• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

peki diğer yaptıklarınla aynımıydı bi fark varmı

diğer yaptıklarınla derkenn canım ben bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum daha önce sadece klomen kullanıyordum kist yaptıgı ıcın bu ay iğne istedim..o yüzden hiç bi fikrim yok kuzum ama kist oldugunda da 2.3 gün gecıkıyor adetm..vee bu kasık batmaları bana kist oldugu zamanları hatırlatıyor..

diğer yaptıklarınla derkenn canım ben bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum daha önce sadece klomen kullanıyordum kist yaptıgı ıcın bu ay iğne istedim..o yüzden hiç bi fikrim yok kuzum ama kist oldugunda da 2.3 gün gecıkıyor adetm..vee bu kasık batmaları bana kist oldugu zamanları hatırlatıyor..

bendede kist yapmıştı otururken bile batmalar olurdu şimdide oluyo inş. ikimizdede kist yapmamştr

bu arada pardon burda herkes ikinci üçüncü daha çok yapan oluyo yazdktan sonra hatırladm lk yaptığını

önemli değil tatlım ben söylemedim zannettim :34:
sen çtlatma iğnesinden sonra 14. gunmu adet oldun yoksa gunundemı tatlım..

inşallah canım kist olmazsa bu ay ben aşılama deniycem...

aşılama %20 ihtimal veriyo 35 yaşa kadar 35 üstüde %5 bu arada doktorun ne diyo kendisimi aşılama önerdi

Son düzenleme:
aşılama %20 ihtimal veriyo 35 yaşa kadar 35 üstüde %5 bu arada doktorun ne diyo kendisimi aşılama önerdi

karişık bi kere 16 15 diye hatırlıyrum

evet canım doktorum bu ay için aşılama yaparız dedi...oda olmazsa tek tüpüm tıkalıya amelıyatla açma şansımız varmı dıye bakarız dedı...yani zorlu süreç beni beklıyor...hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...bu arada 24 yaşındayım..

bu kadar adet belirtisine bende adet olmayı beklıyorum kara kara..

benimde iğneden sonraki 12.günüm 31 kasımda reglimi bekliyorum bu sefer yine olmadı:43:

evet canım doktorum bu ay için aşılama yaparız dedi...oda olmazsa tek tüpüm tıkalıya amelıyatla açma şansımız varmı dıye bakarız dedı...yani zorlu süreç beni beklıyor...hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...bu arada 24 yaşındayım..

bu kadar adet belirtisine bende adet olmayı beklıyorum kara kara..

yanlış hatırlamıyosm tüpüm açılmıştı dememişmiydin aşılama için erken değilmi iğneyle yine dene inşallah gerekte kalmaz hem regl gebelik belirtisiyle aynıymış

yanlış hatırlamıyosm tüpüm açılmıştı dememişmiydin aşılama için erken değilmi iğneyle yine dene inşallah gerekte kalmaz hem regl gebelik belirtisiyle aynıymış

yok cnm onu başka arkadaş söyledi sanırım benım açılmadı...

canımmm senınde tek ılıskı olmustu sanırım bu ay sen umutsuzsun olmamıştır dıyee ama hıc umuduunun olmadııgı anda oluverıyomuş bebiş inş. bebişin seninledir nedense benim içime senin hamile oldugun doguyor senıde umutlandırmak ıstemıyorum ama burya gırdıgımden berı oyle hıssettım hep...

canımmm senınde tek ılıskı olmustu sanırım bu ay sen umutsuzsun olmamıştır dıyee ama hıc umuduunun olmadııgı anda oluverıyomuş bebiş inş. bebişin seninledir nedense benim içime senin hamile oldugun doguyor senıde umutlandırmak ıstemıyorum ama burya gırdıgımden berı oyle hıssettım hep...

benim tüpüm açılmıştı cnım ;)

birsen ya çok özür dilerim kusura bakma yanlış hatırladığım için evet misafirlerim günlerime denk geldi günüm bittikten sonrada gittiler ben bu ay umudu hepten kesmişim bazen umut fakirin ekeği oluyo işte

birsen ya çok özür dilerim kusura bakma yanlış hatırladığım için evet misafirlerim günlerime denk geldi günüm bittikten sonrada gittiler ben bu ay umudu hepten kesmişim bazen umut fakirin ekeği oluyo işte

kuzucum özür dileme ikidebir yaa bende karıştırıyorum arada bir :34:
bak merveninmiş bu ay o vercek ozaman bıze guzel haberi :1:

yanlış hatırlamıyosam iğneden sonrada akıntın olmuştu ben değildim demede bugünde akıntın olmuş akıntı bence güzeldr tek tüpü kapalı olupta hamile kalan var nasip kısmet inş slogan bu yönde 2013e kadar hamile kalırız hepimiz

inş verir güzel haberi allahın izniyle bu arada kızlar hepimizde hak ediyorz yani allahım nasip etsin bizlere

Back
X