• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar ben cıkıyorum hadı ıı aksamlar yarın gıremeyebılırım esım evde:40:

kızlar ben cıkıyorum hadı ıı aksamlar yarın gıremeyebılırım esım evde:40:

İyi aksamlar canim muhtemelen yarin hic birimiz giremiycek gibi malum pazar ve esler evde bende kactim hadi allaha emanet olun opuyorum hepinizi yanaktan

Cancanlar biraz once gorumcemin hamile oldugu haberini aldim 1,5 yildir olmuyodu oncesindede 2dusugu var cok sevindim hemde cok uzuldum niye boyle oldum bilmiyorum kiskanclik desem degil boyle bi insan degilm ben

merhaba cnm arkadaşında nsl çıkmıştı...rüya tabırlerınde akrabalar olarak yazıyo dişler akrabanın ölümüymüş..hayrlara gitsin...
bencede senin ikizlerin olucakk :34:

boşver cnm arkadaşımı,rüyan hayrlara vesile olsun inş.. ;)

selamün aleyküm kızlar, bende bugün rüyamda düşük yaptığımı gördüm yaa daha adetime var tutmuş ama niye düşüyo diye çok üzüldüm neyseki rüyaymış

saolasın kızlar allah razı olsun :50:
allah kimseye beklenmedik bi anda bu acıyı yaşatmasın...

amin canım bu arada kimseler gelmemiş birsencim galiba gelip gitmişsin yarın senin son gündü belirtilerin varmı bende senden dört beşgün sonrayım tüm adet belirtilerim çıktı bile

Son düzenleme:
amin canım bu arada kimseler gelmemiş birsencim galiba gelip gitmişsin yarın senin son gündü belirtilerin varmı bende senden dört beşgün sonrayım tüm adet belirtilerim çıktı bile

canımm normalde perşembe günü adetim ama 3 gundur karnıma sancılar gırıyor belım agrıyor...su torbasıyla beklıyorum valla kırmızıları...nezaman gelır bılmem ama her an elı kulagında gibi kuzum...

canımm normalde perşembe günü adetim ama 3 gundur karnıma sancılar gırıyor belım agrıyor...su torbasıyla beklıyorum valla kırmızıları...nezaman gelır bılmem ama her an elı kulagında gibi kuzum...

inş olmazsın karnına niye sancılar giriyo acep belkide beklediğindir hamilesndr genelde karın sancısı yaparmış

inş olmazsın karnına niye sancılar giriyo acep belkide beklediğindir hamilesndr genelde karın sancısı yaparmış

yok be kuzum pek sanmıyorum..bildiğin adet sancıları bunlar...normalde adetıme yakın başlar sancılarım bütün belirtilerim var hiç ihtimal vermiyorum canım...

bu arada bugün bursı baya bi sessizz

yok be kuzum pek sanmıyorum..bildiğin adet sancıları bunlar...normalde adetıme yakın başlar sancılarım bütün belirtilerim var hiç ihtimal vermiyorum canım...

bu arada bugün bursı baya bi sessizz

evet bizim kızlar kocalarını gördü bizleri unuttular bu arada bendede tüm belirtiler çıkmış durumda

evet bizim kızlar kocalarını gördü bizleri unuttular bu arada bendede tüm belirtiler çıkmış durumda

napalım canımm düşün düşün üzül nereye kadar...vardır elbet herşeyin bi zamanı ben artık herşeyi akışına bıraktım...gerekırse amelıytla tüplerimin durumuna baktırırım napıyım...

heheheh yokk yokk unutmazzlarr kocalarından onlara sıra gelmıyordur...benımkıde halı saha maçında bırazdan damlar laptopu kapar elimden :1:

Back
X