ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba sevgili arkadaşlar nasılsınız?Tüm geçmişi okuyamadım ama bilenler lütfen söyleyebilir mi bbbz ne oldu hamile mi yoksa.İnşallah yaa tam anlayamadım bir kaç yer okudum .eylemx canım hayırıdır ne oldu sana erken dogum rıskı mı var? senle aynıyız sanırım ben de 24. haftamdayım.bırsencım sen nasılsın ve dıger tum ısmını yazmadıgım arkadaslar hepınız ıyısınızdır ınsallah yenı haberler kımde?

merhaba cnm ben ıyıyım sız nasılsınız bakalım..yiğenişto baya bı buyumus çok çıktımı kız göbişin :))

hele sen bi hamile kalllll görürsünnn istediğimi söyleyecem sana
tek keseee canım sen iki iki dedin benim duyguarmla oynadınnnnnnn gözüme görünme
ne diyeyim tek bedduam allah sana ikiz bebiş versinnn

mrb.canım yoksun takılmıyorsun artık buraya seni takip ediyorum gözüm sendeeee
evet canım hamileyim unutmayıp sorduğun için çokkk teşekkürr ederimmm

canım inş.emeklerin boşa gitmez rabbim mucizeni yaşatır sana benimkiyle tüp bebek kankaları olur artıkkkk şimdilik iyi darısı sizlrin başına inşallahhhh

kızz ben yeterkı hamıle kalayımdaaa sen ne ıstıyorsan soyleyebılırsın bana cnm..hahaha yok ben ıkızlerı sevmem tekız olsun kızzz :)) herzaman tutturcaz dıye bısey yok arada hısler yanıltıyor işte :33:

Ah canıımmm ağzından bal damlıyor .Bak beni umtlandırma sonra hayallerim yıkılmasın:5: Allahın dediği olur napalım hamişler bol bol dua edin bize bak unutmayın bizi :3::3::3:

kızz yerım ben senın hayallerını içimden oyle gectı o an sen benım hıslerımle umutanma cnm hem uzulme sen o duyguyu yasadın maşallah delıkanlı bı oglun var ben napıyımm çöpsüz kaldımm :50:

ben geldiğimde 3tü ama demek ki biraz daha beklesen kapıda karşılaşacakmışız :) asiye de mi devam ediceksin ya canım yumurta takibine..

evet canım erken doğum riski var dedi doktor yatarak geçiriyorum bundan sonra ki zamanı..sen nasılsın nasıl gidiyo..

​hmm sen geç gelmişsin şekerim..yok bu ay yumurta takıbı ıcın gıttım asıyeye yarın kont var yıne bakalım ne olmuş yumoşlar..ben şubatta tüp bebek yaptırmaya karar verdım ozamanakadarda doktora gıtmıycem..sen nslsın cnm yatıyorsun dımı hıc bısey yapma ;)

merhaba kızlar çok şükür allahın ıznıyle hamıle arkadaşlarımızın sayısı çogaldı..inşallah sene sonuna kadar hamile kalmayan kalmaz..tabı bendee :(

sizden bi ricam olucak hamile kızlar biz hamile kalamayanlar için ayetel kürsi okurmusunuz 41 ayetl kursi okumanın ıyı oldugunu duymuştum..şuan tedavıde oldugum ıcın ılk önce okunursa benım adıma okunsun..okuyan hamilelerin kaç tane okudugunu söylerse çok ıyı olur..şimdiden hepinizden allh razı olsun...
:16::16::16:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]2 haziran[/TD]
[TD]15 hziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]​pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrnnnn:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 mayıs[/TD]
[TD]4 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bidiqperge:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul [/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18 temmuz[/TD]
[TD]​31 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur3838:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merhabahayatt:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]urfa[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD]​1 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

ayyy bbbz canım hamıle mısın??? ayyyy cok sevındım yaaa gozun aydın canım ohhh senden mutlusu yoktur...Rabbım tamamına erdırsın ınsallah....kac haftalık ve ıkız mı? tup bebek tedavısıyle oldu dımı????super bır haber bu yaa ara ara gırıp bakıp merak edıyorum yenı hamılellerı....

eylemcım gecmıs olsun bol bol ıstırahat et o zaman ınsallah Allahım sag salım saglıkla dunyaya getırmeyı nasıp eder hepımızın.....stres yapma olsun bazen erken dogum rıskı olabılıyor arkadasımda da oldu ama cok suker sag salım dogurdu.....

bırsencım evet cıktı gobegım evet bebısım 24 haftalık oldu Allahım ınsallah sen de hamıle kalırsın ve Allah bu guzel duyguyu sana da yasatır bunu tum ıctenlıgımle dılıyorum canım

Hamile kalan arkadaslar hayırlı olsun insallah hepiniz icin bizim icinde dua edin..benim buara pek istahim acildi acaba ignedenmidir ki tam 1hafta oldu vurulali..arife gunu yapcam test:)

canım sıkılıyor kızlar ya:((hayırdır inşllhh umarım hepiniz iyisinizdir

kızz ben yeterkı hamıle kalayımdaaa sen ne ıstıyorsan soyleyebılırsın bana cnm..hahaha yok ben ıkızlerı sevmem tekız olsun kızzz :)) herzaman tutturcaz dıye bısey yok arada hısler yanıltıyor işte :33:

dimiiiii kız her sana diyecdeğim şey bal kaymak gelir inş.rabbim nasip ederde hayırlısıyla krtulurum sendennnn ikiz sevmiyormuşşş birde neden kız bakarsın ikizin olurrrrr tutur işte birsoş hemen hemen herkesinkini tuturuyorsunnnn amaaa

merhaba kızlar çok şükür allahın ıznıyle hamıle arkadaşlarımızın sayısı çogaldı..inşallah sene sonuna kadar hamile kalmayan kalmaz..tabı bendee :(

sizden bi ricam olucak hamile kızlar biz hamile kalamayanlar için ayetel kürsi okurmusunuz 41 ayetl kursi okumanın ıyı oldugunu duymuştum..şuan tedavıde oldugum ıcın ılk önce okunursa benım adıma okunsun..okuyan hamilelerin kaç tane okudugunu söylerse çok ıyı olur..şimdiden hepinizden allh razı olsun...

aminnnn inşallahhhh rabbim duysun sesini inşallahhhh
diğer arkadaşlardaaaa katılsın ben olurum 1 günde bitiririz bende isterim geride kalan arkadaşlarımıza dua okumayııı
biran önce olsun ki hep birlikte sevinelimm

ayyy bbbz canım hamıle mısın??? ayyyy cok sevındım yaaa gozun aydın canım ohhh senden mutlusu yoktur...Rabbım tamamına erdırsın ınsallah....kac haftalık ve ıkız mı? tup bebek tedavısıyle oldu dımı????super bır haber bu yaa ara ara gırıp bakıp merak edıyorum yenı hamılellerı....
evet canım hamileyimmmm mutluyum tabiii rabbim çok görmesin inşallahhh 5 haftalık yok canım 3 embriyodan bitanesi tuttuuu tekiz yani rabbim hayırlısıyla geride kalan arkadaşlarımıza yaşatır inşLLahhhh bu arada evet topiğin ilk tüpçüğüüüü

canım bana hiç tedavi uygulanmadı bir defa klomen kullandım hatta yumurtalar çok güzel gelişti ama tüplerin 2 side tıkalıymış.ertesi ay rahim filminde anladık ve biri açıldı dr lap.dedi dotoru değiştirdim başka birine gittim o da direk tüp bebek dedi:(sonra 2 farklı doktora gittim eşimin sperm testini tekrar istedi antalya memorilde tüp bebek doktoruydu morfoloji %1 çıkınca ilaç verdi 3 ay kullan sonra aşılamayla başlayacağız dedi.aşılama yapmadan tüpe geçmem senin tüp bebeklik bir durumun yok normal yollada kalabilirsin dedi.tek tüp ve morfolojiye rağmen.aralık gibi ilk aşılamayla başlayacağız.benim için en iyi örnek sensin hep aklıma sen geliyosun valla rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dua edin bize ben en çok çocuk isteyipte olmayanların biran önce hamile kalmasını istiyorum,hemencik yada kazayla hamile kalanlara gıcık oluyorum çünkü:))))
evet canım sanada çok tedavi uygulanmamış..bencede dene bikaçkez ..amiin canım dualarımızdasınız zaten..rabbim sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
yok cnm aşılama ıcın genel anlamda düşük şans oranı var dedi..banada tüp bebeklık durumun yok dedı ıkı tüp bebek doktoru ama beklemek cok zor cnm 3 sene olucak nerdeyse..bende umudumu yıtırmıyorum cnm karanfıl arkadasımız banada cok guzel bı umut oldu..nette araştırıyorum tek tüple hemen hamıle kalanlarda var bızım gıbı ugraşanlarda var..hayırlısı inşallah ama şubattan sonra bende tüp bebek yaptırıcam daha fazla beklemenın alemı yok..

sabreder sabreder sen hıc merak etme..kendını strese sokup mınnoşu etkıleme..bende 12 den 2 ye kadar fln oralardaydım doktor doguma gıttı bende bekledım baaya bı..asiyeye gıttım cnm yumurta takıbı yaptırıyorum..

kızz ilkını nasıl becerdınde bunu beceremıyorsun...acaba çokmu stres yapıyorsun neden olmyor hakketten..allahtan umut kesılmez yıne ben yakında senden de guzel haber alıcaz dıye hıssedıyorum hadı inşallah..

slm aygüncümm ıyıyım sen nasılsın...yumurtacıklardan haber yok teyzesiii cuma kont var ozaman haber gelcek :9::9::9:
a.s canım inşallah bugün güzel haberler alırsın canım..önümüzde uzun bi bayram tatilide var iyi şekilde değerlendirin kuzum:9::9::9:

birsencim senin için 41 ayetel kursi okurum canım..Allah kabul eder inşallah..

hmm sen geç gelmişsin şekerim..yok bu ay yumurta takıbı ıcın gıttım asıyeye yarın kont var yıne bakalım ne olmuş yumoşlar..ben şubatta tüp bebek yaptırmaya karar verdım ozamanakadarda doktora gıtmıycem..sen nslsın cnm yatıyorsun dımı hıc bısey yapma ;)

bayramdan sonra randevum var buluşalım orda :) yatıyorum canım patladım yatmaktan şöyle kek börek yapın gelin de iki sohbet edelim nasıl arkadaşsınız yaa :52::52:

canım okuruz tabi ki kaç kişi oluyoruz ona göre bölüşelim istersen..ne zaman biticek bi de ona göre okuruz..inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursunuz miniklerinize :21::21:

he kız gördüm valla nasıl büyüteyimki şimdi bunu bennnn evet canım rabbim hepinize bağışlasınnnn

hayırlı olsun arkadaşım hangi hastane ilk tüp bebekle hamile kalanın bebeği benimkini hakiki tüp kankası olacakkk aminnnn canım rabbim boşa çevirmesin emeeklerimizi
canım 10 güünlüğüne memlekete gidecem dönüte kalp atışı içinde giderim inşallahhhhhh
aminnn hepinize duacıyız

Amin canım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inşallah ben ege doğumevi tüp bebek merkezine gideceğim oradaki doktorumdan çok memnunum dün kan tahlillerimi verdim bir kısmını da 20 gün sonra vereceğim sonra sonuçlar doğrultusunda hemen başlayacağız tedaviye çok heyecanlı vebir o kadarda karmaşığım :18:

cnm tabi okuruz şimdi 7 tane okudum 41 e tamamlarım yatmadan inşallah pc nin şarjı bitecek öpüldünüz kızlar hayırlı geceler:)))

dimiiiii kız her sana diyecdeğim şey bal kaymak gelir inş.rabbim nasip ederde hayırlısıyla krtulurum sendennnn ikiz sevmiyormuşşş birde neden kız bakarsın ikizin olurrrrr tutur işte birsoş hemen hemen herkesinkini tuturuyorsunnnn amaaa

aminnnn inşallahhhh rabbim duysun sesini inşallahhhh
diğer arkadaşlardaaaa katılsın ben olurum 1 günde bitiririz bende isterim geride kalan arkadaşlarımıza dua okumayııı
biran önce olsun ki hep birlikte sevinelimm

evet canım hamileyimmmm mutluyum tabiii rabbim çok görmesin inşallahhh 5 haftalık yok canım 3 embriyodan bitanesi tuttuuu tekiz yani rabbim hayırlısıyla geride kalan arkadaşlarımıza yaşatır inşLLahhhh bu arada evet topiğin ilk tüpçüğüüüü

çok sağolun cnm..toplam 41 ayetl kürsiydi okuyanalar okudugu sayıyı yazarsa kalanlarıda dıger kızlar tamamlar..

evet canım sanada çok tedavi uygulanmamış..bencede dene bikaçkez ..amiin canım dualarımızdasınız zaten..rabbim sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah..

a.s canım inşallah bugün güzel haberler alırsın canım..önümüzde uzun bi bayram tatilide var iyi şekilde değerlendirin kuzum:9::9::9:

birsencim senin için 41 ayetel kursi okurum canım..Allah kabul eder inşallah..

cnm gıttım doktora cok guzel gelısmıs yumolar sağda ıkı tane 17 mm soldada bı tane var pazar vurulucam iğnemi inşallah dua edın benım ıcın..çok sağol cnm ama toplam 41 olucak bı kısı 41 tane okumuycak..aslında 41 hamıleden 41 ayetel kursi olması lazımda 41 hamılemız yok :))) bayramın ılk gunune denk gelıcek 36 saat nasl yapıcam bılmıyorum ılk gun kurbanla ugrascaz aksama kadar
:31:

bayramdan sonra randevum var buluşalım orda :) yatıyorum canım patladım yatmaktan şöyle kek börek yapın gelin de iki sohbet edelim nasıl arkadaşsınız yaa :52::52:

canım okuruz tabi ki kaç kişi oluyoruz ona göre bölüşelim istersen..ne zaman biticek bi de ona göre okuruz..inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursunuz miniklerinize :21::21:

hahaha yapalı gelelım tatlım kendınımız yapar kendımız yerız :)))) cnm okumak ısteyenler okudugu sayıyı yazarsa kalanınıda o sekılde paylaşır kızlar..

cnm tabi okuruz şimdi 7 tane okudum 41 e tamamlarım yatmadan inşallah pc nin şarjı bitecek öpüldünüz kızlar hayırlı geceler:)))

çok sağol cnm allah razı olsun..yumurtalıklarım cok guzel gelişmiş bu ay doktor cok umutlu konustu hayırlısı ınsalaallah..topicimizde hamile olmayan kalmaz inşallahhh...

kızlarr okuyanlardan allah razı olsun hepiminiizi çok sewiyorum..rabbim biz geride kalan kızlarada hamileliiği burda sızlerle nasip eder inşallah..
:16:

selam kızlar..2 gündür doktora gidiyoruz çok kötüyüm..dün lekelenmem olmuştu zaten kontrolüm vardı doktora gittim rahim ağzında kısalma var dedi ayrıntılı ultrason istedi..bu günde onu çektirdik doğruladı doktoru yani her an doğum riskim var ama bebeğim daha çok küçük..kasılmalarım da var..bundan sonra yatarak geçiricem hiç bişey yapmamam gerekiyo..dua edin bana kızlar çok üzgünüm..

Canim benim rabbim yar ve yardimcin olsun,duam seninle,ben bu topikte yeniyim tanimayabilirsin

sizlere bir sorum olacak hatırlarsanız bu ayın 1inde ovitrelle iğnemi yapmıştım,dun 10. gündü ve ben dayanamadım test yaptım tabikide negatif bütün moralim umudum gitti.Çünkü iğnenin etkisiyle bile olsa 10. gün yapılan testin pozitif çıkabileceği yazıyordum,o bile yok yani,sonra başka doktor sitelerinde okuduguma göre 10. gün kanda ,14. gün veya adet bir iki gün geçtikten sonra idrarda çıkabiliyormömuş.Benim bat 15 ekim tam bayram sabahı ve memlekete gideceğiz iki günlüğüne sizce bayram sabahımı testi tekrarlıyım günüm geçince mi,ayrıca şimdi negatif çıkması gerçektan negatif oldugunu gösterir mi.Çok soru sordum ama ruh halimi anlatamıyorum şuan:14:

Amin canım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inşallah ben ege doğumevi tüp bebek merkezine gideceğim oradaki doktorumdan çok memnunum dün kan tahlillerimi verdim bir kısmını da 20 gün sonra vereceğim sonra sonuçlar doğrultusunda hemen başlayacağız tedaviye çok heyecanlı vebir o kadarda karmaşığım :18:
amin inşalllaahhhh neden 20 gün sonraya vereceksin ki kanı evet canımmmmm karma karışık oluyor insan inş.rabbim emeklerini boşa çıkarmazzzz
çok sağolun cnm..toplam 41 ayetl kürsiydi okuyanalar okudugu sayıyı yazarsa kalanlarıda dıger kızlar tamamlar..
kızzzzzzzzzzz birsoşşşşş akşam rüyamdaydın
bizim burda dedikoducu bi kadınnnn vardıııı biz ondaydık duvarda saat gibi gebelik takvimi vardı ben sıkılmıştım güya gebelik takviminden burda var diye
seninkide asılıydı duvardaaaa gebelik takvimin saat gibiydi altta yazaılar vardıııı

sizlere bir sorum olacak hatırlarsanız bu ayın 1inde ovitrelle iğnemi yapmıştım,dun 10. gündü ve ben dayanamadım test yaptım tabikide negatif bütün moralim umudum gitti.Çünkü iğnenin etkisiyle bile olsa 10. gün yapılan testin pozitif çıkabileceği yazıyordum,o bile yok yani,sonra başka doktor sitelerinde okuduguma göre 10. gün kanda ,14. gün veya adet bir iki gün geçtikten sonra idrarda çıkabiliyormömuş.Benim bat 15 ekim tam bayram sabahı ve memlekete gideceğiz iki günlüğüne sizce bayram sabahımı testi tekrarlıyım günüm geçince mi,ayrıca şimdi negatif çıkması gerçektan negatif oldugunu gösterir mi.Çok soru sordum ama ruh halimi anlatamıyorum şuan:14:

canım yaaa çıkmaz iğnenin etkisiyleeee iğne 7.güne kadar tamamen kendini a
idrarla atıyor birde pozitif çıkarmaz ben sırf ikinci çizgiyi göreyim diye erkenden 3 gün bile yapmıştımmmm
belkide idrarda çıkmamıştr madem bu kadar beklemek strese sokuyor kandan baktır arkadaşım kafan rahat olsun zaten bu beklem süreci insanın ömründen alıp götürüyor

:40:
merhaba siteye yeni üye oldum
buayın 9unda bnde ovitrelle oldum 2aydır tedavi oluyorum bebeiş için....prolaktın yüksek çıktı 25 civerı dostinex kulanıyorum aynı zamanda klomende kullandım 5gün.. sonra dr çok iyi sonuç vermiş dedi ovitrelle verdi inş tutar bu ay dua edin

canım yaaa çıkmaz iğnenin etkisiyleeee iğne 7.güne kadar tamamen kendini a
idrarla atıyor birde pozitif çıkarmaz ben sırf ikinci çizgiyi göreyim diye erkenden 3 gün bile yapmıştımmmm
belkide idrarda çıkmamıştr madem bu kadar beklemek strese sokuyor kandan baktır arkadaşım kafan rahat olsun zaten bu beklem süreci insanın ömründen alıp götürüyor

canım onada eşim izin vermiyor çok üzüldüğüm için günüm geçmeden yapmak yok diyor,dün bile zorla aldırdım testi.Şimdi bat bayramın 1. günü ya hemen o gün mü yapıyım yoksa 1-2 gün geçince mi.Bu arada ben 22. günümde progesterona baktırdım 23.6 çıktı sonucum.Aile hekimimizde çok yüksek çıkmış bu bebektende olabilir adet döneminde oldugun içinde yükselmiş olabilir dedi.Ben aynı zamanda ateşte ölçüyorum şimdilik iyi gidiyor ama korkularım var yani.Bu ay çok ümitliydim 3 yumyum vardı,sen kaçıncı gün gördün çizgiyi canım.

Son düzenleme:
hahaha yapalı gelelım tatlım kendınımız yapar kendımız yerız :)))) cnm okumak ısteyenler okudugu sayıyı yazarsa kalanınıda o sekılde paylaşır kızlar..

gelin tabi bana da çayımı yapar verirsiniz artık :52::52: sıkıntıdan içim patlayacak yaa ne kadar zormuş yatmak :) tamam canım okuyalım ama sanırım servet arkadaşımız kişi başına 41 anladı hepsini okudu gibi geliyo bana :) ama ben yine de okuyacam sayısını yazarım sana..

Canim ya benimde bugün 10.gun bende test yaptim negatif benimde husran:(ikinci çizgi çok silik çıktı. .arife günü kanda baktircam allah yardımcımız olsun inşallah..benim ablam dogum hastanesinde calisiyo ona sordurdum bebek 1haftaliksa bile beta hcg de belli oluyormuş bilgin olsun ben iki gun daha bekleyip gidicem

Back
X