• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

haklısın dur iğneni yapmadın daha mübarek yumurtalarımz okadar hasaski onlarda etkileniyor o yuzden canım iğneni yapmadan böyle düşünme pozitif düşün ben bu ay tek yumurtayla iğne yaptım ve bu ay hep kötü düşündüğüm iin bir tanesi büyümüştü diğer yaptıklarımda 3ile4 yumurtam olmuştu diyeceğim şu ki güzel düşün iki yıldr olmadı belki bu sefer olur inş.ta olur

inş.dedıgın gibi olur canım :34:

haklısın dur iğneni yapmadın daha mübarek yumurtalarımz okadar hasaski onlarda etkileniyor o yuzden canım iğneni yapmadan böyle düşünme pozitif düşün ben bu ay tek yumurtayla iğne yaptım ve bu ay hep kötü düşündüğüm iin bir tanesi büyümüştü diğer yaptıklarımda 3ile4 yumurtam olmuştu diyeceğim şu ki güzel düşün iki yıldr olmadı belki bu sefer olur inş.ta olur

inş.dedıgın gibi hersey guzel olur canım :34:

bnm 5.günün snunda gttgm kntrolüm de,biri 14, biri 16 mm olmuştu,doktor brden gelşmş 2 gùn daha vur iğneni,snra çatlatma iğneni yaptr ddi,heralde bi 18mm, 20mm flan olmuştr tahminmce..benm iğneli ilk tedavim ve bu ay umutluyum,çnkü tùplerm tıkalymş açıldı,prolaktinim dùştü,2 tane de yumurtam oldu,hrsey olumlu..Rabbim bize de nasip eder inşallah..

merhaba kızlar bende aranızda yeniyim 2 senedir çok istimemize rağmen bir türlü olmadı 2 ay dır klomen tedavisi görüyüm bu ay hem klomen kullandım hemde ayın 20.sinde çatlatma iğnemi oldum 4-5 yumurtam var ama inş.sonuç iyi olur şimdi bekliyorum aralık 8 geçmez artık günler bana çok umutsuzum :(

merhaba kızlar bende aranızda yeniyim 2 senedir çok istimemize rağmen bir türlü olmadı 2 ay dır klomen tedavisi görüyüm bu ay hem klomen kullandım hemde ayın 20.sinde çatlatma iğnemi oldum 4-5 yumurtam var ama inş.sonuç iyi olur şimdi bekliyorum aralık 8 geçmez artık günler bana çok umutsuzum :(

hoş geldin armıza sen şimdiden umutsuzun bak ne güzel dört beş yumurtan varmış tarihleri ve şu gün sayma işini aklından çıkart öncee inş.hayırlı haberler verirsin bu arada yumurtaların kaç ml olmuştu sordunmu doktoruna

inş.bebişin olur da bu skıntıya katlanmak zorunda kalmazsn cnm,Rabbim hakkmzda hayırlsını versin..

inşallah canım rabbim hepimize bu sevıncı yaşatır...bizim için hayırlı olan zamanı beklıyoruz işte..

arkadaslar ben laparoskopı oldum ama hsg yerıne oldum ayrıntılı olması acısından

öylemi cnm nasıl oldun zormu agrı oluyormu ben çok korkuyorum daaa :14:

hoş geldin canım benimde akıntı ve ağrı olmuyor herkeste aynı belirti olmuyo demekki

hoşbuldum cnım hmm içime su serptin saol kuzum bende çatlmadılar kist oldular dıye çok korkuyordum...

hoşgeldin tekrar benimde 31ekim adet tarihim sol kasığımda bugün bendede batma oldu her ay olur gerçi ne zaman olursa adet olurum ben bu arada herkeste akıntı olmayabiliyor

hoşbuldum cnm aynı gun hastalanmısız senle...öylemi bizdee hastamı olcz yaa offf...

kızlarr yaa bıde ben iğne vurulduktan 14 sonra adet olunuuyo dıye duydum öylemi oluyor gerçekten ben bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum..

slm kızlar sizden yardım isteyecem ayda bir defa yada iki defa adetten sonra eskiden tanıdığım iki kişiyi ruyamda görüyorum ikisinin çocuğu yok biri 55 yaşında artık cocuğu olmuyor diğeri ortaokul arkadaşım onunda çocuğu yok ve ne hikmetse tedavilerde sonuç vermiyor bunlar bana rüyamda hayır getirmiyor ikiside aynı anda rüyama geliyor üstelik adet bitiminden bir hafta içinde illa geliyorlar 8 ay oldu bildiğiniz bi dua varmı bu ay aslında tedaviyi onları gördükten sonra yarım bırakacaktım lanet getirdim ama devam ettim ama bu sabah kasık ağrım çok şiddetliydi yine olmayacak

biraz zor oldu ama amelıyatta sorun yoktu uyanırken narkoz cok etkıledı benı birde amelıyathanede 1 saat bekledım malzemeler sterılıze oluyomuş ondan o anlarım cok zordu ama amelıyattan sonra 1 hafta bıraz zor oluyo o kadar sonra bışeyın kalmıyo benım 2 degılıgım vardı normalde 3 tane oluyo sorun olmadıgı içi 2 tane bırde hafıf kanaman oluyo

slm kızlar sizden yardım isteyecem ayda bir defa yada iki defa adetten sonra eskiden tanıdığım iki kişiyi ruyamda görüyorum ikisinin çocuğu yok biri 55 yaşında artık cocuğu olmuyor diğeri ortaokul arkadaşım onunda çocuğu yok ve ne hikmetse tedavilerde sonuç vermiyor bunlar bana rüyamda hayır getirmiyor ikiside aynı anda rüyama geliyor üstelik adet bitiminden bir hafta içinde illa geliyorlar 8 ay oldu bildiğiniz bi dua varmı bu ay aslında tedaviyi onları gördükten sonra yarım bırakacaktım lanet getirdim ama devam ettim ama bu sabah kasık ağrım çok şiddetliydi yine olmayacak

canım inş. hayırlara cıkar öle yorumla sende

hoşbuldum cnm aynı gun hastalanmısız senle...öylemi bizdee hastamı olcz yaa offf...

kızlarr yaa bıde ben iğne vurulduktan 14 sonra adet olunuuyo dıye duydum öylemi oluyor gerçekten ben bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum..
[/QUOTE] canım bak ilk iğnenmiş niye kendinde stres yaratıyosun rahat ol sayma günlerini hep saydıkta ne oldu bu sefer tarihleri günleri saymayın ben öyle yaptımda sağolsun allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin ayşegül arkadaşım saydırttı bana

biraz zor oldu ama amelıyatta sorun yoktu uyanırken narkoz cok etkıledı benı birde amelıyathanede 1 saat bekledım malzemeler sterılıze oluyomuş ondan o anlarım cok zordu ama amelıyattan sonra 1 hafta bıraz zor oluyo o kadar sonra bışeyın kalmıyo benım 2 degılıgım vardı normalde 3 tane oluyo sorun olmadıgı içi 2 tane bırde hafıf kanaman oluyo

ayy çok korkuyorum yaa laparoskopiyle normal yaşama dönmek daha kolay oluyo dıyolar ama sen bı hafta zorluk çekmişsin..inşallah gerek kalmaz yaaa ...

canım bu arada rüyaların içinde yatmadan önce bol bol dua oku ellerini açıp ellerine oku ve butun vucuduna sur allahın ıznıyle o gece sana hıc bısey dokunamaz..bide sırkelı suylada yıkanmanın ıyı geldıgını duydum bi dene istersen...

canım bak ilk iğnenmiş niye kendinde stres yaratıyosun rahat ol sayma günlerini hep saydıkta ne oldu bu sefer tarihleri günleri saymayın ben öyle yaptımda sağolsun allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin ayşegül arkadaşım saydırttı bana

yaa hep öyle diyorum saymıycam etmıycem adet gunumu beklemıycem ama gunler yaklaştıkça kendımde bı belırtı arıyorum strese gırıyorum her gece ruyamda acaip ruyalar görüyorummm hep umutlanıyorum ama umutlarım suya düşüyor...gerçekten çok zor...

ayy çok korkuyorum yaa laparoskopiyle normal yaşama dönmek daha kolay oluyo dıyolar ama sen bı hafta zorluk çekmişsin..inşallah gerek kalmaz yaaa ...

canım bu arada rüyaların içinde yatmadan önce bol bol dua oku ellerini açıp ellerine oku ve butun vucuduna sur allahın ıznıyle o gece sana hıc bısey dokunamaz..bide sırkelı suylada yıkanmanın ıyı geldıgını duydum bi dene istersen...

inşallah gerek kalmaz canım bende cok duşundum laparoskopi olmak için uzun bı sure cesaret edemedım ama en sonunda mecbur kaldım acaba sorun mu var dıe öle oldum bı haft zorluk cektım dedıysem sadece oturup kalkmakta iş yapmakta zorluk çektım andada annem vardı zaten esımde yardımcı oldu o şekılde atlattım çok şükür

inşallah gerek kalmaz canım bende cok duşundum laparoskopi olmak için uzun bı sure cesaret edemedım ama en sonunda mecbur kaldım acaba sorun mu var dıe öle oldum bı haft zorluk cektım dedıysem sadece oturup kalkmakta iş yapmakta zorluk çektım andada annem vardı zaten esımde yardımcı oldu o şekılde atlattım çok şükür

kıslar bende geldim.başka topikte arkadaşlarım var burdada olsun:) kıslar bende 4,5 yıldır evliyim 2,5 yıldır korunmuyorum ama olmuyor.doktor ilk ay klomenle denedi olmadı 2.ay klomen+çatlatma iğnesi yaptı gene olmadı.bu ay puregan diye bi iğne var 8 gün boyunca hergün 100 olarak onu vurulmamı istedi 5 tane yumurtam oldu ne zaman çatlatma iğnesi olacağımı bilmiyorum pazartesi karar vercek.sonra doğal olarak ilişki.bu şekilde hamile kalan varmı acaba?inşallah hepimiz bigün hamile kalırız.

hoş geldin armıza sen şimdiden umutsuzun bak ne güzel dört beş yumurtan varmış tarihleri ve şu gün sayma işini aklından çıkart öncee inş.hayırlı haberler verirsin bu arada yumurtaların kaç ml olmuştu sordunmu doktoruna[/QUO
ayy inş.canım hepimiz hayırlı haber veririz burdan yumoşlarım 18 ila 23 arasında değişiyor dr.dedeğine çok iyi olasılık yüksekmiş bu ay ama sonuçtan korkuyorum ayın 8 hiç gelsin istemiyorum ne zaman sevinçle beklesem sonuç hep hüsran bu mübarek cuma günü hürmetine rabbim başta bizler olmak üzere isteyen herkeze nasip etsin anne olmak ne zormuş yaaa

kıslar bende geldim.başka topikte arkadaşlarım var burdada olsun:) kıslar bende 4,5 yıldır evliyim 2,5 yıldır korunmuyorum ama olmuyor.doktor ilk ay klomenle denedi olmadı 2.ay klomen+çatlatma iğnesi yaptı gene olmadı.bu ay puregan diye bi iğne var 8 gün boyunca hergün 100 olarak onu vurulmamı istedi 5 tane yumurtam oldu ne zaman çatlatma iğnesi olacağımı bilmiyorum pazartesi karar vercek.sonra doğal olarak ilişki.bu şekilde hamile kalan varmı acaba?inşallah hepimiz bigün hamile kalırız.

hoş geldın canım aynı sekılde iğne tdavısı göruyorum bende ama ben 50 doz olarak vuruluyorum benımde 4 yumurtam olmuş pazartesıye tekrardan kontrolum var ama bı arkadasımın akrabası 2. ayında hamıle kalmış bu tedavıyle benımde 2. ayım bu

yaa hep öyle diyorum saymıycam etmıycem adet gunumu beklemıycem ama gunler yaklaştıkça kendımde bı belırtı arıyorum strese gırıyorum her gece ruyamda acaip ruyalar görüyorummm hep umutlanıyorum ama umutlarım suya düşüyor...gerçekten çok zor...

sana katılıyorum arkadaşım aynı şeklide bende öyleyim psikolojim bozulmuş bi halde şu istemeden hamile kaldım deyipte onlara kıyanlar varya bide onlara gıcık oluyorum

hoşgeldin canım allah verdimi herşekil verir bir tek klomenlede hamile kalan oluyor galiba çokta sres yapıyoruz bu arada inş. hayırlı haberler veririz ben bi tek klomen ve çatlatma iğnesi kullandım hep acaba bana neden iğne verilmiyor

sana katılıyorum arkadaşım aynı şeklide bende öyleyim psikolojim bozulmuş bi halde şu istemeden hamile kaldım deyipte onlara kıyanlar varya bide onlara gıcık oluyorum

ya bakın tedavi için psikoloji çok önemli bari psikolojimizi sağlıklı tutalım

sabretmemiz lazım ben çok stres yapıyorum kendime aslında önümde engüzel ornek ablam var 15 sene sonra ikizlerimiz oldu artık dr.bile ümidi kesip tüp bebek yapmak istemiyolardı çok şükür oldu darısı bize ama ablam hiç ümidin yitirmedi bi gün olacak ümidi ile hep eşyalarını bile hazirlamıştı ben yapamıyorum öyle o kadar güçlü değilim

Back
X