• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar ben günüm geçmeden test aldığımda dört beş tane birden alırdım hergün bir taneyi kullanırım derdm akşam olunca bitirirdim çok salakçaydı ama sizde alırmıydınz öyle ertesi gün yine alırdım

canım yazdıgım mesajlar gıtmıyodu bende bastıkca gıtmedı meger nette sorun varmış

kızlar sizede soruyorum adet gününümü yoksa iğneden sonra ki günlerii sayaym

slm, bu günler ne kadar yavaş ilerliyo ya saymamaya çalışıyorum ama daha iğne olalı 10 gün bile olmamış beklemek ne kadar zor

hepimiz dayanamayıp test alıyoruz sonuç hüsran bu ay farklılık yapcam 5 gün geçmeden almıycam tabi dayana bilirsem

ben ikisinide sayıyorum işim ne zaten adetimin kaçıncı günündeyim, iğne olalı kaç gün oldu diye

ne bileyim iğneden sonra ondört gün geçtimi gebelik var demek oluyomş on sekiz gün geçip regl olnda var karışık işlr yani

hepimiz dayanamayıp test alıyoruz sonuç hüsran bu ay farklılık yapcam 5 gün geçmeden almıycam tabi dayana bilirsem

o çok zor bence o kadar çok bekliyosun birde beş günümü bekliycen birde insan dayansa ama dayanamıyor

evet ya bitmek bilmiyo şafak birde benim adet döngüm çok uzun 33 veya 37 arası hiç bitmiyo şöyle 28 günde bir olsaydım nerde

güzelmiş beklemek zor olsada 33 veya 37 hamile olsanda bilmezn 37.gün olacam diye kesn düşünürsün

benim günüm hiç geçmediği için ben hiç almıyorum. eğer geçicekse hamileysem geçsin zaten, boşu boşuna o kadar beklemek çok kötü sonu hüsran olunca

ben ikisinide sayıyorum işim ne zaten adetimin kaçıncı günündeyim, iğne olalı kaç gün oldu diye

ben iğne günlerini sayıyorum canım bügün iğne yapılalı 6. günüm reglimede 12 gün var ben.im için büyük gün 8 aralık bu arada dr.bana glifor vermişti yumurtalar için regl olana kullan demişti kullanan varmı aranızda

Back
X