ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

o kadarmı büyümüş bazen çok büğüdüğündede kist yapabiliyo bakarsın canım o tutar yumurtaların sağı solu belli olmuyorki onlardadas bir cilve bi naz off çekilmez

:27: hehe zatn gizli bir savaş halindeyim onlarla 14 ü geçmezken manyak 35 lere çıkmış her halukarda beni sinirlendiriyorlar ya bide sigarayı bırak diyor doktor bu stresle nası bırakayım ben:(kocamı damızlık gibi kullanıyorum artıkın çok bunaldım çoooooooooooook:51:

iğneyi ne zaman yaptırdınız peki bir de birşey soracağım benm bir yumurtam almış başını gitmişti 35 lerdeydi iki tanesi 19 ve yirmiydi öyle çatlama iğnesi oldum ...o büyüyen adet döneminde gider dedi doktor ama ikna olmadım bilginiz var mı

gider dıye bılıyorum okumuştum buna benzer bışey daha önce canım ben ayın 28inde oldum

vallahi öyle tatlım ben eşime diyom zaten senin spermler tembel kös kös oturuyolar içerde gidip bir yumurtayı dölleyemediler yani :)))) evde şu doktorlardaki ultroson cihazındanolsa ne iyi olurdu sonra bakardık hemen ne yapıyorlar diye :))))))))))

kız doğüru söylüyosun vala bizlerede yakışır oda değil yumurtalar spermlere naz yapıyolar bir türlü evet diyemediler gitti bu arada iki haftadr tavuk yumuyrtası görüyorum benim yumurtam diyorum galibaaa beeenn:3::3:

Son düzenleme:
:27: hehe zatn gizli bir savaş halindeyim onlarla 14 ü geçmezken manyak 35 lere çıkmış her halukarda beni sinirlendiriyorlar ya bide sigarayı bırak diyor doktor bu stresle nası bırakayım ben:(kocamı damızlık gibi kullanıyorum artıkın çok bunaldım çoooooooooooook:51:

canım efkara iyi gidiyo bende bırakamıyorum şu kahrolasıcayı:ssz::ssz:

kızlar hamıle olayım bı eve ultrason cıhazı alıcam sureklı bebegımı dınlıcem:1:

ayy canlarım çok tatlısınız :))))))))))) öpüyom hepinizi ben de sigara içiyorum eşim de bana kabahat bulcağına sigarayı bırak diyo ama çook arkadaşım içerken hamile kaldı hatta 1 tanesi günde 1.5 paket içerdi hamile kaldı hamile iken tiksindi ve hemen bıraktı yani içmek hamile kalmaya engel değil ama tabii bu bahanemiz olmamalı bırakmamız çok iyi olur ama dediğiniz gibi stres ile nerdeeeeeeeeeeee

ayy canlarım çok tatlısınız :))))))))))) öpüyom hepinizi ben de sigara içiyorum eşim de bana kabahat bulcağına sigarayı bırak diyo ama çook arkadaşım içerken hamile kaldı hatta 1 tanesi günde 1.5 paket içerdi hamile kaldı hamile iken tiksindi ve hemen bıraktı yani içmek hamile kalmaya engel değil ama tabii bu bahanemiz olmamalı bırakmamız çok iyi olur ama dediğiniz gibi stres ile nerdeeeeeeeeeeee

doktorda bana dıyor sigarayı bırak dıye bende dedım valla kolay olsa bırakıcamda mumkun deıl dedım guldu ozaman azalt dedı hımm bak o olabılır dedım yalana ne gerek var bırakamıcaksam bırakamıcam yanı:) kızlar ıgneden kac gun sonra kanda test yapılıyor doktorunuz dedımı bısey ben sormaya unuttum:(bugun 11 gun benım ıgne olalı adetımede 5 gun var

kızlar hele ki böyle 1 özlemden sonra bebişlerimize kavuşunca insan o his ile valla fırlatır atar paketi ki gerçekten çok arkadaşım öyle oldu bırakamayanlar da oldu doktoru şey demişti arkadaşa günde 3 taneyi geçme hamile iken de çünkü hiç içmedimi de çok sinirli oluyodu o da bebeğe zararlı gün de 2-3 içiyodu hayırlısı ile doğurdu da... ama hiç içmemek en iyisi ama ben hamile olduğumuzu öğrensek hemen fırlatıp atacağımıza eminim yani

canım kanda iğneden 14-15 gün sonra çıkıyomuş gebelik varsa

merhaba kızlar bugun nasılsınız bakemm :27:

nazaer boncugu cnım doktor gıtmıssın uzulme ctesı daha kocaman olmuş olcaklar..bende yarın gıdıcembakalım..

Back
X