• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

allah allah.ben hiç göbekten çatlatma iğnesi olmadım ben göbekten yumurta geliştirici iğne oldum sonra bir kere koldan bu ayda kalçadan çatlatma iğnesi oldum demekki her doktor farklı şekilde deniyo.hayırlısı ile sonucu pozitif olsunda nereden vurursa vursun:1::1:

bende ovitrelle göbekten, pregnyl de kalçadan olmuştum.

inşallah canım :5: yani ben 0 göriyim de ümidimi kesiyim diye erkenden yaptım, şimdi daha çok acaba??? oldum :18:

anladım canım bir kac gün sonra tekrardan yaptırırsın kan testı ozaman bellı olur hiç idrar testı yaptın mı:44:

canım iğneden sonraki tam 13.cü günüm bugün..haftaya bugünde de ayın 5 i de adet tarihim...

canım ya seni üzmek istemem ama şu anki duruma bakılırsa yok gibi duruyor ama kısmet belki geç döllenmedir çıkmamıştır.benim hesabıma görede 2-3 gibi hasta olman lasım.inşallah yükselir canım.

allah allah.ben hiç göbekten çatlatma iğnesi olmadım ben göbekten yumurta geliştirici iğne oldum sonra bir kere koldan bu ayda kalçadan çatlatma iğnesi oldum demekki her doktor farklı şekilde deniyo.hayırlısı ile sonucu pozitif olsunda nereden vurursa vursun:1::1:

benim bundan öncekı doktorumda öle yaptı bu da sonuçta işlevi aynı inş. bızı guzel sonuç verır:40:

canım ya seni üzmek istemem ama şu anki duruma bakılırsa yok gibi duruyor ama kısmet belki geç döllenmedir çıkmamıştır.benim hesabıma görede 2-3 gibi hasta olman lasım.inşallah yükselir canım.

hayırlısı ne ise o olsun canım,herseye hazırlıklıyım artık:34:

merhaba kızlar nasılsınız..
benim bugün itibariyle kırmızıları gördüm :14: iğnenin 16. gününde inş. siz görmezsiniz..cuma günü doktora gidicem şimdi ve büyük ihtimalle kistle karşılaşıp bı ay ara verıcez....

canım çok üzüldüm benimdee 15.günüm sana eşlik edecem allah büyük bizlerede bende senin gibi kist oluşmuştr diye korkuyrum inş olmaz üzülme desemde demesemde üzüleceksin biliyorum insan sankiçıkışı olmayan bir yola girer gibi oluyor sonum ne olacak tarifi imkansız ya bu bekleyişin çok üzüldüm çünkü birlikte yaşıyoruz bu duyguyu hepimizde aynı şeyi istiyoruz rabbimizden hayırlı sağlıklı evlat

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben geldım doktordan hayırlısıyla iğnemıde oldum canımı cok yaktı ama ya 3gun ilişki verdı doktor her zaman gun asırı derdı bu sefer boyle dedı folık asıt verdı bırde karın agrın olabılır dedı dokwtor kızlar yumurtam catladı catlıcak heralde kızlar ya 3 gun ilişki verdıgıne gore bırde aranızda dedıgım tahlılı olan yok galıba inş. bu sefer tutar kızlar bende:49: olurum

inş. hayırlı haberler verirsin ya nedense ayşegül senden çok ümitliyim burda iki üç kişi güzel haber verecek bunlardan biride allhın izniyle sen olacaksın sonra işin olmayacak oturup olmayanlara dua edeceksin dua okuyacaksın tamammı görevin bu olacak hamilelerin duası kabul olurmuş

Canım, Ovitrelle ya göbekten ya da koldan vuruluyor, yani kalçadan olmuyor bu iğne
:44:

canım çok üzüldüm benimdee 15.günüm sana eşlik edecem allah büyük bizlerede bende senin gibi kist oluşmuştr diye korkuyrum inş olmaz üzülme desemde demesemde üzüleceksin biliyorum insan sankiçıkışı olmayan bir yola girer gibi oluyor sonum ne olacak tarifi imkansız ya bu bekleyişin çok üzüldüm çünkü birlikte yaşıyoruz bu duyguyu hepimizde aynı şeyi istiyoruz rabbimizden hayırlı sağlıklı evlat

canım öyle guzel anlattınkı duuygularımı her ay bınbır umutla ugrasıyosun doktorlara gıt gel yapıyosun yıne olmayınca ve yıne baştan almak ınsana cok koyuyor..vee gerçekten çk yoruldum 1 senedir doktra gidip gelmekten...biliyorum senelerce ugrasanlar var nankörlük yapmak ıstemıorum ama soonumun ne olacagını bende cok merak edıorm...duygusal bi çöküntü içindeyim...bana kalsa bi kaç ay ara vermek ıstıyorum ama eşim ve kaynanam bırakmıyorum beni...gerçekten yoruldum korkuyorum ne olacagını bilmiyorum inşallah siz görmezsinizde sevindirici bi haber alırız..

canım öyle guzel anlattınkı duuygularımı her ay bınbır umutla ugrasıyosun doktorlara gıt gel yapıyosun yıne olmayınca ve yıne baştan almak ınsana cok koyuyor..vee gerçekten çk yoruldum 1 senedir doktra gidip gelmekten...biliyorum senelerce ugrasanlar var nankörlük yapmak ıstemıorum ama soonumun ne olacagını bende cok merak edıorm...duygusal bi çöküntü içindeyim...bana kalsa bi kaç ay ara vermek ıstıyorum ama eşim ve kaynanam bırakmıyorum beni...gerçekten yoruldum korkuyorum ne olacagını bilmiyorum inşallah siz görmezsinizde sevindirici bi haber alırız..

işimiz duaya kalmış belkide ben seni anlıyorum hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynıyız ama şu varki bu bu yaşadıklarımızın nasil bir tarifi yoksa birgün bebeğimiz olduğunda onunda tarifini yapamıyor olacaz allah duysn sesimişzi çok bekletmeden daha fazla sınamadan gönlümüzdekini hayırlısıyla versin bizlere inş.

ovitralle hep 250 oluyo diye biliyorum başka dozu yok herhalde, ama olsa iyi olur benimki ceviz kabuğumudur nedir bir türlü çatlamıyo

allah ıylıgını versın benı cok guldurdun cevız kabuğu cok hoşuma gıttı sen bızı guldurdun rabbımde senı guldursun :) :) :)

allah ıylıgını versın benı cok guldurdun cevız kabuğu cok hoşuma gıttı sen bızı guldurdun rabbımde senı guldursun :) :) :)

evet canım gerçekten arkadaş iyi benzetme yapmış takdiri ilahi onunki çatlamıyo bebek o9lsaun bizimkiler çatlıyoda olmuyor yada benim desem belki daha doğru olur

bugün dışardaydım geldim sizler yoksunuz bugün zor tutum kendimi test almamak için iyikide almamışım benim kırmızı kartta geldi gelecek birgün yolu şaşırsada gitse gelmese yaa bana gelenlerde gitmesini bilmiyor ya çok seviyorlar yada gıcık kapıyorlar :47:

bugün dışardaydım geldim sizler yoksunuz bugün zor tutum kendimi test almamak için iyikide almamışım benim kırmızı kartta geldi gelecek birgün yolu şaşırsada gitse gelmese yaa bana gelenlerde gitmesini bilmiyor ya çok seviyorlar yada gıcık kapıyorlar :47:

belkide olmayacaksın hala bir umut var karındaki gazda hamilelik belirtisiymiş

evet canım gerçekten arkadaş iyi benzetme yapmış takdiri ilahi onunki çatlamıyo bebek o9lsaun bizimkiler çatlıyoda olmuyor yada benim desem belki daha doğru olur

malesef benımkıde catlayıpta tutmayanlardan senınkı kacıncı gun ne yaptın

her ne kadar deliliğe vursamda ağlamak istiyorum :43: halime ,inşallah hep beraber güleriz canım

gulcez canım o gunlerde gelcek sonra kendımıze 2013 annelerı topıgı acıcaz ve hem hamılelıkten hem eskı gunledrden bahsedıcez bızden sonra gelenlere umut ısıgı olcaz olacak olacak baska caresı yokkkkkkk

canım sen koldan oldun dimi?ben bu ay kalçadan oldum prengli mi ne iğnenin adı? bana neden bu kadar yüksek yaptı acaba çatlamaz diyemi.bilemedim şimdi.

ben doktora prengli diye iğne varmış onumu denesek dedim, o piyasada zor bulunuyo dedi sen zorlandın mı bulurken bende bişey diyemedim ya

işimiz duaya kalmış belkide ben seni anlıyorum hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynıyız ama şu varki bu bu yaşadıklarımızın nasil bir tarifi yoksa birgün bebeğimiz olduğunda onunda tarifini yapamıyor olacaz allah duysn sesimişzi çok bekletmeden daha fazla sınamadan gönlümüzdekini hayırlısıyla versin bizlere inş.

ayyy ne dıyosun yaa o çift cızgıyı bı gorsem hamıle oldugumu bı duysam bebegımın kalp atısını bı duysam allahım sevıncten ölürüm herhalde yaaa...bazen ogunler hiç gelmiycek gibi geliyor...rabbimm duy sesimizi bizdende bu mutlulugu esırgemeee :14:

Back
X