haklısınız bırazdan gıdıp alayım aklımdakı soru ısaretı gıtsın ınsallah hepımız hamiş kalırız...
inşallah canım bızede haber ver merak ettım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız bırazdan gıdıp alayım aklımdakı soru ısaretı gıtsın ınsallah hepımız hamiş kalırız...
kızlar ben gidiyorum doktora gelene kadar bekleyin beni
kızlar ben gidiyorum doktora gelene kadar bekleyin beni
kızlar gldim yumoşlar yeni büyüyo cuma günü tekrar gidecemm sanırım cuma günü kesin iğne yapılır solda1 sağda2 tane büyüyomuş bu ay hiç istekli değilim büyümeselerde olur büyüyo çatlıyoda ne oluyor hiç birsey ama ilk kez sağda yumurta yaptım daha önceleri sadece bir tane sağda olurdu hep solda olurdu
inşallah bu ay olur canım ya
vala canım şimdilik çok rahatım herhalde olmayacak diye çünkü umutlu değilim eee sen nasılsın belirtilern varmı
anladım canım galıba kırmızılar gelcek belım cok agrıyo ya egılmeye bışey yapmaya gelmıo bı kac gundur cok agrıyo![]()
bı o var canım bırde akıntım var baskada bışey yok canım
yok canım ya normal su gıbı renksız
genelde gununm geldıgınde kuru olurdu ama bılmıyorum ya kendımı dınlemek istemıyorum
kızlar gldim yumoşlar yeni büyüyo cuma günü tekrar gidecemm sanırım cuma günü kesin iğne yapılır solda1 sağda2 tane büyüyomuş bu ay hiç istekli değilim büyümeselerde olur büyüyo çatlıyoda ne oluyor hiç birsey ama ilk kez sağda yumurta yaptım daha önceleri sadece bir tane sağda olurdu hep solda olurdu
inşallah bu sefer olur canım ya kuçuk sıpam gelir belki![]()
tatlım buda güzel birşey bende ilk gittiğimde suan hazır değil dedi 2 gun sonra gıttım olgunlaşmıştı ve iğne oldum hiç sıkma canını umutsuz olma ama bağlanmamak gerekıo sen yınede bekleme bu ay olmaz dıe supriz olur ozaman
yok canım ya normal su gıbı renksız