hayırlı uğurlu olsun cnm çok sevindim darısı diğer arkadaşlara inşallah....kızlar yılmak yok üzülmeyin inşallah hayırlısıyla olcak hepinizin de...
teyzeleri bu arada biz cinsiyeti öğrendik kızımız olacakmış %80dedi doktor ama eşim inanmıyor kaç defa sordu adama ya doktor en sonunda sağıklı olsun öenmli olan o dedi...
ohhh canıma değsin bir erkek türküsü çağırıp duruyolardı )hele ki kaynanam )ben çok sevindim:)
Kizlar nasilsiniz?? Ben fazla giremiyorum malum calisiyorum eve gelincede o kadar belim agriyoki hemen yatiyorum birde yemeklerin hepsinden tiksindim cok halsizim( zeynep 29 test yapacakti noldu haber yok daha gordugume gore!! Bigonya cok sevindim insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin bebegini
canım ne kadar şanslısın ne kadar güzel bi duygu en kısa zamanda bende o sevinci yaşamak istiyorum , ama ben en son eşime söyleme planlarını yapıyorum o çok sevinicek çok istiyor inş. o günleri yaşarım bende....sagol cnm benım inan o kadar mutlugum kı daha kımseyede soylemedık netlessın dıye beklıyozzzz ve hep hayalını kurdugumuz bı sey var butun ailemizi toplayıp bızzzzz anne baba oluyoruz dıyecegızzzzz bunu cok ıstıyorduk ve sonucta oldu yerımızde duramıyoruz esımde aynı gercı daha bebısın olduguna da inanamiyorum yaaaaaa cnm benım ben anne oluyorum ınanamıyorum yaaaaaa
canım bu sabah sağlık ocağına kan verdim yarın öğlen alıcamzeynep29 baktırdın mı cnm
slm kızlae cok sukur 3 tane test yaptım bugun kan verdım kesın olsun dıye pozıtıfım cuma gunu tamamen netlescek inssssss allah herkeze nassip etsın 6 haftalık falanım haftaya doktora gıdıcem ve ultrosonda da gorcem bebısımı inşşşşşşşş
zeynoşşşşşşşşşşşşşş bırsennnnnnnnnnnnnn ve dıger kızlar kac gundur nerelerdesınız yaaa
canım çok sevindim inşallah Rabbim hayrıyla kucağına almayı da nasip etsinslm kızlae cok sukur 3 tane test yaptım bugun kan verdım kesın olsun dıye pozıtıfım cuma gunu tamamen netlescek inssssss allah herkeze nassip etsın 6 haftalık falanım haftaya doktora gıdıcem ve ultrosonda da gorcem bebısımı inşşşşşşşş
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım arada yine de gel özletme kendiniselam kızlar ben buralardayım takip ediyorum arada ama okul kapanıyor yarın tatil başlıyor giremem artık bu ayda olmayınca artık tatilde giriyor ne zaman olur artık bilmiyorum kısmet bakalım inş dönüşüm muhteşem olur :)))
Selam kızlar giremedim fırsatım olmadı yoğunluktan umarım herkes iyidir. biz doktora gittik bugün varikosel ameliyat gerektirecek derecede değilmiş proxeed diye ilacı eşim 3 ay kullanacakmış. tedaviyi bıraktım ben eşim kullanacak bakalım bu ilacı
yok canım hamileliğe engel değilmiş inşallah hamiş oluruz bilmiyorum ihtimali ama var hamile kalabilirim. senin de inşallah güzel haberlerini alırızhmm sevindim canım ilaçla hallolur inşallah ameliyata gerek kalmaz.peki 3 ay içinde hamile kalma ihtimalin nedir hani ilac engel mi?
inşallah canım arada girerim umarım güzel haberler duyarım hepinizden..
sagol cnm benım ins sag saglim alirım kucagıma allah tum isteyen arkadaslarin basina insss kaca aylıkken basladı tıksınmelerın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?