bencede süper olurdu valla ya inş. öle bır topik acabılırız
açarız yine bizler oluruz gelenlerde hoş gelir ben birinci olduktan sonra allah verirse tabi ikinciyide hemen yapacam valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede süper olurdu valla ya inş. öle bır topik acabılırız
evet ben zaten ümitli değilim ümitli anıma denk gelirsenz bu kız delidr dersiniz kesin test yapadan tahlil vermeden hamileyim diyebiliyorum
geçen ay test tuttum üç tane birden aldım üçünüde denedim silik çizgi belirliydide ama boşş artık günlerimiz dört beş gün geçmeden tutmayalımanladım canım ben artık testte yapmak istemyorum yaptıgım testlerın sayısını unuttum artık ya
açarız yine bizler oluruz gelenlerde hoş gelir ben birinci olduktan sonra allah verirse tabi ikinciyide hemen yapacam valla
geçen ay test tuttum üç tane birden aldım üçünüde denedim silik çizgi belirliydide ama boşş artık günlerimiz dört beş gün geçmeden tutmayalım
bende duşunuyorum onu ilkini bu kadar aramışken ikincısını beklemek istemıyorum
en ıyısı kan testı canım benım genelde evde yaptıklarım sılık çıkıyo
ben hep bir kızım bırde oğlum olmasını isterdım ama nasıp degılmış ve hıçte olmayacakmış gıbı gelıyo![]()
ayy insanın içini karartıyosun çok kötü allah korusun yaa allah göstermesin inş. haberini vereceksin kızlar hamileyimmmmmmmmmm inanmıyorum diye
inş. dedıgın gıbbı olur ama bana öle gelıyo sankı herkesın olcakmışta benım hıç olmcakmış gıbı belkı yazabılırım hemde kocaman hamıleyım dıye
iyiki varsınız ya![]()
evet tam bulduk bırbırımızı
bozma moralını canım emın ol aynı sıkıntılar bendede var banada sorduklarında dusunmuyorumm demek zorunda kalıyorum kımse bılmıyo kı tedavı oldugumu soylesem bıle sorun mu var dıe düşüncekler her özençlerım içimde kaldı ilk çocuk düşünürken bebegım için bebek odası bıle begenmıştım![]()
banada öle geliyo valla inş. güzel haberler verir