyor o kadar. Acaba bu kötü bir şey mi ki.Daha şimdiye kadar göğüs dışında hiç bir belirti yaşamadım haa bir de acıkıyorum sürekli o kadar kıymalı şeyler hamur işleri gibib yiyorum canım ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…