şimdi baktım 200/600 arası olgun yumurtayı gösterirmiş
evet canım bende baktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi baktım 200/600 arası olgun yumurtayı gösterirmiş
benim gibi bu ay çatlatma iğnesi yapıp da bekleyen kaç kişi var aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum ben kimlerle beraber gün sayıyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
benim gibi bu ay çatlatma iğnesi yapıp da bekleyen kaç kişi var aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum ben kimlerle beraber gün sayıyorum
Kızlarrr napıyonuz özledim valla sabahtan beri işlerden fırsat bulup giremedim vallahiii(( ben de yarın doktora gidicem yumurtalara bakıcak bakalım büyümüşler mi inşallahh büyümüşlerdir yaa bende o tahlilden mi yaptırsam ki neydi kız adı e2 diye mi dicez
iyiyiz canım sen napıosun estradıol e2 canım hayırlısı canım inş buyumuştur yumurtaların
SAĞOL TATLIM YARIN SABAH BAKTIRAYIM BARİ GERÇİ DOKTOR ULTROSON İLE DE BAKIP ÖLÇÜYO ZATEN AMA BEN DE MERAK ETTİM YAA YARIN DA TAM BÜYÜMEMİŞ OLURSA PAZAR DA KAPALI HASTANE NE YAPICAM O ZAMAN??????? DOKTOR O AN VURMAZSA DA İĞNEYİ ŞU ZAMAN VURUL GİBİSİNDEN BİŞEY DİYO MU KIZLAR BİR DE İĞNE YUMURTA KAÇ MM İKEN VURULUYO??? BENİM DÜN 13-14 MM İDİ
dün sabah iğne olmuştum, ve akşamüzeri kasık ağrım tavan yaptı, akşam da devam etti. Ama eşim işten çok geç saatte geldi ve ilişki olmadı. Bugünse hiç ağrım yok. Sizce kaçırdım mı yumurtayı? Bu akşam 36 saat oluyor ama eşimin yine kaçta geleceği belli değil. Ne kadar kısmetsizim yaaa![]()
iyiyiz canım sen napıosun estradıol e2 canım hayırlısı canım inş buyumuştur yumurtaların
SAĞOL TATLIM YARIN SABAH BAKTIRAYIM BARİ GERÇİ DOKTOR ULTROSON İLE DE BAKIP ÖLÇÜYO ZATEN AMA BEN DE MERAK ETTİM YAA YARIN DA TAM BÜYÜMEMİŞ OLURSA PAZAR DA KAPALI HASTANE NE YAPICAM O ZAMAN??????? DOKTOR O AN VURMAZSA DA İĞNEYİ ŞU ZAMAN VURUL GİBİSİNDEN BİŞEY DİYO MU KIZLAR BİR DE İĞNE YUMURTA KAÇ MM İKEN VURULUYO??? BENİM DÜN 13-14 MM İDİ
bişey degıl canım benım gecen ay iğnemı esım vurdu kendınız vuramazmısınız bırde eger pazar vurulmanı istere recete verıyo doktorlar bı eczaney yada acıle gıttıgınde o receteyı gösterdıgınde vuruyolar benım bıldıgım 18 mm olunca vuruyolar canım
bişey degıl canım benım gecen ay iğnemı esım vurdu kendınız vuramazmısınız bırde eger pazar vurulmanı istere recete verıyo doktorlar bı eczaney yada acıle gıttıgınde o receteyı gösterdıgınde vuruyolar benım bıldıgım 18 mm olunca vuruyolar canım
kız benimki vuramaz valla :))) iğneden kandan felan çok korkar :)))) kendi kanı alınırken bakamaz :))))))) bana iğneyi vururken kendi düşer bayılır valla bir de onunla uğraş dur :))))
kız benimki vuramaz valla :))) iğneden kandan felan çok korkar :)))) kendi kanı alınırken bakamaz :))))))) bana iğneyi vururken kendi düşer bayılır valla bir de onunla uğraş dur :))))
caımzaten puregon vuruluyorum ya klomen yerıne onu kendım vuramıyorum bellı bı saatı var esım vurmak zorunda kalıyo o da öle alıştı valla işten gec cıkcak falan olursa pacalarım tutuşuyo hemen nasıl vurcam iğneyı dıye![]()
olmazsa acile gideriz artık ne yapalım pazar gününe kalırsa yarına büyümüş olur inşallahta doktor hallediverir :))))))
inşallh buyumuş olur canım ama yarın doktor vurur gıbıme gelıyo
inş. Canım genelde günde 2 mm büyüyomuş 14 olan 18 olabilir 13 olan da 17 olabilir genenelde 18-19 olunca vuruluyomuş bakalım artık canım sen ne durumdasın beklemedesin dimi?
bi tanesı 18 olsada vurur herhalde canım ya
kız anam neler neler kaynatmışınız burda 2 gün girmedim
memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idiben varım canım ayın 28inde oldum iğnemı beklemedeyım bu arada adım aysegul
canım ben de olacam inşallah gerçi daha iğneyi olamadım ama yarın kontrolüm var bakalım büyümüşlerse olcam iğneyi...iğneden sonra kaç kere ilişki oldu sizin canım ve hangi saatlerde?
memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idiben varım canım ayın 28inde oldum iğnemı beklemedeyım bu arada adım aysegul
canım ben de olacam inşallah gerçi daha iğneyi olamadım ama yarın kontrolüm var bakalım büyümüşlerse olcam iğneyi...iğneden sonra kaç kere ilişki oldu sizin canım ve hangi saatlerde?