- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Merhaba sevgili arkadaşlar nasılsınız?Tüm geçmişi okuyamadım ama bilenler lütfen söyleyebilir mi bbbz ne oldu hamile mi yoksa.İnşallah yaa tam anlayamadım bir kaç yer okudum .eylemx canım hayırıdır ne oldu sana erken dogum rıskı mı var? senle aynıyız sanırım ben de 24. haftamdayım.bırsencım sen nasılsın ve dıger tum ısmını yazmadıgım arkadaslar hepınız ıyısınızdır ınsallah yenı haberler kımde?
merhaba cnm ben ıyıyım sız nasılsınız bakalım..yiğenişto baya bı buyumus çok çıktımı kız göbişin :))
hele sen bi hamile kalllll görürsünnn istediğimi söyleyecem sana
tek keseee canım sen iki iki dedin benim duyguarmla oynadınnnnnnn gözüme görünme
ne diyeyim tek bedduam allah sana ikiz bebiş versinnn
mrb.canım yoksun takılmıyorsun artık buraya seni takip ediyorum gözüm sendeeee
evet canım hamileyim unutmayıp sorduğun için çokkk teşekkürr ederimmm
canım inş.emeklerin boşa gitmez rabbim mucizeni yaşatır sana benimkiyle tüp bebek kankaları olur artıkkkk şimdilik iyi darısı sizlrin başına inşallahhhh
kızz ben yeterkı hamıle kalayımdaaa sen ne ıstıyorsan soyleyebılırsın bana cnm..hahaha yok ben ıkızlerı sevmem tekız olsun kızzz :)) herzaman tutturcaz dıye bısey yok arada hısler yanıltıyor işte

Ah canıımmm ağzından bal damlıyor .Bak beni umtlandırma sonra hayallerim yıkılmasınAllahın dediği olur napalım hamişler bol bol dua edin bize bak unutmayın bizi
![]()
kızz yerım ben senın hayallerını içimden oyle gectı o an sen benım hıslerımle umutanma cnm hem uzulme sen o duyguyu yasadın maşallah delıkanlı bı oglun var ben napıyımm çöpsüz kaldımm

ben geldiğimde 3tü ama demek ki biraz daha beklesen kapıda karşılaşacakmışız :) asiye de mi devam ediceksin ya canım yumurta takibine..
evet canım erken doğum riski var dedi doktor yatarak geçiriyorum bundan sonra ki zamanı..sen nasılsın nasıl gidiyo..
​hmm sen geç gelmişsin şekerim..yok bu ay yumurta takıbı ıcın gıttım asıyeye yarın kont var yıne bakalım ne olmuş yumoşlar..ben şubatta tüp bebek yaptırmaya karar verdım ozamanakadarda doktora gıtmıycem..sen nslsın cnm yatıyorsun dımı hıc bısey yapma