• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hoşbuldum canım...yok maalesef açılmadı amelıyatla acılıyor oda kesın degıl yani...bende ne sancı ne bı akıntı hıc bısey olmadı geçen sefer kist olmuçtu korkuyorum yıne kist oluşuck diye..sen nezaman vuruldn canım ?..

ben gceen ay vuruldum adet oldum pazartsı bellı olcak nezamn vurulacagım çatlatma iğnesını

bilmiyorum benim doktor hastanede nam salmasa bile gönlümde nam salmış acaba anormalikmi var tedavimde menogon niçin veriliyor

menogon iğne canım adetin 4. günü başladım hergün birer tane yaptırdım yumurtalar yeterli seviyeye gelincede çatlatma iğnesi oldum

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız...
bende 2 senelık evlıyım ve 1.5 senedır çocugum olmyor...doktora gidip kontrollerımızı yaptırttık ve benım sol tüpüm tıkalı çıktı...klomen ve çatlatma iğnesiyle bende hamıle kalmaya ugrasıyrum...ekim 31 son adet tarıhım klomen kullandım ve ayın 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum...doktor kontrollerımde sağ tarafta 3 tane ıstenılen boyda yumurta oluşmuş...ama hıc bı akıntı belırtım yok çatladıklarına dair..sadece sol kaasıgımda acaip batmalar var onada anlam veremıyorum..

hoş geldin canım benimde akıntı ve ağrı olmuyor herkeste aynı belirti olmuyo demekki

yeni bir arkadaş gelmiş hoşgeldin aramıza bu arada ayşegül bilerek tarihlere bakmıyordum ayın 22si demişsin neden yazdın şimdi ben hiç unuturmuyum gün saymayacaktım saydırttın bana

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız...
bende 2 senelık evlıyım ve 1.5 senedır çocugum olmyor...doktora gidip kontrollerımızı yaptırttık ve benım sol tüpüm tıkalı çıktı...klomen ve çatlatma iğnesiyle bende hamıle kalmaya ugrasıyrum...ekim 31 son adet tarıhım klomen kullandım ve ayın 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum...doktor kontrollerımde sağ tarafta 3 tane ıstenılen boyda yumurta oluşmuş...ama hıc bı akıntı belırtım yok çatladıklarına dair..sadece sol kaasıgımda acaip batmalar var onada anlam veremıyorum..

hoşgeldin tekrar benimde 31ekim adet tarihim sol kasığımda bugün bendede batma oldu her ay olur gerçi ne zaman olursa adet olurum ben bu arada herkeste akıntı olmayabiliyor

anladım canım ben bı kac ay daha denıcem göze alamıyorum asılama falan stresını:19:[/QUbe ilaç tedavisine üçüncü kez deneyişim aşılama düşünüyordum bundan sonra bu arada doktorum hiç aşılama yapmadan tüp bebeğe geçiş yapalım dedide kabul etmedim sizlerin kaçıncı deneyişi

yeni bir arkadaş gelmiş hoşgeldin aramıza bu arada ayşegül bilerek tarihlere bakmıyordum ayın 22si demişsin neden yazdın şimdi ben hiç unuturmuyum gün saymayacaktım saydırttın bana

tüh yanlışlık oldu zehra ya kusura bakma:44:

tüh yanlışlık oldu zehra ya kusura bakma:44:

sorun değil bu ay herşeye aksilk girdi tarihler yolunda gidiyordu saymıyordum oda yarım kaldı herşeyi aralık ayına bıraktım iyikide dedin bugün merak ediyordum ayın kaçı diye kendimi zor tutuyordum bakmamak için

sorun değil bu ay herşeye aksilk girdi tarihler yolunda gidiyordu saymıyordum oda yarım kaldı herşeyi aralık ayına bıraktım iyikide dedin bugün merak ediyordum ayın kaçı diye kendimi zor tutuyordum bakmamak için

kaç gun kaldı gunune daha var mı

evet bizim tarihler hep yakın sonra kimimiz güzel kimimiz kötü haber verecek keşke hepimiz verebilseydik iyi haberi

inş.iyi haber verebılırız kendımden hıç umudum yok ama belkı olur artık her ay hüsrana ugramaktan bıktım ya:50:

inş.iyi haber verebılırız kendımden hıç umudum yok ama belkı olur artık her ay hüsrana ugramaktan bıktım ya:50:

seni çok iyi anlıyorum ama yumurtalarında büyümüş bak hersey yolunda giderken şimdiden umutsuzsun üstelik iğneni bile yapmadın

2 senedır aynı sonucu gorunce insan ister istemez böyle oluyo işte

haklısın dur iğneni yapmadın daha mübarek yumurtalarımz okadar hasaski onlarda etkileniyor o yuzden canım iğneni yapmadan böyle düşünme pozitif düşün ben bu ay tek yumurtayla iğne yaptım ve bu ay hep kötü düşündüğüm iin bir tanesi büyümüştü diğer yaptıklarımda 3ile4 yumurtam olmuştu diyeceğim şu ki güzel düşün iki yıldr olmadı belki bu sefer olur inş.ta olur

Back
X