inşallah dedıgın gıbı olur ya ama ben nurayı merak edıyorum naptı acaba[/QUOT bilmiyorum hi,ç yazmadıda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah dedıgın gıbı olur ya ama ben nurayı merak edıyorum naptı acaba[/QUOT bilmiyorum hi,ç yazmadıda
baska kımse yok dımı gunun bekleyen
baska kımse yok dımı gunun bekleyen
yok canım ikiniz kaldınız
Ben varimmm.gunaydin kizlar bat gecen ay 4 du hala bisey yok
selam salı günü çatlama iğnesi oldum...ama çatladığına dair belirtim yok:SS
artık sıkılmaya başladım bu durumdannn![]()
Ben varimmm.gunaydin kizlar bat gecen ay 4 du hala bisey yok
selam salı günü çatlama iğnesi oldum...ama çatladığına dair belirtim yok:SS
artık sıkılmaya başladım bu durumdannn![]()
hoşgeldın canım illakı agrın olması gerekmıyo kı takılma bu belırtılere
öyle ama yok büyümedi yok fazla büyüdü yok çatlamadı yok iğne alahım zor bi sınav(
şimdi bu 14 gün nasıl geçecek :SS
umrım burada birilerinden pozitif şeyler duyarımda psikolojim düzelir az
İns.canim yaa ben gecen pazar yaptim negatif cikti ama hasta olmadim hala.erken tapmissin dediler.banada hasta olucam ama geciktiriyorum gibi geliyo acaba derken
İns.canim yaa ben gecen pazar yaptim negatif cikti ama hasta olmadim hala.erken tapmissin dediler.banada hasta olucam ama geciktiriyorum gibi geliyo acaba derken
inşallah canım stereste etkılıyo vucudumuzu boşver unut gıtsın
yumurtalar da bi alem herşeye duyarlılar ama iş yerleşmeye gelince tık yok:
umarım tatlım aklımdan çıkarabilsem keşke ...sizlerin kaçıncı iğne denemesi benim ilk ama klomen kullanıyordum 2 aydır
yumurtalar da bi alem herşeye duyarlılar ama iş yerleşmeye gelince tık yok:
umarım tatlım aklımdan çıkarabilsem keşke ...sizlerin kaçıncı iğne denemesi benim ilk ama klomen kullanıyordum 2 aydır
amin canım inş.