Tatlım benımde iğnede falan öyle çok ağrım olmadı ama hastalanınca öldüm öldüm dirildim sonradan ağrıdı ama çok feciydi umarım senin hiç ağrın olmaz ve güzel sonuçlar alırsın
hayırlı olsun canım neden öyle çok ağrın olmuşki kist felan yapmamışmı
Bilmiyorum ki tatlım doktorumu değiştirdim zaten bak kaç gün oldu ses yok insan bir kontrol için olsun çağırır demı bu ilaçlar nasıl etki etti ne var ne yok diye nerdeee.Bakalım 2 kez yenı bır doktorla başlayacaz bakalım
ben hep bi doktora gitmişimdr değiştirmem doktorun hastasını tanıması daha güzel benimde doktorum hiç aramaz yeni doktorunda hayırlı olsun canım
saol cnm inş dedın ya tanıması lazım ben pek ilgili görmedım kendısını 2 3 hatası oldu pek memnun kalmadım
öyleyse bu seferkini iyi seç sürekli değişmede tedavi hep başa alınır
Bunun çok ii olduğunu söylüyorlar cok yogun aslında ilk ona gittim ama sıra bulamadım şimdi denk geldi bakalım o ne yapacak.ilki testten sonra pko dedi ama öyle ağız ıcıyle cok onemlı bırseymış gıbı konusmadı bende ne oldugunu geldım netten arastırdım hiç bir bilgi vermezdı
kızlar ben geldım nasılsınız bakalım
hoşbulduk canım iyiym bende napayım sıkıcı gunler gelıyo
yok canım sıkıntı var sadece ya
Ben de çok doktor değiştirdim kızlar eşim dalga geçiyor hatta göstermediğin kalmadı diye :)))))))))))))))))))))))))))
Ben de çok doktor değiştirdim kızlar eşim dalga geçiyor hatta göstermediğin kalmadı diye :)))))))))))))))))))))))))))
alemsin kız eşinde süper konuşmuş ikonları kullanmak istiyosun şimdi yukarda kontrol panelini tıkla sonra solda seçenekleri düzenle butonunu tıkla en aşağılarda çeşitli secenekler var ordan standart editörü seç inş yardımcı olmuşumdur
arkadaşım allah iyiliğini versin.ben bayan seçiyorum o yüzden :d çok çekingenimdir.bakalım öğleden sonra anlatırım ne var ne olacak bekleyin beni anacım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?