• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayyy ne dıyosun yaa o çift cızgıyı bı gorsem hamıle oldugumu bı duysam bebegımın kalp atısını bı duysam allahım sevıncten ölürüm herhalde yaaa...bazen ogunler hiç gelmiycek gibi geliyor...rabbimm duy sesimizi bizdende bu mutlulugu esırgemeee :14:

Amin canım, inşallah ki yaşayacağız bu mutlulukları :16:

belkide olmayacaksın hala bir umut var karındaki gazda hamilelik belirtisiymiş

yok canım adetten önce hep öyle olur bende organlarım ritim tutar oynar zıplar sonra yorulurlar dinlenme moduna geçerler sonra gelir kırmızılar

kızlar herkese günaydın hayırlı sabahlar bugün 16.günüm bir mucize bekliyorum ama olmayacak biliyorum o yuzden ne yapsam ben doktoruma günleri kaçırdık desem kesin kızar bir keresinde ilişki önermişti iğneden sonra eşimden utanmıştım diyememiştim son gün beraber olmuştuk olmamıştı yumurtalardan bahsede bahsede kızlar akşam tavuk yumurtası gördüm rüyamda düştüğünde benim yumurtam diyodum kırıldı içinde üç dört tanede sarısı vardı kesin tutmuştur diyodum kafayımı yedim ne

ben doktora prengli diye iğne varmış onumu denesek dedim, o piyasada zor bulunuyo dedi sen zorlandın mı bulurken bende bişey diyemedim ya

yok canım ya zorlamadım onlar kendi vurdu bana ben iğneyi dışardan almadım.puregon 600 +yumurta takibi +çatlatma iğnesi 700 tl tuttu benim bu ay.jinemed duymuşsundur özel tüp bebek merkezi ama önce normal yoldan deniyolar bakalım inşallah olur hayırlı ile.

kızlar herkese günaydın hayırlı sabahlar bugün 16.günüm bir mucize bekliyorum ama olmayacak biliyorum o yuzden ne yapsam ben doktoruma günleri kaçırdık desem kesin kızar bir keresinde ilişki önermişti iğneden sonra eşimden utanmıştım diyememiştim son gün beraber olmuştuk olmamıştı yumurtalardan bahsede bahsede kızlar akşam tavuk yumurtası gördüm rüyamda düştüğünde benim yumurtam diyodum kırıldı içinde üç dört tanede sarısı vardı kesin tutmuştur diyodum kafayımı yedim ne

canım inşallah az kalmıştır mutlu sona.ben iğne vurulduktan sonra 17. günü hasta olurum hep.doğrusu 2 kere vuruldum ama öle oldu.senin ne zaman olur canım iğneden sonra?keşke bir test yapsaydında artık sonucu görseydin sitres yapmasaydın.rüyan hayırlara çıksın canım inşallah.

canım inşallah az kalmıştır mutlu sona.ben iğne vurulduktan sonra 17. günü hasta olurum hep.doğrusu 2 kere vuruldum ama öle oldu.senin ne zaman olur canım iğneden sonra?keşke bir test yapsaydında artık sonucu görseydin sitres yapmasaydın.rüyan hayırlara çıksın canım inşallah.

bende 18.19.gün olurum zaten 31ekimde regl olmuştum yine ogün olrum herhalde gelsede kurtulsam akşamki yumurtada çok ilginçti benim yumurtam diyordum bilinç altıdr herhalde yumurtadan çok bahsediyoruz ondandr bizde yumurtlasak bari artık

Son düzenleme:
günaydın kzlar bende ruya görmeye basladım ama benımkı kabus resmen adet oldum ya ve ben ruyamda gördugumde ya adet olurum yada gec gelır:43:

moralim çok bozuk ya biz ne zaman hamile kalacaz çok istiyorum çevremdekiler hep hamile kimisi doğurdu kimisi hamile

siz yokken çok sıkılıyorum ben artık utanıyorum gitmeye ya gittiğim de hamişler oluyo hep

evet canım bende hiç br yere gidemiyorum herkes bişey soruyo zaten utanıyorum artık ben daha düşünmüyorum erken demekten cok canım sıkılıyo benımde doktorun önunde herkes bırıne soruyo senın neyın var hamılemısın dedıklerınde karnım agroyo ondan geldım dıyorum:43:

Son düzenleme:
evet canım bende hiç br yere gidemiyorum herkes bişey soruyo zaten utanıyorum artık ben daha düşünmüyorum erken demekten cok canım sıkılıyo benımde doktorun önunde herkes bırıne soruyo senın neyın var hamılemısın dedıklerınde karnım agroyo ondan geldım dıyorum:43:

canım bende kistim var diyorum hamişler sorunca sizin gibi olyım diye uğraşıyorum diyorum görevller tanıyo ya çok utanıyrum doktorumdan bile gidince bana soruyo bu kadar niye uğratırıyo diye doktorum hamile kalman gerekiyor diyor kalamıyrum

Son düzenleme:
canım bende kistim var diyorum hamişler sorunca sizi gibi olyım diye uğraşıyorum diyorum görevller tanıyo ya çok utanıtrum

aynı dert bendede var tam ben yalan soyluyorum görevlıler içeri almak için cagırdıklarında tedavı için gelmıştınız dımı dıyo ben kalıyorum ölece

Back
X