hepinize hayırlı kandıller kızlar allah herkezin duasini kabul etsın bu gunlerdede ozellikle benimkını ve benim gibi olanlari kızlar test yaptım 2.cizgi tam kırmızı degıl pembemsı hafiften 7.gunum bu gun 3gun daha bekliyıp tekrar yapicam dua edın bana ins vardırrrrrr.yerimde duramiyorum
selam kızlar, bikaç ay önce buraya yazmıştım. ara ara girip kim hamile, kim benim gibi bekliyor diye kontrol ediyordum. hamiş olanlara tebrikler :)
o günden bugüne ben de 2 kez klomen, 1 kez gonal-f ile yumurta takibi ve 1 aşılama yaptırdım. aşılamadan sonra dün regl oldumaçıklanamayan infertilite benim sorunum. o kadar üzülüyorum ki, ben beklerken durmadan arkadaşlarımdan yeni hamile haberleri geliyor. onlar adına seviniyorum tabi ama içim de acımıyor değil. niye benim olmuyor diye kafayı yicem artık...
size sorum şu olacak geçen ay aşılamam tutmadı acaba bu ay hemen 2.yi yaptırsam mı yoksa beklesem mi? 2 ay üstüste denemenin bi sakıncası var mıdır sizce?[/
canım bence 1 yada 2 ay bekle hem vücudun dinlenmiş olur hemde kullanılan ilaçların ertesi ayda etkisi oluyormuş aşılamsı tutmayıp ertesi ay kendinden hamile kalan bir sürü kişi var hakkından hayırlısı.
bu arada herkesi kandili mübarek olsun dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin rabbim.
inşallah canım ama bu ay ben tedavi görmeyi düşünmüyorum çünkü eşimde varikolos muydu öyle bir şey çıktı o da kısırlık nedeniymiş bende bekleyeceğim bakalım belki eşim ameliyat olabilirmişSağol cnm seninde kandilin mübarek olsun.. Takip ediyordum seni adet olmuşsun.. sanırım kimyasal gebelik yaşadın hiiç üzülme canm başka topiklerde birçok arkadaş kimyasal gebelikten sonra hemen hamiş kaldılar çevremdede var böyle birçok kişi.. İnşallah sende bizlerde en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize..
inşallah hamişsindir canım çok sevindim senin adınahepinize hayırlı kandıller kızlar allah herkezin duasini kabul etsın bu gunlerdede ozellikle benimkını ve benim gibi olanlari kızlar test yaptım 2.cizgi tam kırmızı degıl pembemsı hafiften 7.gunum bu gun 3gun daha bekliyıp tekrar yapicam dua edın bana ins vardırrrrrr.yerimde duramiyorum
senin de kandilin mübarek olsun canım hayır zeynoş haber etmediBerat kandilimiz mübarek olsun kızlar..birbirimiz için bol bol dua edelim bu gecede...
Zeynp29 test yapicakti bugün haber vermedimi kızlar ..
selam kızlar, bikaç ay önce buraya yazmıştım. ara ara girip kim hamile, kim benim gibi bekliyor diye kontrol ediyordum. hamiş olanlara tebrikler :)
o günden bugüne ben de 2 kez klomen, 1 kez gonal-f ile yumurta takibi ve 1 aşılama yaptırdım. aşılamadan sonra dün regl oldumaçıklanamayan infertilite benim sorunum. o kadar üzülüyorum ki, ben beklerken durmadan arkadaşlarımdan yeni hamile haberleri geliyor. onlar adına seviniyorum tabi ama içim de acımıyor değil. niye benim olmuyor diye kafayı yicem artık...
size sorum şu olacak geçen ay aşılamam tutmadı acaba bu ay hemen 2.yi yaptırsam mı yoksa beklesem mi? 2 ay üstüste denemenin bi sakıncası var mıdır sizce?[/
canım bence 1 yada 2 ay bekle hem vücudun dinlenmiş olur hemde kullanılan ilaçların ertesi ayda etkisi oluyormuş aşılamsı tutmayıp ertesi ay kendinden hamile kalan bir sürü kişi var hakkından hayırlısı.
bu arada herkesi kandili mübarek olsun dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin rabbim.
Sağol canım, allah herkesin dualarını kabul etsin! doktorumdan haber bekliyorum şimdi, bakalım o ne diyecek.. hayatta herkesin bir zorlugu oluyo, benimki de buymuş diyorum artık
Selam kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir inşallah en yakın zamanda bebişlerimiz olur..
Elifcim görünce çok üzüldüm bugün kaç gündür evde değildim giremedim merak ediyordum ben bekliyordum olumlu şeyler senden ama Allah ın takdiri diyelim üzülme ben de çok ağladım sonucu görünce eşim kızdı baya dünyanın sonumu geldi dedi epey dil döktü ki benden çok istiyordu doktor ilk başta var dediğinde hiç bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim ama demek ki var daha zamanı..
Benim hala umudum var kızlar ya gelmese bari şu kırmızılar çok mu hayalperestim ne 0,59 u görsem bile..
canım seninle aynı durumdayız hatta senin şansın biraz daha fazla bence ,benimde dün 7 günümdü test yaptım hayalet gibi belli belirsiz bi çizgi emin olamadım öyle bıratım çubuğu dışarı çıktık , akşam geldiğimde merak edip baktım pembe bi çizgi oluşmuş şaşırdım biliyorumki saatler sonraki çizgi doğru değil diyorlar, ama önce yaptığım çubuk testleri atmamştım onlara baktığımda aynı tek çizgi duruyor hiçbirşekilde 2.gölge felan yok o yüzden umutlanıyımmı karar veremedim.hepinize hayırlı kandıller kızlar allah herkezin duasini kabul etsın bu gunlerdede ozellikle benimkını ve benim gibi olanlari kızlar test yaptım 2.cizgi tam kırmızı degıl pembemsı hafiften 7.gunum bu gun 3gun daha bekliyıp tekrar yapicam dua edın bana ins vardırrrrrr.yerimde duramiyorum
canım beni merak etmişsin bende bugün girdim üzüldüm açıkçası ama ben hep şöyle düşündüm allaha şükür sağlıklıyım ve birgün olucağını biliyorum zaanı değilmiş diyorum ve önüme baıyorum arkadaşım sende inş. önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gelişin...bana gelince begonya arkadaşa detaylı yazdım aynı durumdayım 7.günüm geçti gelen giden yok.senin de kandilin mübarek olsun canım hayır zeynoş haber etmedi
merhaba kızlar nasılsınız? Ben de gec kalktım kahvaltımı yaptım
ecrincim hayırlısı buymuş demek ki üzülme sabret inşallah Rabbim sana da nasip eder. İlk insan çok üzülüyor ama sonradan öbür aya umutlanıyorsun. üzülme canım
Ayy ne güzel maşallah:) Darısı başıma. biz de salı gunu gıdecegız cok heyecanlıyız. 8 haftalıksan takvımın 2 hafta onden gıdıyor benım de mı oyle acaba.SAT ın ne senın?
yaa bendemi anormeellik var acabaaşermek nasıl oluyorki? burnuma bzen koukular geliyor ama canım istemiyor o kokan şeyi.. hani olsada yesem demiyorum..
walla ben adet olduktan sonra bile bikaç gün acaba hamileyim de düşük tehlikesi var ondan mı kanama oluyor diye düşünüyorum. senin henüz gelmemiş, böyle düşünmen çok normal :) herşeyden önce umutlu olmak bence iyi birşey, evet her ay 2 günü kahrolarak geçiriyorum ama sonra yeni bir umut başlıyor işte..
Cnm anormal degilsin bende asermiyorum hic bisey yiyemiyorum asiri bulantim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?