• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

İns.ozamanda boyle birbirimize destek olur hamisligin nasil gectini anlatiriz kizlar bu arada isim ne dusunuyosunuz yumoslarimiza mesela ben erkek olursa kesin ali kayinbabamin adi kiz olursada elif su yada ece kararsizim

allahım bizleride görsün vala kızlar erkek çocuk eskiden beri seviyorum kız çocuğunuda eşim seviyor isimleri hiç konuşmadık eşimin suratı müebbet yemiş gibi surat olsun onu o haliylede seviyrum

bu arada herkese yeniyim çocuk için daha var tedavi olduğumu bile demiyorum ama içimden kopan fırtınalardan hiç kimsenin haberi yok yengem iki aylık oğlu var ikinciyi düşünüyo şimdiden moralim bozuldu

bozma moralını canım emın ol aynı sıkıntılar bendede var banada sorduklarında dusunmuyorumm demek zorunda kalıyorum kımse bılmıyo kı tedavı oldugumu soylesem bıle sorun mu var dıe düşüncekler her özençlerım içimde kaldı ilk çocuk düşünürken bebegım için bebek odası bıle begenmıştım:43:

Son düzenleme:
bu arada herkese yeniyim çocuk için daha var tedavi olduğumu bile demiyorum ama içimden kopan fırtınalardan hiç kimsenin haberi yok yengem iki aylık oğlu var ikinciyi düşünüyo şimdiden moralim bozuldu

canım bende aynı senın gıbıyım herkes soruyor ve korundugumu ıstemedıgımı soyluyorum daha kımse 1 .5 senedır hastanelerde ugrasıyorum bılmıyor...bi benım ailem ve eşimin ailesi bilior...milletin agzını susturmak cok zor..okadar yoruldum bunaldımkıı şansımda butun kuzenlerım hamılee bı tek bende tık yok...benımde aklımın ucundan geçmezdi hiç böyle hastanelerde ugrasacagım cocugum olmayacagı...

merhaba canım evet ya söylemiştin şimdi hatırlladım..şu sıralar kafamda bişey tutamaz oldum :1:
hadi bakalım inşallah ıyı haberlerle gelırsın canım...bu sefer tutar bebiş..

ayy kuzumm ağzından bal damlıyorr ball...inşallahh bitanemm yaa ama hiç ümidim yok çünki her ay olan adet belırtılerım tavan yapmış durumda...beklenen adet tarıhım 30 kasım olmasna ragmen erken gelıcek kırmızılar gibi geliyor...
tatlım içine dogan cıkarmı genelde hiç merak etme öyle bişey olursaa bütün foruma duyuru yapıcamm :9: o kadar çok beklıyorumkı bu bebegı ama hıc gelmıycek gıbı gelıyor bana...sen olmuşmuydun iğne canım ?

inşallah tatlım hepimizz iyi haberler verırız ve bır bayram yerıne cevırırız bu topiği inşallah...bugun muharrem ayının 10. gunu ve oruçluyum...hepiniz için dua edicem :34:

rabbim herkesi bu topiğimizdek,leri yavrusuz bırakmasın güldürsün bizleride bu günlerede şükürler olsun rabbim dualarına şimdiden amin

canım bende aynı senın gıbıyım herkes soruyor ve korundugumu ıstemedıgımı soyluyorum daha kımse 1 .5 senedır hastanelerde ugrasıyorum bılmıyor...bi benım ailem ve eşimin ailesi bilior...milletin agzını susturmak cok zor..okadar yoruldum bunaldımkıı şansımda butun kuzenlerım hamılee bı tek bende tık yok...benımde aklımın ucundan geçmezdi hiç böyle hastanelerde ugrasacagım cocugum olmayacagı...

evet ya herkesin yavrusunu rabbim ona bağışlasın kıskançlıkta değil bu insan üzülüyor yaa ben diye rabbim görsen beni diye allahım bizleride gör hayırlısıyla ol de olsun artıkk

rabbim herkesi bu topiğimizdek,leri yavrusuz bırakmasın güldürsün bizleride bu günlerede şükürler olsun rabbim dualarına şimdiden amin

kocamannn birr amiiiiiinnnn canımmm...ben inanıyorum bizde bigün anne olucaz ama zamanı var işte...birbirimz için herzaman dua edelim rabbim dualarımızı duyarr inşallahh..

bozma moralını canım emın ol aynı sıkıntılar bendede var banada sorduklarında dusunmuyorumm demek zorunda kalıyorum kımse bılmıyo kı tedavı oldugumu soylesem bıle sorun mu var dıe düşüncekler her özençlerım içimde kaldı ilk çocuk düşünürken bebegım için bebek odası bıle begenmıştım:43:

rabbim hayalini gerçekleştirsin demekki hepimz aynı psikolojideyiz

evet ya herkesin yavrusunu rabbim ona bağışlasın kıskançlıkta değil bu insan üzülüyor yaa ben diye rabbim görsen beni diye allahım bizleride gör hayırlısıyla ol de olsun artıkk

evet yaa insan üzülmezmiii nasıl üzülüp nsl aglıyrm rabbım bu mutlulugu banada yaşat dıye...
bizim halimizden ancak bizler anlarız kızlar neler çektiğimizi neler dşündüümüüzü ancak bız bılırız...rabbım kımseye evladıyla sınamasın çok zor gerçekten...

bugün aşure günü herkes kenzül arş duasını okusun salak kafam iki yıldır okumuyorum şimdi hatırladım dualardan bahsedince benim için çok çok çok imkansız birşey bu dua ile gerçekleşti anlamı varsa neten anlamınada bakın tavsiye ederim allahımbeni affet isteğim olduktsn sonra okuyamadım sana teşekkür etsemde

bugün aşure günü herkes kenzül arş duasını okusun salak kafam iki yıldır okumuyorum şimdi hatırladım dualardan bahsedince benim için çok çok çok imkansız birşey bu dua ile gerçekleşti anlamı varsa neten anlamınada bakın tavsiye ederim allahımbeni affet isteğim olduktsn sonra okuyamadım sana teşekkür etsemde

teşekkur ederım canım hemen okuyacagım:34:

kızlar dileğim gerçek olsun diye anlamını okuyunca ağladığımı bilirim çok değil acım hafifledikten olmuştu tüm arkadaşlarım şok olmuştu ben bile ama bu duaydı rabbim duymuştu beni okuyun bi kez anlamınıda

hiç duuymamıştım canım bi netten bakıyım mealine...

bu arada bugun 10 kişiye slm vermek çok sevapmış...kızlar sizden başlıyım selamun aleyküm..

okuduktan sonra duygularınızı yazın insanın gözyaşları kendiliğinden akıyor ne kadar çaresiz olduğunu rabbine ne kadar ihtiyacının olduğunu akan gözyaşlarda zaten insanın yüreğini yaarak akar

okudum canım gerçektende çok guzelmiş...
allah razı olsun senden bızımde bu duayı okumamıza vesile oldugun için..

bende okudum çok guzel sagol canım sen olmasan okuyamazdık bende bılmıyordum

hiç duuymamıştım canım bi netten bakıyım mealine...

bu arada bugun 10 kişiye slm vermek çok sevapmış...kızlar sizden başlıyım selamun aleyküm..

aleyküm selam kızlar benden de selamun aleykum

Son düzenleme:
bende okudum çok guzel sagol canım sen olmasan okuyamazdık bende bılmıyordum

bu duayı okurdum dileğim gerçekleştikten sonra bıraktım çok imkansızdı dediğim gibi allahta şimdi demiştir bana yürü ya kulum istedin verdim yine geleceksin diye oyüzden rabbimizden isteklerimiz hiç bir zaman bitmeyecektr yeterki isteyelim zaten veriyor

bu duayı okurdum dileğim gerçekleştikten sonra bıraktım çok imkansızdı dediğim gibi allahta şimdi demiştir bana yürü ya kulum istedin verdim yine geleceksin diye oyüzden rabbimizden isteklerimiz hiç bir zaman bitmeyecektr yeterki isteyelim zaten veriyor

aleykümselam canım..

canım hergunmu okumamız gerekıor...bide abdestlımı okunması lazım..

Back
X