inş. bu sefer olmazsın hilerin hangi yönde
her ay hüsran oldugu için caanım nedense umutlu degıl bı yöndende belkı olur dıyorum ama içimdeki his yıne degılsın boşuna ümitlenme dıyor ya of bende bılmıyorum
daha öncekilerden bi farkı varmı bu ayının
var canım olmazmı hiç bi ayrım yok gecen ay hormonlarım tavan yapmıştı galba ya goguslerım fala çok kötüydü bu ay catlatma iğnesını oldum cok hafıf agrıdı sonra gectı baska bışey yok arada bazen karnım agrıyo sadece o kadar
maalesef canım ya gecen ayda öle oldu:44:
off ya çatlıyoda olmuyo bir zaman yılları saydım bir zaman ayları saydım bir zaman günleri saydım hani geleceğin yokGelmiyolar bize
cancağızım üzülme vakti saati gelmedi demek ki daha böyle düşün
hani başka şeyler konuşcaktık kızlarrrr hemen bunalıma bağlıyoz valllaa
her ay bukadar çok çalışmaktanda bıktım artık
aminnn birsencim allahın izniyle inşallahhh :))))
Yaa canlarım size ne dicem dün öğlen 12.30 da iğne oldum ama hiç ağrım sızım yok siz de ağrı olmuş muydu iğneden sonra benim daha çatlamadı o zaman heralde(((((((((((((
canım listen süpr olmuşkıız çalışmalara devam ama birsey olmuyor artık kocalarımız bizi görünce hortlak görmüşe dönecek bu aradazorunlu ilişkide nedense insanda bi soğukluk oluyo hersey kendiliğinden olduğunda güzel benceee iğneden sonraki günler berbat
cancağızım üzülme vakti saati gelmedi demek ki daha böyle düşün
hani başka şeyler konuşcaktık kızlarrrr hemen bunalıma bağlıyoz valllaa
merhabalar yavruşuşlarrr nasılsınızz bakalımmmm
ayy sorma tatlım yaa havalarda soguk hergun yıkanmaktan zature olucamallahım yardım etsın bıze...
inşallah kuzucumm ama benım ıcıme bu ay bı tane kesin hamiş çıkartcaz gibi geliyo....ayyy nee sevınırızzzz
tatlım geçen ay bende hiç ne bır agrı ne bır akıntı hıssettım hatta dedım herhalde çatlamadı bu yumurtalar ama hepiciği çatlamış...bende bu ay senden bıgun once iğne oldum ve hala ne bı akıntı ne bır sancı var..çatlamıştır inş.:18:
ehh bu listeden bı hamiş çıkar artıkınn ewt ya zorunlu ılıskı olunca ınsan kendını daha cok kasıyor...walla kızlr soylemesi ayıp ben dogru duzgun zevk bıle alamıyorum hıc...doktorda uzerıne basa basa eşinle isteyerek bırlıkte ool dıyo...ama kafada nıyet bellı o yuzden olamıyorummmm
[ı]merhabalar yavruşuşlarrr nasılsınızz bakalımmmm[/ı]
[ı]ayy sorma tatlım yaa havalarda soguk hergun yıkanmaktan zature olucam [/ı][ı]allahım yardım etsın bıze...[/ı]
[ı]
inşallah kuzucumm ama benım ıcıme bu ay bı tane kesin hamiş çıkartcaz gibi geliyo....ayyy nee sevınırızzzz [/ı]
[ı]tatlım geçen ay bende hiç ne bır agrı ne bır akıntı hıssettım hatta dedım herhalde çatlamadı bu yumurtalar ama hepiciği çatlamış...bende bu ay senden bıgun once iğne oldum ve hala ne bı akıntı ne bır sancı var..çatlamıştır inş.[/ı]:18:
[ı]ehh bu listeden bı hamiş çıkar artıkınn [/ı] [ı]ewt ya zorunlu ılıskı olunca ınsan kendını daha cok kasıyor...walla kızlr soylemesi ayıp ben dogru duzgun zevk bıle alamıyorum hıc...doktorda uzerıne basa basa eşinle isteyerek bırlıkte ool dıyo...ama kafada nıyet bellı o yuzden olamıyorummmm [/ı]
elimizde degil kı canım ya hayat bu kadar zor olmak zorundamı inanın bıktım herseyden ben eskı nesemıııııı gerı istiyorum yaaaaaaaaa
ya canım eşim de çok şikayetçi afedersiniz ama ısmarlama ilişki mi olur zevk mevk hak getire diyoDayan artık tutturasıya kadar dedim herkes aynı durumda bir doktor iğneden sonra 3 gün üst üste her gün verdi Kocişler isyanda
canım sen daha gençsin en azından ben 30 oldum korkuyorum yakında rezerv felan da etkilenecek diye sürekli hormon ilaç bu klomen de çok iyi bişey değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?