Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee nolcak peki önce nıkahı yapma imknınız yok mu gorumcene doktora gıttıgını söylesen ne der
ben hıç duymadım bızım burdakı özel hastaneler ucretlı
sakladım ya hep demezmi vay vay alttan iş çevirmişte gitmş doktora dememiş diye bilsin istemiyorum yaa eltiler falan zaten dedikodu manyağı acısınlr yada kendi aralarında benden bahsetsin istemiyorum
haklısın canım ya en guzelı ben rahat edemem içeriye beraber gırmeyelım demen yada esın söylesın doktorun yanına yanlız gırsın dıye
inş. tutar canım ya asılamayla tup bebekten cok korkuyorum
benim eşim hastanelerden nefret ediyor dışarda genelde bekliyor beni girsin bakalım ama gideceğim doktora yalan konuşmak zorunda kalmak istemiyorum yaa nefret ettiğim birşeyi yapmk zorunda kalıyorum
yanlız gırebılsen doktorun yanına tedavı gordugunu nelerın uygulandıgını söyleyebılırsın ama inş .görumcen gırmez
manısada canım sen nerde oturuyosun
laparoskopiden snra korkar oldum hepsınden psikolojımı bozdu resmen
neden oralı degılmısıın
insan insanı etkileyen şeyler yüzünden insan korkar oluyor ya herşeyden bünye artık birtek etkiye karşı herşeye tepki gösteriyor
evet bazen aklıma gelıyor uykularım kacıyo aslında sorun amelıyat degıl amelıyathanede 1 saat ayık bı şekilde yatmamdı geleni gecenı göruyodum insanlar kesılıp bıçılıp çıkıyodu o da benı çok etkıledı
birde kan kokuları varmıydı oralarda artık insanların psikolojisi artık herseyden etkileniyor ister tak ister takma bilinç altına yerleşiyor