Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee kıslar test yapma zamanı yaklaşan yokmu?inanın ben iğneden 10 gün sonra falan test yapmaya başlıyom dayanamıyomsanırsam bu ay da öle olur.
canm diğer konularda uygulayıp hamıle oldugunu anlayan arkadaşlarım var...hatta eski zamanlarda ebelerde bu yöntemle anlıyormuş...[/
evet canım 2-3 kişiyi okudum yapıpta hamıle oldugunu anlayan bilmiyorum ne kadar doğruluk payı var akşam bende bı denıyım dedımsert geldi bana zaten adetımde bugun yarın gelmesı lazım...
canım umutsuzluga kapılma allahtan ümit kesilmez...sadece zamanımızı beklyoruz...hem aralık ayı var daha bu sene bitmediki
meryem süresine bende başlamış 10-11 gün okumuştum hatta hastalanınca bıraktım...ama bir çok kişi duydum okumaya başladıgı ay hamıle kalan...alnımıza yazıldıysa bunlar vesile benim ypmadıgım kalmadı olmayınca olmuyor..
bir taneside idrarını kaynatıyomuş beyaz köpükler olursa hamile olmazsa değil, ben böyle öğrendim diyo, her taraf çiş kokar yahu![]()
bilsem etrafı falan ağrıyor vala bak anlatamıyorum ama ağrıyo işte yahu geçti bazen olur ama bu sefer oturunca daha çokoldu
bir taneside idrarını kaynatıyomuş beyaz köpükler olursa hamile olmazsa değil, ben böyle öğrendim diyo, her taraf çiş kokar yahu![]()
eeee kıslar test yapma zamanı yaklaşan yokmu?inanın ben iğneden 10 gün sonra falan test yapmaya başlıyom dayanamıyomsanırsam bu ay da öle olur.
benim iğneden sonra 15. gün bu gün cnm ama yapmayı düşünmüyorum..çünkü bütün adet belirtilerim mevcut ve bat tarıhım perşembe..
senın kacıncı gunun canım
benim iğneden sonra 15. gün bu gün cnm ama yapmayı düşünmüyorum..çünkü bütün adet belirtilerim mevcut ve bat tarıhım perşembe..
benim bu gün 1o. gün adetimede 10 gün var bekliycem bakalım sen iğne yaptırmışmıydın
iğne olalı 12.gün,idrar testinde çkmaz dmi ?
canım sen artık yüzüp kuyruğuna gelmişsin ay çok sevindim şimidi inşallah sen bize iyi haber verirsin hamilelik ve regl belirtileri aynı hemen hemen diyorlar hiç belli olmaz belki yeni bir anne adayısın ben olsam dayanamaz yaprıdm heralda sen genede dikkatlı ol hareketlerine falan hadi hayırlı olur inş.:) :) :)
iğne olalı 12.gün,idrar testinde çkmaz dmi ?
İnanmıyorum nasıl dayanıyorsun ya taktir ettim valla.canım ben iğnemi dün 4 de vuruldum doktor yarın akşam yani bugün birlikte olmaya başlayın ondan sonra gün aşırı dedi.ama eskiden 36 saat sonra derdi? 31 saat sonra falan olmuş olcak valla inşallah hayırlısı ise tutar değilse tutmaz.sizin ilişkiler nasıl oldu canım?
bence artık çıkar yani yarın ilk idrarda çıkması lasım ama sabredebilirsen sabret tabii.inşallah pozitifi görürsün canım.
çkarmı diosunuz,yani idrar da bkılan testlere gününüz de veya adet tarihndn bir gün snra yapın dıolar,valla birinin hadi test yap dmesini beklyrum,her an yapablcek ve tek çizgiyi görebilcek potansiyeldeym![]()
ya kızlar cok meraak edıyorum heycanandım vallla gununuz yaklasınca inşllah müjdeyı verırsınız bu arada en son ben varım galıba daha 2 hafta var![]()